Sayfa 584/589 İlkİlk ... 84484534574582583584585586 ... SonSon
Arama sonucu : 4708 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Niye egeen forumundasın ?

Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Bilakis çok sakin keyifli ve eğlenceliyim. Çünkü hiçbir zaman fabrika haberi geldiğinde senin yazdığın 9200 altı yok artık hedef hep yukarı yazmadım, hayal kurmadım. Falda şu çıktı haftaya şu rakam olacak saçmalıklarına girip mahçup olmadım. Dolar Euro Kanada Zimbabwe’yle bağlantı kurup komiklik yapmadım. Aha şimdi ki karda muazzam sonuç gelecek , az kaldı daha iyi kar gelecek bu sefer diye polyanacalık yapmadım. Patronun işi gücü yok da borsayla mı uğraşacak, adam işine konsantre söyleminden; patron spek işbirliği ile kağıt baskılanıyor demedim. Başından beri aynı söyleminde omurgalı durmaya gayret ettim. Bu kağıt bu kar ve bu fiyatla olması gereken yerde ve pahalı. Kazanmanın yolu yabancı ortaklık, arazinin yüksek meblağ ile satışı veya emlak projesi ve çok sağlam bir bedelsiz dedim diyorum diyeceğim. Kapişşş ???
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Ha bir de sen kendini gelişmiş, geliştirilmiş gibi mi görüyorsun ??? Şurada sorsak kim buranın ters indikatörü, en boş yazanı, en saçma sapan grafikimsi, görecemsi komedilerle ne çiziktirdiyse tersi çıkanı, en boş falcısı, en karavanacısı diye cevabı belli… Teknik traktörüm, höstadddım sanmakla olunmuyor, bir insan sadece 18000 lerde birazını veriyorum dediği doğru çıkıp ondan sonra temcit pilavı gibi yazdıklarının tamamı boş çıkmasına, aksi gerçekleşmesine rağmen bir de ahkam kesiyorsa buna sadece gülerim. Buranın altı yok diye 500 kere yazdın hep altını gördü, bu adamlar çok iyi niyetliler, çok profesyoneller dedin, bilakis hep kötü niyetli açıklamalara dair KAP geldi ya da hiçbir açıklama gelmedi. İnsanları yanlış yönlendiren ben miyim yoksa 500 milyon katrilyon ile her yerden buldukça y ( alıyorum ) deyip ha babam de babam alın diyen sen misin ??

Reis itibar puanı verdiğim için başka veremiyorum.
    Ama yolun buralara düşerse sana kral bir yemek sözüm olsun.

3. Benim gibi satamayanlara yazıyorum
    Çıkmayı bilemedik oysa hiç bir ağaç sonsuza kadar yükselmez kağıdı sevip esiri olmayacaksın diyorlar yapamadık kağıt sahipligin her türlü alcakligina rağmen yaklaşık 2 senede2022 den 2024 ün ilk çeyreğinde kadar 2000 TL'den 18400 geldi sadece Ege end değil başka kağıtlarda artı ama buda hattı sayilirt bir artış yaptı fırsatı kaçırdık.
    Yanılmıyorsam hem baba hemde oğlu 14 ve 12 den satış yaptı yine satmadık enson 7 ye satildiginda zaten satamazdik kaldık hapiste 2024 yıllık 2025 ilk çeyrek düşük karlar geldi isterseniz eflasyon muhasebesi diyelim yada dövizin enflasyondan çok artması yüzünden düşük geldi diyebiliriz .Düşük karlar gostegelerimizi pahalı hale getirdi yatırım sandıkları kurumsal yatırımcılar çıktı temele göre sınıfta kaldık.bircok beklentide görülmez oldu en kötüsü bizden kötü zarar açıklamış kağıtlar gidiyorsa bizim niye yürümüyor sebebi kurumsal ve büyük yatirimcilar Ege endusturiden korktular şirket sahipliği kağıt satıyor hemde en satılmaz destek vermesi yerde satıyor yatırımcının güveni kalmadı geçende yazdım sabır bekleyeceğiz rüzgar otomotivdede esecek döviz artacak rakiplerimiz Çin Hindistan endenezya ABD'ye daha yüksek vergi durumu fark yaratacak diyorum ağır eflosyonla paramız eriyoryinede bekleyen derviş çorbayı içermiş ısrarla bekleyen sonunda kazanır borsa böyle birşey

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,214
     Alıntı Originally Posted by Karanuras2 Yazıyı Oku
    Benim gibi satamayanlara yazıyorum
    Çıkmayı bilemedik oysa hiç bir ağaç sonsuza kadar yükselmez kağıdı sevip esiri olmayacaksın diyorlar yapamadık kağıt sahipligin her türlü alcakligina rağmen yaklaşık 2 senede2022 den 2024 ün ilk çeyreğinde kadar 2000 TL'den 18400 geldi sadece Ege end değil başka kağıtlarda artı ama buda hattı sayilirt bir artış yaptı fırsatı kaçırdık.
    Yanılmıyorsam hem baba hemde oğlu 14 ve 12 den satış yaptı yine satmadık enson 7 ye satildiginda zaten satamazdik kaldık hapiste 2024 yıllık 2025 ilk çeyrek düşük karlar geldi isterseniz eflasyon muhasebesi diyelim yada dövizin enflasyondan çok artması yüzünden düşük geldi diyebiliriz .Düşük karlar gostegelerimizi pahalı hale getirdi yatırım sandıkları kurumsal yatırımcılar çıktı temele göre sınıfta kaldık.bircok beklentide görülmez oldu en kötüsü bizden kötü zarar açıklamış kağıtlar gidiyorsa bizim niye yürümüyor sebebi kurumsal ve büyük yatirimcilar Ege endusturiden korktular şirket sahipliği kağıt satıyor hemde en satılmaz destek vermesi yerde satıyor yatırımcının güveni kalmadı geçende yazdım sabır bekleyeceğiz rüzgar otomotivdede esecek döviz artacak rakiplerimiz Çin Hindistan endenezya ABD'ye daha yüksek vergi durumu fark yaratacak diyorum ağır eflosyonla paramız eriyoryinede bekleyen derviş çorbayı içermiş ısrarla bekleyen sonunda kazanır borsa böyle birşey
    tüm suç işi bildiğini sanan kasım kasım kasılan iş bilmeyen süreci yönetemeyen Bayraktarda!Lafa gelince bilmem kaç yıllık şirket yok global yok bilmem ne eee sonuç bal yapmayan sarıca arı!Endeks 8100 den gelmiş 10660 olmuş ne alsan o bile gitmiş bir bu gitmemiş!Niye çünkü yatırımcıyı kene gibi görüyor ya da amele!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,214
    3.150.000 sermaye ile kaç tane aliriz bundan!Vergisiz halini bile alamayız!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Azicik yukseldi ya patronun parmaklari sat tusu uzerinde
    Bekliyordur her an

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,214
     Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    Azicik yukseldi ya patronun parmaklari sat tusu uzerinde
    Bekliyordur her an
    O şu an bağımsız üyeliği ile Denetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ndeki görev için kim olur onu düşünüyor?Bir de(O kadar düşünceli ki ta 19.06.2025 09.06da bizi uyardı ara vereceğiz üretime faaliyetler imkansız halde geldi diye)
    26 Temmuz Cumartesi günü 23.15 vardiya çıkışı ile üretime verilecek ara ve 03 Ağustos Pazar gece 23.15 vardiyası ile işin başlamasını
    diye Ne işi var patronun hisseyleBaksa baksa Amerikan borsasında işlem gören Cumminsin hareketine bakıyordur!

8.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Katmerciler aldı yürüdü.
    #KATMR - Yeni İş İlişkisi

Malezya merkezli savunma firması DEFTECH ile EREN-4x4 Yüksek Hareket Kabiliyetli Hafif Taktik Araçlarının, Malezya ve bölge ülkelerine satışı amacıyla iş birliği anlaşması imzalandı.

Bizim şirketten beklediğimiz haberler başkalarından geliyor.

Sayfa 584/589 İlkİlk ... 84484534574582583584585586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •