https://i.hizliresim.com/kXvE0q.png
Printable View
Takip edemedim ama Trump özür dileyip vizeyi mi kaldırdı? Bu çoşku ne acaba?
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle zamanlar en sevdikleri zamanlar zaten.Canları istediğinde incik boncuk
bahane edip 5 dakikada % 3 eksi basarlar,canları istediğinde hiçbir haberi iplemezler.
Ha düştü düşecek diye korkuyla bakan millet mal alamaz
onlarda ister 110 ister 115 yaparlar ortam düzelir 100 K larda satan millet
gider oralardan alır sonra tekrar başa dönerler.
Ne oldu da yükseldik derken ne oldu da düştük demeye başlarız.
Değerli arkadaşlarım thyao kardemir d garan 12 ay vade totel pastası atabilirmisiniz vob pastası teşekkürler
Sağolasın Tyler001 abi ellerin dert görmesin....BU durmda diğer şortcular 5000 arttığına göre pala gösteriye devam edecek gibi görünüyor....
Öyle mi?
Vize kalktı o zaman..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Xu100 99. Larda iken pompa yapmayan tipler xu100 106 gelmiş pompaya başladılar dikkat beyler . Ralli var longlayan para kazanıyor 🐻🐻🐻 Tüm ayı finasçılara saygılar hürmetler
THY'yi takip ettiğim için farkettim.
Bir gün YKB'nin kankası tahtaya alıcı oluyor, YKB buyur yüksek fiyattan al abi diyor.
Ertesi günü YKB'nin kankası tahtada satıcı oluyor, bu sefer YKB yüksek fiyattan alıyor.
Böyle böyle yükseltiyorlar hisseleri.
Bakalım ne zaman "yeter artık bu fiyatlardan yıkalım malı başkalarına" diyecekler.
Acaba Amerika tasfiye sürecine mi girdi,yoksa Fed aracılığıyla soygun yapalım derken itibar sıfır mı oldu.
arada alıyorum onlardan sn ayhan ama okumak için değil çeşili fantaziler falan işte ;)
2.ci bir zirve neden olmasin?
buyuk cokusden once ...
https://invst.ly/5f97t
ABD krizi üzerinden analiz yapmaya çalışanlara bir not.
"Benim kendi bankamın müdür muavinini hiçbir suçu olmadan tutuklayacaksın. Öbür yandan vatandaşımı hiçbir şey ortaya koymadan 2 yıl oldu alacaksın. Yargılayıp itirafçı olarak kullanmak isteyeceksin."
Bugün ki Erdoğan'ın konuşmasından bir bölüm. Dikkat çeken sözcük "itirafçı". İlk kez kullandığı bir ifade. Dün akşamdan beri herkes krizle ilgili yumuşak tonda ifadeler kullanırken, Erdoğan'ın bir anda el yükseltmesi, acaba bir şey biliyor da mı konuşuyor ve acaba ön almaya mı çalışıyor, sorularını akla getiriyor.
Öyle ise ne olur?
Redmi 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2013 ten beri 3mü yapsak 5 mi yapsak ,bunlara güven dolar al çarpıl,şort yap çarpıl utanmaz adamlar bunların hakkından anca reis gelir.
aynen...vobta işlem yapmıyor (bunu kendisi bizzat söyledi zaten) sabahtan akşama boş beleş goy goy...saçma sapan resimler...işi gücü olan birisi bu kadar gereksiz işe vakit bulamaz...piyasa gümlediği zaman ortadan kayboluyor pırrr ara ki bulasın piyasa yükselince başlıyor saçma sapan yiğit bulut resmi bilmem ne...allah akıl fikir versin...
Anılarımiza piyasanın garip günlerinden bir anı daha ekledik. Dün yaptığım Shortlar dan siyirmistim. Sabah 129.900 yaptıklarimida aşağı verince 129.200 den kapadisiyirdim ama geceye 130.300 maliyetli 22 adet short kaldım herkes gibi. Pasta çok fena olmuş. Yarın da alırsa onlardan başka long kalmicak.
Pazar gecesi vize haberi gelince bu forumu okuyup etkilenenler ve yaptilarmi bilmiyorum ama o felaket tellallari çoktan batmış olmaları lazım. Çünkü p.tesi 122 den 124 yandiginda millet shortlamaya başlamıştı. 5 bin daha versinde batan batmayan belli olsun diyenlerde pert olmuş olmaları gerek. Birde olaya long yakalananlar varki onlar daha beter çoğu panik ve burdaki batirimcilardan etkilenp longu kapayip short bile olmuşlardır. Eğer ki bu tarz benzeri durumları daha önce görüp tecrübe etmemiş olsam benimde ipim çekilirdi. Çünkü hafta sonuna piyasa long dolar short kalmıştım. Piyasa longlara hiç ellemeyip dolarda 3.74 ten yüklü short açarak kurtardım. Tek hatam piyasada inandığım halde long ilave yapamamam oldu. Halen dipten 8800 puan zıplamis piyasada short yapmama rahmen tedirginim.
Yanlış hatırlamıyorsam 17-25 aralık düşüşüydü tam hatırlamıyorum rakamı 85-75 olabilir alım yaptık bi on bin daha verdi,yani anlatmak istediğim biz o gün almaya kalksaydık belkide on bin daha vercekti, sermaye kendi sermayen olunca tırsıyorsun haliyle,piyasa yapıcı baktı ki alıcı gelmiyor ,tersini yaptı.
Şimdi adam alıyor Tüpraş ,ereğli bunu kendi parasıyla mı alıyor ,şirketin fonlarıyla,o da biliyor ki finans sektörü iyi değil bu durum sürdürülür mü hayır ama alıyor, para onun değil ,ama benim param bi tane mecburen kılı kırk yarıyorum ,sonuç değişmese de.
Ecevit ırak işgaline topraklarımızı kullandırmadığı için ogünlerde en yakınındakiamerikancı unsurları tarafından devrildi
Yerine bob eşbaşkanları geldi geldi
Ogün bugün hikaye hep aynı
Siz ne yapıyorsunuz işlem hacminiz ne mesela şimdi ben 50 yetmez 100 tane long açtım desem kim ne düşünür.10 bin puan zarar yazsam ya da kar etsem kime ne alemsiniz yav.Burası sanal adam 2 tane şort açar ortalığı duman eder ful şort ölümüne şort.Kime ne.Mütevazi diye düşündüğümüz bir zat belki forumun yaptığı işlemi tek başına yapar lakin belli etmez.Belki ben önemli bir kurumun ceosuyum.Belki patronuyum hehehe yakışır dimi.Hani rahmetli Kemal Sunalın bi acılı adana bi acılı adana bi 100 long bi 100 long daha diyip kapanışta nasıl yedirdim ama da diyen çıkabilir.Her şey sanal.TAKILMAYIN BOŞUNA. hehehe
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hareketi bu tarz senaryoyla açıklamak mantıklı değil. Biz pala diyoruz ama varmı yokmu yada kaç tane bilmiyoruz. Fillerin tepistigi bi piyasada Küçüklerin mali çok küçük. Neden topladı çünkü fena korku salindi seans açılana kadar her yerde her kanalda. Teoriler aslında yanlışta değildi. Olabilirdi ama herkes çok abartti. Hatta biri amerika Bulgaristan'a asker yigiyor diye haberler bile koyan oldu. Ama sunda hemfikiriz alımı fena abartti. Eğer vize olayı olmasaydı piyasa zaten idlip e girildi diye eksi olacaktı ve en az 3-4 konuşulacakti. 6170 kapayan dolar 3.63 lerden açılmıştı idlip olayina fakat vize haberi pert etti. İdda ediyorum vize olmasaydı şimdi piyasa 125-126 lardaydi. Ama hiç beklemediği miktarda mal geldi Tahtalara. Viopta da aynı. Tutmaktan başka çareleri yoktu tutmakla kalmayıp abarttilar. Dikkat edin sürekli long kapatan Teb bi anda alışa geçti. Meril zaten alıyordu.
Bu tarz yükselişler den sonra genelde aynı hızda düşüş olur. Hiç almiyacakmis gibi verip biyerlerde dengelemelri lazım. Bu yarın sabah yada akşam olma ihtimali yüksek bence. Hafta sonu riskinin zirve olduğu günlerdeyiz. Yine alıp malda girerse yeni zirve çabuk gelir zaten.
Dün akşam yazmıştım, Ekim ayında yukarı diye. 106 ya geldik. 107,5 artık hedefte, 108,5 plase olur. İzlemeye ve ekim longları bırakmaya devam ediyorum. Bugün en son 130800 gitmiş. Kaldı 11 kontrat. Ekim ayı son haftasına kadar longları temizlerim. Ya da 108,5 gelirse tamamen temizlenmiş olur. Kasım ayı başından itibaren başlarız artık. Bugünkü konuşmanın satır aralarını da Kasım sonunda anlarız.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardeşim birini seversin istersen taparsın kimene ... de sabahtan akşama kadar bir dozu olur ya . olmuyorsa psikologa görünmeli.
burda biri başka muhalefet partilide olabilir akşama kadar başkanın fotosunu koysa ne hissedersin.?
forumda yazacaklardan artık akıl sağlığı raporu almak gerekiyor gerçekten böyle.
3-5 kişiden.
Türkiye bir süper güç değil ama artık belli bir yola girmiş. Yani yönünü çevirmiş, yola çıkmış. Düşünüyorum da bundan ülke olarak çok kötü günler atlattık, ama rabbime şükürler olsun dimdik ayaktayız. TÜRKLÜĞÜMLE ÖVNÜYORUM. Joniler, hanslar ve Micheallar düşünsün.
hahah ben de onu diyecektim. piyasa roketleyince on tane mesaji var , piyasa bozulunca adam ortadan kayboluyor. en son kubbe tamam minare diyordu. onun soyledigiyle islem yapan kisiler varsa, minare onlara girmistir. simdi de minarenin temelini derine attilar diye dalga gecmis .
Sanal işleme takılıyor demekki işi gücü olmayan ya da işi gücü olup arada buraya hayali takılan?
Gerçi bizi de ilgilendirmez aslında özgürlük var ister reel ister başka birşey.
CNN Türk’te şu an hükümete yakın bir gazeteci olan Nevzat Çiçek Amerika’nın 283 kişiye daha vize yasağı getireceğini ve bu kişilerin içerisinde eski bakan ve bürokratların olduğunu söyledi.ayrıca Halkbank içinde Amerika’nın tazminat cezasına hazırlandığını ağzından kaçırdı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
trollerin işi gücü vardır
onlar aldıkları maaşı hak etmek için 24 saat ayaktadırlar.
Halk banka ceza gelirse Bizde waşinton portakalı bıçaklarız olur biter
Wer mehteri wer mehteri
Şaka biyana:
Bu ülkenin% kaçı kitap okur,tiyatroya gider ne bilelim santraç oynar,spor yapar,yada sabah namazı kılar, yada beş vakit namaz kılar?
İyi olabilecek hiç bir şeyimiz yokkkkk
Böyle olunca Dünya narkası bi toplu iğne markamız yokkken
Mehter vermekle olmaz
bu işler kahvehanede okey oynamakla yada cigangirde rakı masasında arıp tutmakla olmaz
Üreteceksin kardeşim bi toplu iğne olsa bile üreteceksin yoksa emperyalizmin kucağında sömürülmeye mahkumsun
Dün abd emperyalizmi
Bugün rus emperyalizmi
Yarın başka bi emperyalizm
Ben de bazen düşünmüyor deüilim arkadaş inadına long derken agresif karşılık geliyor hani sizde uzun olup milleti şorta yönlendirmek için çalışıyor gibi yani kuruma bağlı olarak kafamdan geçiyo lakin gözümle görmeden kaynak göstermeden böyle bir yargıya varmak istemem işte kafa bazen takılıyo hehehe
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
orasını kimse bilemez kimin ne amaçla poz yazdığınıda kimse bilemez o konu ayrı.
ama gelip şu topice en alakasız topicide akşama kadar herkes partsinin başkan fotosunu koyarsa ozaman ortalık gerilir.
osmanlıevladının biride gelir kabe yoluna kadar kulağını çınlatır dimi. ? eheheh çok basit mantık dimi ;)
çocuk bile anlar ehehe.
Kimse babasını hayrına kıyak geçmez mesela benim poz uzun.burada öyle algı oluştururm tabi takarlarsa. Millet şorta abansın pala tersine benim poza uygun hareket etsin. Var mıdır böyle tip mutlaka...Yani milleti bir yöne yönlendirmek 97 binden mesela ısrarla şort kovalandı millet poza sokuldu sonuç. 110 binde şortcular büyük zarar yazdı. Peki ısrarla uzun diyen ne oldu. kimse takmadı ki. forumun delisi kim inanır. Olsa olsa Kadir İnanır. :)
Forumun moderatörü var basarsın şikayete uyarsa siler atar olmadı ceza verir demokratik çözümler var hehehe demokrasi dimi özgürlük. burası yeri veya değil. ama karşı tarafta sürekli Reise hükümete laf sokuyor mesela bu da demokrasi. ya hiç siyaset yapılmayacak yada yapana saygı gösterecen bu kadar basit.Sizler yapınca demokrasi oluyo dimi. he foto işi absürt olabilir abartılı kişiye göre değişir. yadırgayan da olur yadırgamayan da :)
Bu arada ABD de hafif bi kızarma var. Türkiye ye gelecek özür grubundan rahatsız olanlar mı satıyor acaba. ABD imparatorluğu bitiyor. Bugün Türkiye yarın Papua Yeni Gine. ABD yıkılan imajını başka türlü düzeltecek. mesela Güney Koreye gidecekmiş. KİM E nisbet dıkıysa vur. Zaten ABD Trumpu gözden çıkarmış vursa da üzülmez lakin it dalaşı dünya savaşına döner.