Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
19 000 Lerden satabilseydiniz yani o gün sat diyenlere vebal alıyorsunuz demeyip satabilseydiniz kasımdan sonra yükselen dolar fiyatı ile kar verilerinin artacağını ön görebilecektin . Oysa sürekli kör döğüşü yapar gibi aynı şeyleri yazıp temcit pilavı gibi tekrarlıyorsun . Bu şekilde kendini geliştiremediğin gibi başkalarını da hatalı yönlendiriyorsun . Bence sakin bir 6 ay gecir egeen ile ilgili daha sonra tekrar bak fikirlerin değişebilir. Şu an rüzgarın eğeen in arkasında esmediği yelkenlerinin yavaş bir meltem aldığını bunun da egeen in fiyatını yukarı çok hızlı götürmeyeceğini doların adil değerini bulduğunda hareketleneceğini görebileceksin .
Saygılar,

Dip NoT : ilgili forum da Doların adil değeri deniz43 yarafından hesaplanmış idi.
Bilakis çok sakin keyifli ve eğlenceliyim. Çünkü hiçbir zaman fabrika haberi geldiğinde senin yazdığın 9200 altı yok artık hedef hep yukarı yazmadım, hayal kurmadım. Falda şu çıktı haftaya şu rakam olacak saçmalıklarına girip mahçup olmadım. Dolar Euro Kanada Zimbabwe’yle bağlantı kurup komiklik yapmadım. Aha şimdi ki karda muazzam sonuç gelecek , az kaldı daha iyi kar gelecek bu sefer diye polyanacalık yapmadım. Patronun işi gücü yok da borsayla mı uğraşacak, adam işine konsantre söyleminden; patron spek işbirliği ile kağıt baskılanıyor demedim. Başından beri aynı söyleminde omurgalı durmaya gayret ettim. Bu kağıt bu kar ve bu fiyatla olması gereken yerde ve pahalı. Kazanmanın yolu yabancı ortaklık, arazinin yüksek meblağ ile satışı veya emlak projesi ve çok sağlam bir bedelsiz dedim diyorum diyeceğim. Kapişşş ???