Bilanço çok iyi diyorlar, bakalım öylemiymiş eğer öyleyse bilanço hareketi yapacakmı görelim
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilanço çok iyi diyorlar, bakalım öylemiymiş eğer öyleyse bilanço hareketi yapacakmı görelim
Onun bunun çocuğu yarın nah tutabilirsin tahtayı
Iki hafta sure icin hergun sabah 10 - aksam 18:15. Istediginiz sabah erken gelmek kosulu ile her hissenin 10 kademe derinligini aciyorum. Sebeb. Sebebi ky dostlarim yararlansin. Kurda kusa yem olmasinlar.
J o i n. M e sitesi yada app ini indirip.
Kod; borsayayin15
Onun bunun çocuğu sen basmaya ben tutmaya devam
Bu hafta feneri izleyelim. Ytd
nerede bu fenerliler...
darağacında bile olsam son sözüm fenerbahçe..!!!!
dostlar fener eger avrupada yururse burada çok astronomık fıyatlar gelırmı bilemedım şimdi:halay:
ufuk 31.50 hakkı 44.00 erdal 45.00 te bigilendirildiniz.. (temmuzda 55 sat 48 geri al bilgisi de) dahil olmak üzere 30 dan 80 e geldik.. son hafta gelen 4 yeşil bar sonrası aylıklarda toparlandı.. bu saatten sonra buraya bir şey yazmak anlamsız.. gidenin arkasından konuşulmaz dedikodu olur.. taşıyanın kazancı bol ve daim olsun..
Tarihi kapakEk 29083
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun Atalanta-Napoli macina baktim su sene Napoli ligde ve sampiyon liginde cok iyi gidiyor , tarihinde Italyada iki kez sampiyonluk yasamis , Diego Armonda Maradonayi zamanind a transfer etmeyi basarmis bir kuluptur . Dun gece takimda Fenerbahceden transfer ettigi iki oyuncuda yer aldi kadroda ! biri ELiF ELMAS biride Kim Min JAE idi. Eger bu sene sampiyon olursa kadrosundan bayagi futbolcu satar ve direk gelecegi kulup kapisi Fenerbahce olacaktir diye dusunuyorum zaten ARDA GULER i yakindan takip ettiginj biliyoruz serbest kalma maddesini simdiden odemeyi yapip isi erken bitirmek istiyolar cunku Fenerbahceden aldigi oyuncular bu takima cok yariyor ve yine gecmiste seyircisine Marodonayi seyretme zevkini yasattiklari gibi Arda GULERi de seyircilerine sampiyonluk hediyesi olarak sunabillirler..
-5 açar gibi
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takas+mağlubiyet+45gun maç yok+ćin Çin'in sert yükselişi... Borsada ve kulüpte bir sıkınti yaratacaktır.Aradan sonraki ilk maçta TS deplasmanı ki onlarında puan kaybına tahammülü yok.Halbuki herşey ne güzel gidiyordu.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serdar Aziz, 2017-2018 sezonu Vincent Jannsen'in golünde ki konu mankeniydi geçen gün ise Giresunspor'a kaydettirdiği gollerde. Orda da burda da galibiyet Fenerbahçe'den gitti. Bugün de Gsray'ı tavan, Fener'i taban yaptırdı. Borsaya da oynuyorsan eğer....
SM-A125F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında kulüp takımları borsada olmamalı.Hepsi külliyen zararda.Normal şirket olsa gozyumarlar mi bukadar Özkaynak kaybına.Tam rulet masası.Bi dönem biri ihya oluyor başka bir dönem diğeri.Tabi kaybedenler daha çok..
Marka değeri için göz yumuluyor,değerleme yapıp marka değerini aktife almalılar,spk da bu kafa nerdeee.
Teknik olarak mükemmel yerde bulunuyor,,her ne kadar maçlara 1 ay varsa da,,tekniğini gözardı edemedim.
Fenerbahçe'mizin stadımızın adının Atatürk Stadyumu olacağı müjdesini mutlulukla gururla duydum. Fenerbahçem sen çok yaşa
2008 yılında hisse değeri neymiş.
"Son bir ayda yüzde 80 prim yaparak 54 YTLden 99 YTLye kadar yükselen Fenerbahçe 2 milyar dolar piyasa değeri ile dünyanın en değerli kulübü konumuna geldi. Fenerbahçe, piyasa değeri 1.8 milyar dolar olan Manchester Unitedı tahtından etti."
Bugün 322 milyon dolar değerine düştü.
Eski fiyatına ulaşabilmesi için 376 tl olması gerekir.
Marka değeri ne kadardır sizce?
https://www.haberturk.com/ekonomi/ma...degerli-kulubu
https://i.hizliresim.com/8i6lhcn.png
Fenerbahçenin değeri 322 milyon dolar.
Pazartesi sabah önce devre kesici ardından bir taban Allah'ın emri oldu.. Yatırım tavsiyesi değildir....
Yarın bjk ve GS da kazanırsa (ki GS lider olur) lig yeniden başlar..
haftalıklar diyor ki 69.45 seviyesine kadar 69.45 seviyesıne kadar kimse bana gol atamaz.. trabzonspor maçı sonrası takipte..
bjk kadar süslü olmasa da yine de podyuma çıkacak kadar iyi..
rakipler hata yapmazsa bu sene fenerin işi zor.. bir ara şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlamıştı hafiften.. ama dün gördük ki bu takım her an olumsuz sürprizler yapabiliyor...ligde ve avrupadaki olumlu grafik ile futbolcuların değerlerinde milyonlarca euro söylentileri havalarda uçmaya başlamıştı...galatasaray derbyisinide kazanamazsa takım çözülür... bu durumda hisse fiyatındaki dalgalanmayı düşünemiyorum...zira 50 li rakamlardan buralara geldi...yatırım tavsiyesi değildir....
Giresun yenilgisinden sonra Gs nin iki puan önündeyken 60 ı gördü şimdi Ts yenilgisinden sonra lider Gs nin bir puan gerisinde kaçı görür[emoji848]
valla ters köşe yaptı bizi.. millet kumarı seviyor demekki:) yatırım tavsiyesi değildir...
Ters kose yapacak birsey yok. Lig bitimine yakin 120 tl ye ulasacak.
Kesin bilgi. Zaman makinesi ile gelecege gidip ogrenip geldim :)
Saka bi yana gecmis sayfalarda hatta gecen senenin yaz transfer zamaninda nasil hareket edecegini ayrintili yazmistim. Aynende o senaryoya uygun hareket ediyoruz.
Ytd
Durum iç açıcı değil.en azından berabere kalamazsa GS i yakalayamaz.
Sayin Turgay.
Yillarin fener hissedarisin neyi iyi degil. Dolar bazinda zaten bedava olmus hisseler. Kaldiki yonetim bu yil yapacak hisseyi. Sayfalardir yaziyor ciziyoruz. Taaa sezon kapali iken hedefi sezon basi ve ortasinda nereye gidecegini belirttik. Bundan sonra secim den dolayi bi satis gelmez ise endeks geneli buyuk bir olumsuzluk olmaz ise 120 banko.
Ytd
Sn Buraktepe ben FB maçı oynanirken yapmıştım yorumu.Sonra öyle boyle maçı aldı Fener.Ayni şey GS da basına geldi.Bu küçük resim maç maç.Buyuk resimde gerek FB camiasının başarı açlığı,gerek geniş ve kaliteli kadrosu,tribün desteği ile hedefe ulaşacağını düşünüyorum.Gs maçındaki performans bence geleceğe yön verecek.Kazanirsa diğer rakiplerdede moral düşecek.Aksi halde FB.bir düşüşe geçebilir.Top oyuncularda.Bugunku düşüş genel bi düşüş.Dussede alsak diyenlere belki fırsat belki bi az daha beklemek daha iyi.Ancak hafta sonu maçın olması bir hareket getirebilir yarın kağıda.
Mutlak galibiyet lazım beraberlik bile Gs ye yarar
ve fenerin çöküşü.. yarın taban gelir mi ? yoksa yine bizi ters köşe mi yapacak:) yatırım batırım tavsiyesi değildir..
Anlamadıgım FB neden tavan çektiki cuma günü:notr:,GS %4-futbol ilginç olmaya basladı,diger sportiflerin hiç biri 10 üstüne atamadı,ama FB katladı gitti 5 kat digerlerine göre,bu takım gömümü buldu:(