Enişte olmadı şimdi bu hareket sana yakışmadı.gazlayabildin mi bari gazlasaydın yakalamışken haber üstüne bizi
Printable View
Enişte olmadı şimdi bu hareket sana yakışmadı.gazlayabildin mi bari gazlasaydın yakalamışken haber üstüne bizi
Sayın Ayazbey cevabınız için teşekkürler.
Bilemedim ,çok kararsız kaldım. Buradaki insanlarin sinirlerini bozmuş bayağı belli. Ben hızlı hareket edebilen biri değilim. ilk bakışta ilgimi çekmişti ancak muhtemelen almayacağım.
Burada olan arkadaşlara bol kazançlar. inşallah beklediğinize değer çok kazanırsınız.
Saygılar iyi akşamlar :)
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar arkadaşlar; hepinize bol kazançlı bir gün dilerim, bakalım eniştemiz bugün bizi öpecek mi, pasif giriş yaptı güne ama bellide olmaz kahvaltısını yapınca canlanabilir yada gece vardiyasından geldiyse yatabilir, umarım işte sinirlenmemiştir yoksa anim Allah kafamıza vurup al aşağıya diyebilir. :kmk: Haydi güzel bir gün dileğiyle kendinize cici bakın. :one: Bu arada sanel'in her gün bana yaşattığı hissiyatın özeti mahiyetinde temsili video. Aramızda bayan arkadaş varsa şimdiden affola https://www.izlesene.com/video/cem-yilmaz/2326305 :oleyo:
Geçenlerde ULAŞ ın yaptığı hareketi yaptı eeeeeeeee haber boşunamıydı neye yaradı????
Bu haberin etkisi bukadar küçük olamaz. 2 leri görmesi benim beklentimi karşılamıyor . Daha büyük bir patlama bekliyorum YTD
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temmuz ayında 2 lerde dolaşıyoduk ????????????? eder bu değil spekcim,kusura bakma 2 lere bi geliver satmayı düşünürüz o zaman