Önümüzdeki hafta 20/50 kırılmış olacak.
Kandırıkcılar iş başında olmaz ise
Yukarı yapmalıyız artık.YTD.
Printable View
Önümüzdeki hafta 20/50 kırılmış olacak.
Kandırıkcılar iş başında olmaz ise
Yukarı yapmalıyız artık.YTD.
Sn KAranuras Takas görünümümüz pek parlak durmuyor umarım savunma konusunda bir hareket olur ama olsa dahi 6 aylık bilanço için bazı konuya vakıf arkadaşlar pek olumlu yazmadılar. Zaten bu durum takaslara yansımış. Benim hareket felsefem daha sağlamcı 12 Kasım a kadar artan miktarda paçal yapmak . Hep sahip olduğumuz hisse demek yerine Patronun hisselerinin değeri demek daha doğru. Çünkü azdan az çok tan çok gider. PAtronun sahip olduğu EGEEN in dolar bazındaki değeri ÇÖP değerine düşmüş Yuh Yuh !..
Artık olan olmuş açılmaz bu şemsiye !.. : İlhan Güryalçın - Şemsiye
https://i.hizliresim.com/dk2yohj.jpg
Sayın Baygeroge
Altiaylik biloncoyu en iyi patronun oğlu Mustafa biliyor iyi gelecek olsa 7000 TL'den sadarmiydi ayrıca ihracatçı kasasında döviz olan şirketler hep aynı durumda otomotivde. durumlar iyi değil
Gelelim savunma olayına benim bildiğim Kemalpaşa yeni. Fabrikaya tasinmamis ufak tefek hariç yeni fabrkaya herşey sıfır alınmış Pınarbaşı yeni sirketle başlayacak kadro kuruluyor bu personel sıradan eleman değil temini zor yavaştan faliyet başlamış sizi tebrik ederim alıp aatiyorsunuz ben alıp satmada zarar ediyorum 16 dan satıp yarısıyla oğluma ev aldım.Simdi kendi kendimi tebrik ediyorum nasıl yapabildim artık yapabilecek birşey yok hapiste kaldık.Siz yazıyorsunuz bende yazayım 3 aylık biloncoyu göre iyi kağıtlar coca cola, Anadolu Efes, Ford Ülker küçük kağıtlarda hatsan rüzgarlı kağıtlarda mitek, yeotek bunları takip ediyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir aldı olmayan duyum ve tahminlerdir
Ben o satış haberini satış olarak yorumlamadım . Nama yazılı hisselerin hamiline olarak kaydettirilmesi olarak yorumladım. Satış yapılması için kağıdın yukarı trend de olması gerekir diye düşünüyorum. Bu da benim bilanço ve pozitif gelişmeler ile ilgili beklentilerimi arttırıyor. Satış haberi diyorum dikkat ederseniz. Daha önce paylaştığım gibi olay artık şemsiyenin ne zaman açılacağına dönüştü !..
Seçimleriniz benimle benzer genel olarak Hisse Başı Karlılık ve ihracat oranı yüksek olan şirketler.
SAygılar,
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. (EGEEN), 21 Ağustos 2000 tarihinde gerçekleştirdiği %800 oranında bedelsiz sermaye artırımı ile sermayesini 350 milyar TLden 3.150 milyar TLye çıkarmıştır. Bu karar, Yönetim Kurulunun 21 Nisan 2000deki toplantısında alınmış ve nominal sermaye artışı iki kaynaktan karşılanmıştır ([fevkalade yedekler ve yeniden değerleme değer artış fonu])
Sermaye Artırımı Detayları
Artış oranı: %800
Eski sermaye: 350 milyar TL
Yeni sermaye: 3.150 milyar TL
Sermaye artışı iç kaynaklardan gerçekleştirilmiştir (bedelsiz) .
Aradan Ne Kadar Zaman Geçti?
Bugüne kadar (2025 yılı itibarıyla) yaklaşık 24 yıl geçmiştir ve Ege Endüstri hiç bedelli sermaye artırımı yapmamıştır. Ayrıca şirket, bedelsiz sermaye artırımına da sadece bu tek kez (2000 yılında) başvurmuştur
Tarih
Türü
Oran Sermaye (TL)21 Ağustos 2000Bedelsiz%800350 milyar 3.150 milyar
İlave Bilgi
Ege Endüstri 1995 yılında %40 oranında bedelli sermaye artırımı yapmıştır. O tarihten beri ise sadece temettü politikası yoluyla hissedarlarına değer sunmuştur
Egeen olan tüm hevesi kacirdi güya iki fabrika birleştirdi!Eskiden daha mutlu ve umutluydu Egeen dostlari.Bir zamanlar 400 500 Lotu olan arkadaşlar cikti şimdi bir elin parmagi ya var ya yok hisseleri acaba bir ihtimal bolunur mu Egeen satilir mi diye arada bir sayfaya geliyor bakiyor.Nick de kullanmayip misafir modunda!Miskilim hisseyi de hisseye güvenen egeencileri de cok üzdüler.3.150.000 de diretmek ve sermaye artirimina ihtiyacimiz mi var diye alayci konusan şirket 50.000.000 dolar yatırım yaptı egeteche sermaye artirimi yapti ama gelin görün ki şirket süründürmeye devam ediyor!Aselsan sinus egrisi her şeyi anlatiyor
Soyle bir grafik lazım!
bu grafik Cumminse ait!
Ege Endüstri ve Ege Fren Yapısı
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş., Bayraktar Holdinge ait bir otomotiv parça üreticisidir (%64 pay) ve halka açık olarak Borsa İstanbulda işlem görmektedir
Bu grup içinde faaliyet gösteren Ege Fren Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1987 yılında kurulmuş olup %51i Bayraktar Holding / Ege Endüstri, %49u Cummins Inc. tarafından ortaklaşa sahip olunan bir şirket olarak faaliyet göstermektedir
Ortaklık Modeli ve Faaliyet Alanları
Ege Fren, Cummins ile bir joınt-venture (ortak girişim) şeklinde yapılandırılmış olup, ticari araçlar için fren sistemleri, fren alt parçaları ve otomotiv komponentleri üretmektedir
Ege Fren
Ege Endüstri (%51), Cummins (%49)
Fren teknolojileri, otomotiv parçaları üretimi
Ege Endüstri, Cummins ile doğrudan ortak değildir.
Ege Fren, Cummins ile ortak girişim (****tventure) olarak faaliyet gösterir.
Bu yapı sayesinde Cumminsin teknoloji ve mühendislik birikimi ile Ege Endüstrinin yerli sanayi gücü birleştirilmiştir.Keşke Egeene talibiz diye haber yollasalar:)
https://i.hizliresim.com/4gqyxm1.png
Adem Ayandan alintidir!
https://x.com/ademayan66/status/1950...944904148?s=46
10 yıl sonra ne olur bilinmez:)
Borsada yıllar önce yaşadığım bir anımı daha sizlerle paylaşmak istiyorum:
Temel analize ilgi duyduğum ilk zamanlar #egeen hissesini inceliyorum,
O zamanlar forum siteleri daha bir meşhur
Yaptığım analizleri de orada paylaşıyorum.
Neyse #egeen hisseni inceledim temel ne diyorsa onu yazdım.
O dönem bu hissenin rasyoları temel olarak pahalıydı.
Şirket 4-5 pd/dd oranı ile işlem görüyordu.
f/k yine yüksekti.
Daha doğrusu kitap ne diyorsa ben onu yorumlamıştım.
Forumda bir kişi aynen şunu yazdı bana,
-Kardeşim iyi hoş analiz yapmışsın ama bu şirketin beklentisi nedir ? hikâyesi nedir ? Bunlara hiç değinmemişsin bu analiz çöp olur ,bu şirketin MAN, MERCEDES hikayesi var,
Uzun soluklu bir hikâye diye ,yazmıştı.
O dönem ben de ona karşılık olarak:
-Olsa ne olur ? Şirket zaten fiyatladı yazmıştım.
Evet ilk 2-3 hafta ben haklı çıktım.
Ama ondan sonraki 10 senede o arkadaş haklı çıktı.
Ben sadece veriyi yorumlamıştım, gelecekte olabilecek durum hakkında hiçbir bilgim yoktu.
Ve sonra anladım ki bu iş sadece 3-5 temel kavramı bilmekle olmuyor.
Evet ,onlar da bilinmeli ama geleceğe odaklanma , hikayeye odaklanmak birçok şeyin önünde.
O gün, bugündür , araştırmalarım hep bu konuda olmuştur.
bir adam vardı canı sıkılan!
https://www.youtube.com/watch?v=4Llnnx9SeOU
https://i.hizliresim.com/nret9fi.PNG
6 aylık gelecek olan bilanço yani II. Qtr bilanço beklentisi için nbeklentiler negatif ve bilanço beklentiler doğrultusunda zarar olarak gelirse nasıl fiyatlama olacağı muamma . Çünkü zaten çok negatifi aldık diyen spek kağıdı alıp da götürebilir dur az daha basayım da diyebilir. Bu Yüzden Az sakin oturup limonatayı yudumlarken BBQ 'deki eti süzmek daha mantıklı .
inşallah darısı eski model kamyon ve otobüslere de olur!
ÖTV'siz sıfır yerli araç fırsatı! Meclis'e sunuldu... 20 yaş üstü aracı olanları kapsayacak, hurdaya çıkarılacak
ÖTV'siz sıfır araç alma imkanını öngören yasa tasarısı Meclis'e sunuldu. 20 yaşını doldurmuş araca sahip olan vatandaşları kapsayacak olan yeni düzenlemeye göre; 'hurda' aracını trafikten çeken vatandaşlar, çevreci yerli üretim araçları ÖTV ödemeden satın alabilecek. Söz konusu düzenlemenin yasalaşması halinde, yüz binlerce araç sahibine ÖTV'siz sıfır yerli araç fırsatı doğabilir.
ÖTV'siz sıfır yerli araç fırsatı! Meclis'e sunuldu... 20 yaş üstü aracı olanları kapsayacak, hurdaya çıkarılacak
30.07.2025 09:37
Neredeyse hurdaya çıkacak olan, 20 yaşını doldurmuş araca sahip olan vatandaşlara ÖTV'siz sıfır araç alma imkanı sunacak olan düzenleme Meclis'e geldi. CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, 20 yaş ve üzeri araç sahiplerinin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ödemeden yerli üretim sıfır araç alabilmesini öngören kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sundu.
20 YAŞ ÜSTÜ ARACI OLANA ÖTV MUAFİYETİ
Söz konusu teklife göre, 20 yaş üstü araçlarını hurdaya ayıran vatandaşlara, yerli üretim yeni bir araç alırken ÖTV muafiyeti sağlanacak.
ÖTV siz sıfır yerli araç fırsatı! Meclis e sunuldu... 20 yaş üstü aracı olanları kapsayacak, hurdaya çıkarılacak 1
AMAÇ: ÇEVREYE VE EKONOMİYE KATKI
Milletvekili Şevkin, hazırlanan teklifin amacının çevreye ve ekonomiye zarar veren eski araçların trafikten çekilmesi olduğunu belirtirken; çevre dostu araç kullanımını artırmak ve yerli otomotiv sektörünü desteklenmesi hedefleniyor.
ÖTV siz sıfır yerli araç fırsatı! Meclis e sunuldu... 20 yaş üstü aracı olanları kapsayacak, hurdaya çıkarılacak
ÖTV'SİZ YERLİ SIFIR ARAÇ ALABİLECEKLER
20 yaşını doldurmuş araca sahip vatandaşlara ÖTV'siz yerli sıfır araç alma imkânı sağlayacak kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklife göre, eski aracını trafikten çeken vatandaşlar, çevreci yerli üretim araçları ÖTV ödemeden satın alabilecek. Amaç, çevreyi koruyup yerli üretimi desteklemek.
ÖTV siz sıfır yerli araç fırsatı! Meclis e sunuldu... 20 yaş üstü aracı olanları kapsayacak, hurdaya çıkarılacak 3
Aynı zamanda eski araçların geri dönüşüme kazandırılmasıyla, hem atık malzemelerin değerlendirilmesi hem de yeni iş alanlarının oluşması bekleniyor. Bu yönüyle teklif, çevreci politikaların yanı sıra ekonomik sürdürülebilirliğe de katkı sunmayı amaçlıyor.
KOMİSYON SÜRECİ BAŞLIYOR
Teklifin TBMM komisyonlarında görüşülmesi bekleniyor. Düzenlemenin kabul edilmesi halinde, yüz binlerce araç sahibine ÖTV'siz yerli araç fırsatı doğabilir. Yasa teklifi, aynı zamanda Türkiye'nin döngüsel ekonomi hedefleriyle de uyumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.
ÖTV siz sıfır yerli araç fırsatı! Meclis e sunuldu... 20 yaş üstü aracı olanları kapsayacak, hurdaya çıkarılacak 4
CHP’li Dr. Müzeyyen Şevkin’in hazırladığı kanun tekli aynen şöyle:
“ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ
MADDE 1- 6/6/2002 tarihli ve 4760 sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununa aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.
“GEÇİCİ MADDE 10- Bu maddenin yayımı tarihinden 31/12/2025 tarihine kadar bu Kanuna ekli (II) sayılı listedeki [(87.11), (88.02), (8901.10.10.00.11), (8901.10.90.00.11) ve (89.03) G.T.İ.P. numaralı araçlar hariç]
kayıt ve tescile tâbi 20 ve daha büyük yaştaki taşıt araçlarının, kendi adlarına kayıtlı olan gerçek veya tüzel kişiler tarafından, bu araçların bir daha kullanılmamak üzere hurdaya çıkartılarak hurdaya çıkarılan araçla aynı cinsten [(87.03) G.T.İ.P. numaralı araçlardan sadece motor silindir hacmi 1600 cm3ü geçmeyen] bir aracın ilk iktisabında, özel tüketim vergisi alınmaz.
5/1/1961 tarihli ve 237 sayılı Taşıt Kanunu kapsamına giren kurumlar (belediyeler hariç) birinci fıkra hükmünden yararlanamazlar.
Hurdaya çıkartılan araçların yaşı, tescil işleminin yapıldığı yıl dikkate alınmaksızın tescil belgesinde yazılı model yılında aracın bir yaşında olduğu kabul edilmek suretiyle tespit olunur.
Bu maddenin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar Hazine ve Maliye Bakanlığınca belirlenir.
MADDE 2- Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 3- Bu Kanun hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür.
bfren tavana gidiyor dingil işinde para yok hadi de fren işinde de mi yok:kahkah:
Trump: Hindistan'a %25 tarife
Bu haber Egeene yarar aç fabrikayı aç üretim imkanlı hale geldi:kahkah:
Son Dakika
15:14
30 Temmuz 2025, Çarşamba
TRUMP, HİNDİSTAN'DAN GELEN ÜRÜNLERE YÜZDE 25 GÜMRÜK VERGİSİ UYGULANACAĞINI AÇIKLADI
Hindistanın en büyük aks (dingil) üreticilerinden bazıları ve öne çıkan şirketler aşağıda listelenmiştir:
Öne Çıkan Aks Üreticileri
Automotive Axles Limited (AAL)
21 Nisan 1981de Kalyani Group ile Meritor Heavy Vehicle Systems (ABD) tarafından kuruldu.
Hindistanın en büyük bağımsız aks üreticilerinden biri olup; çekişli akslar (drive axles), ön yönlendirme aksları, savunma ve off-highway uygulamalara yönelik ürünler üretiyor.
Üretim tesisleri Mysuru (Karnataka), Pantnagar ve Jamshedpurda yer alıyor
Rockman Industries Ltd.
Hero Group çatısı altında yer alır. 1960tan beri alüminyum döküm bileşenleri ve aks gövdeleri gibi otomotiv parçaları üretmekte.
EV (elektrikli araç) segmentine de hizmet vermektedir
Axles India Ltd.
1983 yılında Wheels India ve Dana Corporation ortaklığıyla kuruldu.
Orta ve ağır ticari araçlar için presli aks (pressed axles) üretimi yapıyor ve büyük aks tedarikçilerinden biri konumunda .
Talbros Engineering Ltd.
Faridabad, Haryana merkezli olup yıllık 3 milyon aks mili (axle shaft) kapasitesine sahip.
Hafif, orta ve ağır araç segmentleri için OEMlere yönelik üretim yapıyor
GNA Axles Ltd.
1993 yılında kurulmuş olup, ticari ve yol dışı (offhighway) araçlar için aks milleri, drive shaft ve spindle gibi komponentler üretiyor.
Hem iç pazarda hem dış pazarda önemli OEMlere hizmet veriyor
Super Axle Pvt. Ltd.
1998 yılında Hisar, Haryanada kuruldu.
Römork ve traktör aksları, spindeller ve süspansiyon montajları konusunda uzman; hem OEM hem yedek parça pazarında güçlü
Hindustan Advanced Axles Pvt. Ltd.
2006da Karnal, Haryanada kurulan şirket; ağır hizmet aksları ve süspansiyon sistemleri üretiyor.
Hem iç pazarda hem ihracatta faaliyet gösteriyor
Pazardaki En Büyük ve Lider Şirket
Wresearche göre en büyük bağımsız aks üreticisi Hindistanda Automotive Axles Limited (AAL)Keskin üretim kapasitesi ve geniş OEM hizmetiyle öne çıkmakta
Ayrıca Rockman Industries (EV segmenti dahil) ile Axles India Ltd. de önemli paya sahip yerli firmalar arasında yer alıyor
Bugün 31 Temmuz Dünya Yalnızlık Günü
Kağıt da derin yalnızlık yaşıyor şu sıralar
haydi ayın son günü
https://www.youtube.com/watch?time_c...e_path=Mjg2NjY
Tramp TÜRKİYE yede %15 ek vergi demiş dünya delimiz.
ABD nin Türkiye ye koyduğu 15% gümrük vergisinin pozitif etkisinin bilançomuza pozitif yansımalarını kasım ilk haftasından göreceğiz. Gerçi vergi her daim negatif değerlendirilir ama bize uygulanan verginin görece Minimum 10% aşağıda olması bilançomuza oldukça pozitif etki yapacak !..
Kasıma Kadar Al Dedi gözlerim !..
ikinci elliye doğum günüyle başla!
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. (EGEEN), 10 Ağustos 1964 tarihinde kurulmuştur.
https://i.hizliresim.com/io1713z.PNG
https://i.hizliresim.com/4h6giy4.PNG
https://i.hizliresim.com/cvmxtz2.PNG
Fitch Ratings: (Türk sanayi şirketleri) Daha düşük ekonomik büyüme, sıkı kredi koşulları, zorlu sektör dinamikleri ve daralan marjlar kaldıracı yüksek tutacak ve likidite risklerini artıracak
Fitch Ratings: Türk sanayi şirketlerinin kredi profilleri 2025 yılında baskı altında kalmaya devam edecek
Fitch Ratings: (Türk sanayi şirketleri) Sektörün medyan net borç/FAVÖK oranının 2022'de 2,3x iken 2025'te 3,8x olacağını tahmin ediyoruz
Kasasında para olan da var:)
https://i.hizliresim.com/l59jicl.PNG
Hayırdır Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi mi açıklanacak ondan mı hareket?
Bir zamanlar bir zamanlar halin vaktin yerindeydi gardas bu mesajlar bu beklentiler nereye gitti heyhat!
https://m.youtube.com/watch?v=GqapFO...4s&pp=2AEEkAIB
https://i.hizliresim.com/iely97f.png
MASAK bankalarda yapılan nakit işlemlerde artık yeni bir döneme getirecek 31 nolu taslağı bakanlık sitesinde yayınladı.
Peki bu tebliğ özetle neler getiriyor?
- 200 bin TL ile 2 milyon TL arasındaki nakit işlemlerde işlem mahiyeti seçilecek/ "diğer", "bireysel ödeme" vb. seçeneklerde minimum 20 karakterli açıklama yazılacak.
- 2 milyon TL-20 milyon TL arası nakit işlemlerde Nakit İşlem Beyan Formu müşteriden temin edilecek.
- 20 milyon TL üstü nakit işlemlerde beyan formuna ek olarak fonun kaynağına dair ek bilgi/belge temin edilecek.
- Yükümlüler müşteriden gerekli açıklama, bilgi, belgeyi temin edemediği durumda işlemi gerçekleştirmeyecek.
https://x.com/solakogiu/status/1952033025929212408?s=46
Ben bir avrupa ülkesinde bulunmuştum , bankadan 3000 Eurodan fazla nakit çekmek yasaktı, 3000 euro üzeri ödemeniz varsa banka üzerinden transfer yapmanız mecburi idi,
Maalesef ülkemizde mali kontroller yapılmıyor, enerjiiiii diye şarkı söyleyen kadın, videolar çekmeseydi, milyarlarca liranın hesabında olduğunu , nasıl kazanıldığını kimse bilemeyecekti,
Mali kontrollerin sıkılaştırılması yolsuzluğu hırsızlığı önleme yollarından bir tanesidir.
BIST’te Büyük Değişim: Endeks Hesaplama Kuralları Yenileniyor
Borsa İstanbul, BIST endekslerinde esaslı bir değişiklik için düğmeye bastı. Yeni taslak, endeks hesaplama kurallarında köklü yöntem değişikliklerini ve yeni seçim kriterlerini içeriyor. Detaylar yatırımcıların görüşüne sunuldu.
yazar
Göksel Arda Akkuş
Yayınlanma
02 Ağustos 2025 - 22:52
BIST’te Büyük Değişim: Endeks Hesaplama Kuralları Yenileniyor
14
Borsa İstanbul, piyasa değeri ağırlıklı pay endeksleri için kapsamlı bir revizyon sürecine giriyor. Ağustos 2025 tarihli ve “taslak†niteliğindeki BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti, endeks bileşenlerinin belirlenme yöntemlerinde önemli değişiklikler öngörüyor. Söz konusu taslak, Finansal Ölçüt Yararlanıcılarının görüşüne açılmış durumda.
HANGİ ENDEKSLER ETKİLENECEK?
Değişikliklerin kapsamı oldukça geniş. Yeni kurallar, şu endekslerde bileşen belirleme yöntemlerini doğrudan etkileyecek:
BIST 30
BIST 50
BIST 100
BIST 500
BIST Likit Banka
BIST Banka Dışı Likit 10
BIST Sürdürülebilirlik 25
BIST Temettü 25
BIST Katılım 30
BIST Katılım 50
BIST Katılım 100
BIST Tüm
Bu nedenle değişiklikler, Borsa İstanbul Finansal Ölçütler Yönetim Prosedürü’nün 7.2. maddesi uyarınca “esaslı değişiklik†olarak değerlendirilmiş ve ilgili paydaşların görüşüne açılmıştır. Değişiklik gerekçeleri ve etkileri ise aynı prosedürün 7.5. maddesine dayanarak Ek 2 başlığı altında kamuoyuna açıklanmıştır.
TASLAKTAKİ ÖNE ÇIKAN DEĞİŞİKLİKLER NELER?
Tasarının detaylarında, önceki versiyona göre bazı önemli yenilikler ve düzenlemeler öne çıkıyor:
Endeks Seçim Kriterleri Güncelleniyor:
Endeks bileşenleri belirlenirken dikkate alınan likidite, işlem günü sayısı, fiili dolaşımdaki pay oranı (FDPO) gibi ölçütlerde yeni eşikler getiriliyor.
Örneğin, BIST 100 için seçim havuzu daha daraltılırken, Yıldız Pazar’daki ağırlık artırılıyor.
Ağırlık Sınırlamaları Yeniden Tanımlandı:
Belirli endekslerde şirket bazlı ağırlık oranları %10 ile %25 arasında sınırlandırılıyor.
Ağırlık eşiği ve sınırlama oranı kavramları netleştirildi; fiili dolaşımdaki piyasa değeri (FDP PD) esas alınarak hesaplama yöntemleri yeniden yazıldı.
Yedek Liste Kuralları Genişliyor:
Endekslere dâhil edilmeyen hisseler için oluşturulacak yedek listelerin nasıl belirleneceği netleştirildi.
Yedek hisseler, endeksten çıkanların yerini alacak şekilde dinamik olarak takip edilecek.
Katılım Endekslerinde KAFİF Formu Şartı:
Katılım endekslerinde yer alacak şirketlerin Katılım Finans İlkeleri Bilgi Formu (KAFİF) doldurması zorunlu hâle getiriliyor.
Bu forma eksik veya tutarsız bilgi giren şirketlerin endeksten çıkarılması öngörülüyor.
Sürdürülebilirlik Notları London Stock Exchange Group (LSEG) ile Hesaplanacak:
ESG (Çevresel, Sosyal ve Yönetişim) notları artık LSEG metodolojisine göre belirlenecek.
Sürdürülebilirlik 25 Endeksi için daha yüksek eşik puanlar ve detaylı veri gereklilikleri tanımlandı.
Dönemsel Değerlendirme Takvimi Değişti:
Endeks güncellemeleri artık daha sık ve düzenli şekilde yapılacak.
Örneğin BIST Katılım endeksleri için değerlendirme verileri Mart ve Ağustos aylarında alınacak.
Hesaplama Yönteminde Teknik İyileştirmeler:
Endeks formülü, daha şeffaf ve kontrol edilebilir hâle getirildi.
Getiri ve fiyat endeksi ayrımı, temettü düzeltmeleri, kur etkileri gibi teknik detaylar yeniden düzenlendi.
SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?
Taslak metin henüz yürürlüğe girmedi. Ancak Borsa İstanbul, söz konusu değişiklikleri Finansal Ölçüt Yararlanıcılarının görüşüne açtı. Görüşler toplandıktan sonra nihai metin yayımlanacak ve geçiş takvimi ilan edilecek.
NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ?
Bu değişiklikler yalnızca teknik bir güncelleme değil; endeks yatırımcılarını, fonları, portföy yöneticilerini ve bireysel yatırımcıları doğrudan etkileyecek. Hangi hisse senedinin hangi endekse girip çıkacağı artık farklı kriterlere bağlı olacak. Özellikle pasif fonların yatırım davranışı bu kapsamda yeniden şekillenecek.
Yatırımcılar açısından, bu dönüşüm süreci dikkatle takip edilmesi gereken stratejik bir gelişme niteliği taşıyor. Gözler şimdi, kamuoyundan gelecek görüşlerde ve Borsa İstanbul’un atacağı nihai adımlarda.
#Bıst Endeks Değişikliği
#Borsa İstanbul Yeni Kural Seti
#Bıst 100 Hesaplama Yöntemi
#Endeks Metodolojisi Değişikliği
#Bıst 30 Güncel Kurallar
#Bıst Katılım Endeksleri
#Sürdürülebilirlik Endeksi Bıst
#Bıst Ağırlık Sınırlaması
#Endeks Bileşen Güncellemesi
#Borsa İstanbul Kural Taslağı
Bir zahmet işe başlanıldığı kapı da atsaydınız:)
03 Ağustos Pazar gece 23:15 vardiya girişi ile yeniden üretime başlanılması
Komedi izlemeyi, koca koca insanların körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbetlerine tanıklık etmeyi, nasıl ters indikatör olunuyoru, falcılık nasıl bir zırvalıktırı keşfetmeyi seviyorum. Bu duyguları burada bizatihi görmek adına da arada sırada uğruyorum işte.
Arkana iyi uydu:)Endeks olmuş 11.000 Hadi oglum cay ne oldu ya!
https://x.com/tedaselectricas/status...938538498?s=46
Sen 15 çeyrektir aynı yerdesin, QTR 1, olmadı 2, olmadı 3 diye diye 80 yaşında artık görürsün hayalindeki karı ( Kanada’nın nüfusu artarsa da olur belkim kim bilir ) . Bu karla marla gitmeyecek, zaten şu anki fiyatı bile maksimum kar yapmış halinin ederi. Bunun beklentisi ya yabancı ortaklık, ya da çok kallavi bir bedelsiz gerisi anlık pansuman. Kar açıklasa da açıklamasa da bunun olup olacağı bu. Tez vakitte falcılığı bırak, söylemlerinde tutarlı ol ( patron borsayla uğraşmaz demiştin sakın inkar etme ) itham etme, iftira atma ( Konya, Karton,Bfren vb pazarlıyorlar diye iftira altmışlığın var ) ve böylece kendine faydan olur..
Kaç çeyrek bilmem 535 TL den beri alır satarım . Patron borsa ile tabiki uğraşmaz patron talimat verir emir verir onun adamları yapar . İşi gücü yok syok da ekran mı bakar dememi mi bekliyorsun kafayı mı yedin . İşine bak kardeşim . Burada Şu ana kadar hiç bir fikir beyanı yapmadın ama herkese laf atıyor çıkmayacağını yazıyorsun . 35 Kat gitti kardeşim daha iyi giden bir ürün var mı ?
Herkes Bu kadar kar ederken sen zarar mı yazdın ? Beğenmediğin kağıdın grafiği TL bazında aşağıda bak da öğren !..
OCAK 2000 de 5.33 t TL idi geçtim 19 000 TL leri bu gün 8000 TL deyiz milleti kendine güldürme. Bu kağıtta zarar eden filan yok !..
Egeen de spek ne yapar ise patron onayı ile yapar yani patron seyreder . O kadar izam etme olayı.
Ayrıca grafikte de Görüldüğü gibi kağıdımız büyük bir çıkış hazırlığında !..
Dip NoT: İlginçtir ki 6 aylık bilanço da iyi gelecek gibi fiyatlanıyor !..
https://i.hizliresim.com/1pg12va.jpg
2020 Yılı Ocak ayı başında Kağıdımız 0.55 Usd Yani 55 cent idi şimdi 3.36 Usd !..
Dolar bazında 430% artmış . Bu da 19 0000 Den 8000 TL ye düşmüş hali ile .
https://i.hizliresim.com/83r86mi.jpg