Originally Posted by
Karanuras2
Benim gibi satamayanlara yazıyorum
Çıkmayı bilemedik oysa hiç bir ağaç sonsuza kadar yükselmez kağıdı sevip esiri olmayacaksın diyorlar yapamadık kağıt sahipligin her türlü alcakligina rağmen yaklaşık 2 senede2022 den 2024 ün ilk çeyreğinde kadar 2000 TL'den 18400 geldi sadece Ege end değil başka kağıtlarda artı ama buda hattı sayilirt bir artış yaptı fırsatı kaçırdık.
Yanılmıyorsam hem baba hemde oğlu 14 ve 12 den satış yaptı yine satmadık enson 7 ye satildiginda zaten satamazdik kaldık hapiste 2024 yıllık 2025 ilk çeyrek düşük karlar geldi isterseniz eflasyon muhasebesi diyelim yada dövizin enflasyondan çok artması yüzünden düşük geldi diyebiliriz .Düşük karlar gostegelerimizi pahalı hale getirdi yatırım sandıkları kurumsal yatırımcılar çıktı temele göre sınıfta kaldık.bircok beklentide görülmez oldu en kötüsü bizden kötü zarar açıklamış kağıtlar gidiyorsa bizim niye yürümüyor sebebi kurumsal ve büyük yatirimcilar Ege endusturiden korktular şirket sahipliği kağıt satıyor hemde en satılmaz destek vermesi yerde satıyor yatırımcının güveni kalmadı geçende yazdım sabır bekleyeceğiz rüzgar otomotivdede esecek döviz artacak rakiplerimiz Çin Hindistan endenezya ABD'ye daha yüksek vergi durumu fark yaratacak diyorum ağır eflosyonla paramız eriyoryinede bekleyen derviş çorbayı içermiş ısrarla bekleyen sonunda kazanır borsa böyle birşey
tüm suç işi bildiğini sanan kasım kasım kasılan iş bilmeyen süreci yönetemeyen Bayraktarda!Lafa gelince bilmem kaç yıllık şirket yok global yok bilmem ne eee sonuç bal yapmayan sarıca arı!Endeks 8100 den gelmiş 10660 olmuş ne alsan o bile gitmiş bir bu gitmemiş!Niye çünkü yatırımcıyı kene gibi görüyor ya da amele!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri