Topraktan girmeyi diyorsun sen.
Önden müteahit reise para veriyorsun bir þekilde ödemeler devam ediyor en son al sana dairen diyor.
bu sistemle ev alan tanýdýklarým var.
bu sistemde sakata gelen birini de gördüm adam ayný daireyi birkaç kere satmýþ. yasal süreci uzun dava hala sürüyordu en son.
projeyi yapan adama/þirkete çok dikkat etmek lazým.
bilmen lazým.
Ben emlak konuttan daire aldým sattým...
Eskiden daha sosyal devlet anlayýsýna uuygun hareketleri vardý...
Þimdi bakýyorum rant para hýrsý emlak konutu devlet þirketi deðilde daha paracý müteahhit kafasýna sokmus...
Ispartakulede kurayla aldýk öyle baþvuru vardý çünkü uygundu...
Þimdi köpüklü frappicino gibi...
300 bin dolara Allah dagýnda yer satýyor...
Bol köpüklü oldugu için mantýklý deðil...
Artýk Türk emlak yatýrýmcýsý 1-) kuzey kýbrýs 2-) dubaiye gitmeye baþladý...
Arsa maliyetinin sýfýr oldugu varos mahallesinde 300 bin dolara daire satmak kazýk ötesi biþey...
Dün twiterda gördüm Orda sattýgý kutu kadar dairenin karsýlýgý kýbrýsta buymus...
![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
bofa short ortalamalarý epey aþaðýda kalmýþ.
anladýðým kadarýyla piyasayý aþaðýda tutmak için yoðun bir çaba içinde. normal koþullarda bunu kolay baþarýyordu (yani yukarý veya aþaðý istediði yere götürebiliyordu) þu anda baþka oyuncular (muhtemelen yabancý) da iþin içinde diye düþünüyorum.
bofa galiba bu defa baltayý taþa vurdu
sabah güzel salvo çekip yukarý sürdü. ben dünden dökülmüþtüm ve bugün yoðun olacaðým için mala girmedim.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Ýþi yapan müteahhit çok önemli. En önemlisi ahlaklý biri olmalý. Tecrübeli ve güvenilir biri olmalý. Mali durumu da çok önemli. Gýrtlaða kadar borca batmýþ, vergi borçlarý olan biri ise dert sahibi olursunuz.
Paranýz batar ve derdinizi anca Marko Paþaya anlatýrsýnýz. Hukuk yolu ile çözmek imkansýza yakýn olur.
Bugün kü yevmiye çýktý Ayasofya dayucuðum ben gözlerimi dinlendiriyorum bist sana emanet
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri