Originally Posted by
Karanuras2
Benim gibi satamayanlara yazýyorum
Çýkmayý bilemedik oysa hiç bir aðaç sonsuza kadar yükselmez kaðýdý sevip esiri olmayacaksýn diyorlar yapamadýk kaðýt sahipligin her türlü alcakligina raðmen yaklaþýk 2 senede2022 den 2024 ün ilk çeyreðinde kadar 2000 TL'den 18400 geldi sadece Ege end deðil baþka kaðýtlarda artý ama buda hattý sayilirt bir artýþ yaptý fýrsatý kaçýrdýk.
Yanýlmýyorsam hem baba hemde oðlu 14 ve 12 den satýþ yaptý yine satmadýk enson 7 ye satildiginda zaten satamazdik kaldýk hapiste 2024 yýllýk 2025 ilk çeyrek düþük karlar geldi isterseniz eflasyon muhasebesi diyelim yada dövizin enflasyondan çok artmasý yüzünden düþük geldi diyebiliriz .Düþük karlar gostegelerimizi pahalý hale getirdi yatýrým sandýklarý kurumsal yatýrýmcýlar çýktý temele göre sýnýfta kaldýk.bircok beklentide görülmez oldu en kötüsü bizden kötü zarar açýklamýþ kaðýtlar gidiyorsa bizim niye yürümüyor sebebi kurumsal ve büyük yatirimcilar Ege endusturiden korktular þirket sahipliði kaðýt satýyor hemde en satýlmaz destek vermesi yerde satýyor yatýrýmcýnýn güveni kalmadý geçende yazdým sabýr bekleyeceðiz rüzgar otomotivdede esecek döviz artacak rakiplerimiz Çin Hindistan endenezya ABD'ye daha yüksek vergi durumu fark yaratacak diyorum aðýr eflosyonla paramýz eriyoryinede bekleyen derviþ çorbayý içermiþ ýsrarla bekleyen sonunda kazanýr borsa böyle birþey
tüm suç iþi bildiðini sanan kasým kasým kasýlan iþ bilmeyen süreci yönetemeyen Bayraktarda!Lafa gelince bilmem kaç yýllýk þirket yok global yok bilmem ne eee sonuç bal yapmayan sarýca arý!Endeks 8100 den gelmiþ 10660 olmuþ ne alsan o bile gitmiþ bir bu gitmemiþ!Niye çünkü yatýrýmcýyý kene gibi görüyor ya da amele!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri