bu damlakent niye düşüyor
Printable View
bu damlakent niye düşüyor
Türkiye'nin vergi rekortmeni adının açıklanmasını istemedi
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2024 yılında Türkiye'de en fazla gelir vergisi ödeyen isimleri açıkladı. Vergi rekortmenleri listesinin ilk 100 sırasında yer alan 79 milyarder kimliğinin gizli tutulmasını isterken, listenin ilk sırasında Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar yer aldı.
Neden böyle bir şey yaparlarki malına çökmesinler diyemi diyeceğim zaten çökecek şahıs biliyor eee mantığı ne anlamadım
Markette dehşet: Sevgilisini dövüp müşteriyi bıçakladı
Yalova'da N.T. (44), kasiyer olarak çalıştığı zincir marketin şubesinde, eski sevgilisi olduğu iddia edilen A.Y. (34) tarafından darbedildi. Kendisini engellemek isteyen marketin müşterisi Emin E.’yi de bıçaklayan A.Y. gözaltına alındı. A.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, arbede anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Ne güzel bir dünya adam bıçaklıyor sonrada serbest kalıyor sonrada biz niye böyleyiz
Bunu yapan or. Çocuğu
Buna izin veren or. Çocuğu
Kimse kusura bakmasın
bu düzeni bu duruma getiren oy verendir
ayhan53 abimin Döviz grubundaki muhabbetine istinaden buraya eklemek istedim
https://www.youtube.com/shorts/CYMaNrBWPxQ
shortta birilerini fena sıkıştırdılar demekki. sağlam yukarı sürdüler.
12.466 cort 50 puana stop
pit abey 12.516 stop olur helal derim. 12.426 da flatlerim. sürebilir önü boş yukarıda. ben düzeltmeden 40 puan alırsam dedim.
Yayaya yol veriyorum, isterseniz kızın, bolu sakarya düzce adapazarı, insanlar yol veriyor, insanlar insan ğibi davranıyor,ben yolu hakkına veriyorum, adam korna üstüne korna,
İnip cama kadar geliyor,genelde uğraşmam ama ısrar ediliyor, bazen sağlam çıkıyor tatlıyı yiyoz:he:
Xu100 ün 11.150 de zorlanacağını umuyorum. en azından bir düzeltme yapsa yeter 11.100 lere kadar. hayırlısı bakalım.
465 den flat oldum. cüzi bir zarar yazdık. yapacak bişeyyok :)