Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yayaya yol veriyorum, isterseniz kızın, bolu sakarya düzce adapazarı, insanlar yol veriyor, insanlar insan ğibi davranıyor,ben yolu hakkına veriyorum, adam korna üstüne korna,
    İnip cama kadar geliyor,genelde uğraşmam ama ısrar ediliyor, bazen sağlam çıkıyor tatlıyı yiyoz
    Türkiye yi çok gezdim, bu illerin dışında, saygılı bir halk ğöremedim trafikte..

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Limana gel, cumaya temel atılacak, Dilucu Kars tren yolu, koridorla ilğili, eşşek değil ya, biraz prim yapar..
    https://www.aa.com.tr/tr/gundem/kars...ilacak/3664389

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Artık hazır olmak fayda etmiyor, tedbirli olucan,
    Ben mesela emlak ğibi iki tek atarım, sonra illede adalet isteyene adalet, bende sorunlamrımı böle çözüyorum, fazla da misafir olmuyorsun

Hoş bir şey değil korkunç aslında ama yapacak bir şey yok maalesef
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yayaya yol veriyorum, isterseniz kızın, bolu sakarya düzce adapazarı, insanlar yol veriyor, insanlar insan ğibi davranıyor,ben yolu hakkına veriyorum, adam korna üstüne korna,
    İnip cama kadar geliyor,genelde uğraşmam ama ısrar ediliyor, bazen sağlam çıkıyor tatlıyı yiyoz
    Ülkede ahlak kalmamış iyide kanunda yokmu

Sıkacaksın kafasına tamam ne gerek var hakime avukata polise direk mezarlarlıklar müdürlüğü
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    valla yıllarca kick boks özel ders aldım spor olsun diye, üzerine aikido 1.dan var ama kimseyle kavga etmeye kalkışmıyorum. ancak canıma kastedecek seviyeye gelen bir konu olursa kendimi savunurum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    uyardık burada takası koyduk ilk gün son damla dona düşer dedik dinlemediler
    Tamam abi uyardın uyarmasına da, bu şekil her gün yüzde 3 düşeceğini tahmin edemedik, bu hızla düşüş devam ederse 1 ay sonraya evin sertifikası tamamlanır
    Hamdım Piştim Yandım

7. 465 den flat oldum. cüzi bir zarar yazdık. yapacak bişeyyok
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tamam abi uyardın uyarmasına da, bu şekil her gün yüzde 3 düşeceğini tahmin edemedik, bu hızla düşüş devam ederse 1 ay sonraya evin sertifikası tamamlanır
    Seninle aynı kağıdı almam daha

Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •