Sayfa 587/1003 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by iko Yazıyı Oku
    Merhabalar,

Ben borsa işlemleri için Piapiri kullanıyorum, o da Ünlü Menkul uygulaması ve herhangi bir gereksiz kesinti olmadı bugüne kadar. Mudi kullanmadım ama aynıdır herhalde.
    ünlü menkul'ün internet sitesinde yazıyor zaten , EFT ve Virman ücretsiz , hesap açılış ve işletim ücreti yok diye... mahmut ünlü zaten kurucusu, iyi bir insandır bildiğim. aracı kurum kısmında daha önce bu kadar tabana bireysel müşteriye yayılmamışlardı. ünlü menkul , zati ünlü co nun grup şirketi...

https://www.unluco.com/hakkimizda/grup-sirketlerimiz/
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    N kolay da 250 üstü oran 40 mı oluyor ?
    aslında bence mevduat garantisi olmadığından atıyorum
    400.000 TL ye kadar 45,
    400.000 TL üstü 40 olabilir.

mevduat garantisi olmadığından o tutardaki müşterileri çekmiş olur kendine.

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ünlü menkul'ün internet sitesinde yazıyor zaten , EFT ve Virman ücretsiz , hesap açılış ve işletim ücreti yok diye... mahmut ünlü zaten kurucusu, iyi bir insandır bildiğim. aracı kurum kısmında daha önce bu kadar tabana bireysel müşteriye yayılmamışlardı. ünlü menkul , zati ünlü co nun grup şirketi...

https://www.unluco.com/hakkimizda/grup-sirketlerimiz/
    Bugün kurye geldi hesap açtım, bir deneyelim bakalım, yenilik iyidir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Bugün kurye geldi hesap açtım, bir deneyelim bakalım, yenilik iyidir.
    benim hesabım yok da bildiğim bir kurum... hisse viop işlemleri için, overall'da boşta kalan parayı ünlü menkul nasıl değerlendiriyormuş o da önemli !!! eğer az faiz veriyorlarsa overall daki parayı para piyasası fonuna margarinleyip nemalandırmak gerekebilir... yani mudi uygulaması haricinde bahsettiğim konu !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. usd için rodeo'da 92 gün.. yarısını %35 ile düz ddkkm yapıyorlar, diğer yarısına brüt %22,50 usd mevduat oranı. toplamda brüt %11,25 e geliyor...muş. min max miktar sorulmadı.

6. 3 aylık KKM nin 3 aylık klasik mevduat karşılığını bulmak için

Kkm oranı X 1,0527 = klasik mevduat oranı

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    usd için rodeo'da 92 gün.. yarısını %35 ile düz ddkkm yapıyorlar, diğer yarısına brüt %22,50 usd mevduat oranı. toplamda brüt %11,25 e geliyor...muş. min max miktar sorulmadı.
    tamamı için net 9 ediyor, mevcutta 12-13 net teşvik bulunabilirken bu şekilde yarısını 35 ile bağlayıp bu oranlara yaklaşmak için doların neredeyse artmaması gerekiyor gibi duruyor

8.  Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Temmuz 2022 5500
    Temmuz 2023 11400

Artış %107

TUIK enflasyom : %40

Enag enflasyon: %109

Kim doğru hesaplamış buyrun işte ispatı....Bundan sonra %40 enflasyon var diyenin azına acı biber sürerim.
    Adamlar zaten enflasyon üstü zam yaptık diyorlar.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Sayfa 587/1003 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •