daha detaylı hesapladım %2 faiz farkı.
52 tl çıkardım.
Hayırlısı olsun Ocak ayında 15 bin seneye Temmuz ayında 20 bin böyle gider.
İki yıl önce ev kirası 2 bin tl şuan 10-15 bin arası gidip geliyor
iki yıl önce 32 lik tuvalet kağıdı 25 tl şuan kampanyalı 150 tl.
iki yıl önce ekmek fiyatı 1.50 tl şimdi 6 tl temmuz ayında 8-9 tl
bir yıl önce kıyma fiyatı 150 tl şuan 350 tl temmuzdan sonra artık ne gelirse
bir yıl önce 1 adet yufka fiyatı 1.5 tl şuan 7-8 tl.
Lise mezunu Erdoğanın yaptığı büyük hatalar , dünyadaki bütün üniversitelerde ekonomi derslerinde ibretlik hatalar olarak işlenecektir...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "MHP'nin faize karşı bakışı bellidir. Değişim göstermemiştir. Ancak Türkiye'nin istikrarı için alınması gereken kısa dönemli ve can yakan tedbirler vardır, bugünkü külfete katlanmak kaçınılmaz hale gelmektedir."
Mehmet bahçeli reis de beni unutmayın haaa faizler olur da artarsa ben de karşıyım bakın sevmem böyle şeyleri ama bakacağız durumlara artık diyip zeminini hazırlamış pozisyonunu almış
Hafize bi bakarsınız faizleri indiriyormuş hahaha
Reis de çıkıp der ki ; yahu bu kadar da olmaz herşeyin bi sırası adabı var diyip hafize’yi california’ya geri yollar
sonra düşük faiz sebep, enflasyon neticedir dövizi fırlatır düşük faiz böyle olmaz diyebilir reizimiz
Millet de süngere dönmüş beyniyle alkışlar olup biteni
https://2.bp.blogspot.com/-lxjaA-f7l...%25C4%25B1.PNG
Nerede kalmıştık.????
Banker KASTELLİ..!!!!
Kılçıksız faiz oranı alan var mı????:oleyo:
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
ünlü menkul'ün internet sitesinde yazıyor zaten , EFT ve Virman ücretsiz , hesap açılış ve işletim ücreti yok diye... mahmut ünlü zaten kurucusu, iyi bir insandır bildiğim. aracı kurum kısmında daha önce bu kadar tabana bireysel müşteriye yayılmamışlardı. ünlü menkul , zati ünlü co nun grup şirketi...
https://www.unluco.com/hakkimizda/grup-sirketlerimiz/
benim hesabım yok da bildiğim bir kurum... hisse viop işlemleri için, overall'da boşta kalan parayı ünlü menkul nasıl değerlendiriyormuş o da önemli !!! eğer az faiz veriyorlarsa overall daki parayı para piyasası fonuna margarinleyip nemalandırmak gerekebilir... yani mudi uygulaması haricinde bahsettiğim konu !
usd için rodeo'da 92 gün.. yarısını %35 ile düz ddkkm yapıyorlar, diğer yarısına brüt %22,50 usd mevduat oranı. toplamda brüt %11,25 e geliyor...muş. min max miktar sorulmadı.
3 aylık KKM nin 3 aylık klasik mevduat karşılığını bulmak için
Kkm oranı X 1,0527 = klasik mevduat oranı
Adamlar zaten enflasyon üstü zam yaptık diyorlar.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emekli KK'nın vaadi olan 2 asgari ücretinden oldu
hem de
emekli maaşlarının ortalamasının en düşüğü olan 7.500 TL ile yılbaşını bekleyecek...
zaten duyunu umumiye heyeti başkan ve yardımcısı yani ,
İngiliz finansçı memo pasha ile,
Amerikalı bankacı hafize hanım
varken bütçe displini adına 3. sınıf vatandaş hatta bazılarına göre safra olan emekli kitlesine ZIRNIK koklatmayacaklar...
(reis yerel seçim öncesi bir güzellik yapar mı ? )
oysa ki anayasaya göre TC Devleti sosyal bir devlettir...
güya parti başkanlığında son kez parti meclisinde hitap etmişti...
seçimde kırmızı kart görünce bugün hiçbir şey olmamış gibi yine konuştu...
Allahım Yarabbim , ya sabır...
muhalif vatandaşa gerçekten Resi çok şanslı...
dedirten bir konuşma metni
, birazda sertlik teaatral vaziyetler..
en güzel kısmı yeni Şafakla ilgli kısım...
KK'nın galiba haberi yok devlete 2018'in parasıyla 500 Milyon Liraya mal olan o adayı ( yassıadayı )
( https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-cikti-1071013)
yıllığı 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı ...
( https://www.gazeteduvar.com.tr/yassi...-haber-1611983 )
vah vah muhalefetin başı vahvah...
çok cazip diye değil maksat bilgi paylaşmak..
bu arada burada son haftalarda (milyon dolar altı) en yüksek net prim oranı sn kentuf'un geçen hafta paylaştığı %10 net ile hsbc idi. m.k. 12,5 a denk gelir. bir de sn crunch'ın dünkü %12 burgan'ı var ama o brüt sanırım. dediğiniz 12-13 "net" teşvik primi 16+ mevduat karşılığına denk gelir. bu oranlar hangi bankalarda var acaba paylaşırsanız sevinirim.
https://www.enguzelsoz.net/wp-conten...in-Sozleri.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DYmdIKdWAAAymQ_.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Yeni bir kredi kartına ihtiyacım var.. Önerdiğiniz bir kart var mı? Puanı bol olsun, aidat olmaz ise iyi ama aidat olup puanla olayı kapatıyorsa sorun yok, harcama sözü, otomatik ödeme talimatında sıkıntı yok hepsini yaparım..
Oran paylaşımı için teşekkürler tekrar, yorum olarak ekledim ben de sadece.
Geçen hafta için ak net olarak 13 veriyordu bağladım -3 ay için, diğer vadelerde sormadım-, swift ile yeni para ama mevcutta da veriyorlardı. Alıntılayıp yazdığım mesajdaki arkadaş ykb 11.5 demişti.
Akbank bugün net 14% teşvik primi verdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tutar ve vade nedir
teşekkürler.
net %14 prim = mevduat karşılığı =%17,5
şu sıralar forumda paylaşılan oranlara göre oldukça yüksek. başlıkta kimi zaman peydahlanan troller yüzünden şüpheyle bakılıyor böyle oranlara. sizin gibi başlıkta nadir entry'si olan biri olunca şüphe artıyor haliyle. detay verin lütfen. miktar, şehir, prim usd mi tl mi, önden ödemeli mi, vade sonu mu, başka şartı var mı vs?
100 bin dolar için, 3 aylık DDKKM, İstanbul, prim vade sonu tl, başka bir şart yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşvik primi nasıl hala duruyor. Tcmb teşvik primini faize dahil edin demedi mi. Benim bildiğim artık bankalar paranın bir kısmını normal kkm yapıp kalanı yüksek dolar faizi ile bağlıyor. %75kkm %25 dolar ama atıyorum %20 faiz gibi dolar kısmına.
Bu arada bu teşvik primi vs gibi KKM'ye ek getiriler için sürekli değişen mevzuatlar var. Bankacıların hiçbiri açıp bu mevzuatları okumaz banka merkezinden söyleneni anlatır mudiye. Gün sonunda 3 ay sonra sizin paranızı tamamlayacak olan merkez bankası/hazine. Çıkıp bankaya sen teşvik primi vermişsin ama ben o primi faize eklemen lazım demiştim diyebilir.
Seabank net 2.75 verdi 221 bin adet lale soganina vade sonu resmi kürdan TL vercek.yani 221 bin için 6052 adet soğan net 3 ayda.bugun whitte bank ariyip ordanda teklif alayım.ytd
Neden bilinmesin bilinir..100 bin dolara 3 ay sonra 3.520 dolar karşılığı o günün MB kurundan TL verilecek ..ha o gün kur MB kuru banka satış farklı olur 3.520 USD değilde 3.425 USD alır veya 3.450 USD olur.hadi çok oynasın 150 dolar oynasın ..sizin dediğiniz gibi 14 net olmazda 13.80 olur ..ama bu alınan primin yanında hava cıva kalır ...ben 100 bin dolarına 3 ay sonra 3.500 dolar Alicam yada 3.400 büyük rakam..
%14 tl faiz gibi odenirse dolar faizi.olmaz.ayrintiyi iyi soylemiyor arkadas
Bosporus dudu seni nufusuna kaydedicekmis.tum hisseler sana kalacak.vasiyetinde yazicakmis[emoji39]
https://pbs.twimg.com/media/FzFdef8X...jpg&name=small
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
·
14 Std.
Arjantin iki yıldır sürekli faiz artırıyor fakat diğer yapısal sorunlarını çözemediği için enflasyonu bir türlü kontrol edemiyor. Belki de faizi yeterince artırmıyor, tam olarak bilmek zor; ama her durumda yeni ekonomi yönetiminin bu vakayı yakından incelemesinde fayda var.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!