Sayfa 589/1006 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    ABD krizi üzerinden analiz yapmaya çalışanlara bir not.

"Benim kendi bankamın müdür muavinini hiçbir suçu olmadan tutuklayacaksın. Öbür yandan vatandaşımı hiçbir şey ortaya koymadan 2 yıl oldu alacaksın. Yargılayıp itirafçı olarak kullanmak isteyeceksin."

Bugün ki Erdoğan'ın konuşmasından bir bölüm. Dikkat çeken sözcük "itirafçı". İlk kez kullandığı bir ifade. Dün akşamdan beri herkes krizle ilgili yumuşak tonda ifadeler kullanırken, Erdoğan'ın bir anda el yükseltmesi, acaba bir şey biliyor da mı konuşuyor ve acaba ön almaya mı çalışıyor, sorularını akla getiriyor.
    Öyle ise ne olur?

Redmi 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dün akşam yazmıştım, Ekim ayında yukarı diye. 106 ya geldik. 107,5 artık hedefte, 108,5 plase olur. İzlemeye ve ekim longları bırakmaya devam ediyorum. Bugün en son 130800 gitmiş. Kaldı 11 kontrat. Ekim ayı son haftasına kadar longları temizlerim. Ya da 108,5 gelirse tamamen temizlenmiş olur. Kasım ayı başından itibaren başlarız artık. Bugünkü konuşmanın satır aralarını da Kasım sonunda anlarız.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Siz ne yapıyorsunuz işlem hacminiz ne mesela şimdi ben 50 yetmez 100 tane long açtım desem kim ne düşünür.10 bin puan zarar yazsam ya da kar etsem kime ne alemsiniz yav.Burası sanal adam 2 tane şort açar ortalığı duman eder ful şort ölümüne şort.Kime ne.Mütevazi diye düşündüğümüz bir zat belki forumun yaptığı işlemi tek başına yapar lakin belli etmez.Belki ben önemli bir kurumun ceosuyum.Belki patronuyum hehehe yakışır dimi.Hani rahmetli Kemal Sunalın bi acılı adana bi acılı adana bi 100 long bi 100 long daha diyip kapanışta nasıl yedirdim ama da diyen çıkabilir.Her şey sanal.TAKILMAYIN BOŞUNA. hehehe

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kardeşim birini seversin istersen taparsın kimene ... de sabahtan akşama kadar bir dozu olur ya . olmuyorsa psikologa görünmeli.

burda biri başka muhalefet partilide olabilir akşama kadar başkanın fotosunu koysa ne hissedersin.?

forumda yazacaklardan artık akıl sağlığı raporu almak gerekiyor gerçekten böyle.

3-5 kişiden.

3. Türkiye bir süper güç değil ama artık belli bir yola girmiş. Yani yönünü çevirmiş, yola çıkmış. Düşünüyorum da bundan ülke olarak çok kötü günler atlattık, ama rabbime şükürler olsun dimdik ayaktayız. TÜRKLÜĞÜMLE ÖVNÜYORUM. Joniler, hanslar ve Micheallar düşünsün.

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aynen...vobta işlem yapmıyor (bunu kendisi bizzat söyledi zaten) sabahtan akşama boş beleş goy goy...saçma sapan resimler...işi gücü olan birisi bu kadar gereksiz işe vakit bulamaz...piyasa gümlediği zaman ortadan kayboluyor pırrr ara ki bulasın piyasa yükselince başlıyor saçma sapan yiğit bulut resmi bilmem ne...allah akıl fikir versin...
    hahah ben de onu diyecektim. piyasa roketleyince on tane mesaji var , piyasa bozulunca adam ortadan kayboluyor. en son kubbe tamam minare diyordu. onun soyledigiyle islem yapan kisiler varsa, minare onlara girmistir. simdi de minarenin temelini derine attilar diye dalga gecmis .
    bang bang you shot me down..

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Sanal işleme takılıyor demekki işi gücü olmayan ya da işi gücü olup arada buraya hayali takılan?
    Gerçi bizi de ilgilendirmez aslında özgürlük var ister reel ister başka birşey.

CNN Türk’te şu an hükümete yakın bir gazeteci olan Nevzat Çiçek Amerika’nın 283 kişiye daha vize yasağı getireceğini ve bu kişilerin içerisinde eski bakan ve bürokratların olduğunu söyledi.ayrıca Halkbank içinde Amerika’nın tazminat cezasına hazırlandığını ağzından kaçırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    hahah ben de onu diyecektim. piyasa roketleyince on tane mesaji var , piyasa bozulunca adam ortadan kayboluyor. en son kubbe tamam minare diyordu. onun soyledigiyle islem yapan kisiler varsa, minare onlara girmistir. simdi de minarenin temelini derine attilar diye dalga gecmis .
    elbet bir çıkarı vardır kömür falan.

neyse yönetim sağolsun gereğini yaptı.

trollerin işi gücü vardır
    onlar aldıkları maaşı hak etmek için 24 saat ayaktadırlar.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 589/1006 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •