Sayfa 118/298 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 937 - 944 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Enişte olmadı şimdi bu hareket sana yakışmadı.gazlayabildin mi bari gazlasaydın yakalamışken haber üstüne bizi

2. Sayın Ayazbey cevabınız için teşekkürler.
    Bilemedim ,çok kararsız kaldım. Buradaki insanlarin sinirlerini bozmuş bayağı belli. Ben hızlı hareket edebilen biri değilim. ilk bakışta ilgimi çekmişti ancak muhtemelen almayacağım.
    Burada olan arkadaşlara bol kazançlar. inşallah beklediğinize değer çok kazanırsınız.
    Saygılar iyi akşamlar

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Selamlar arkadaşlar; hepinize bol kazançlı bir gün dilerim, bakalım eniştemiz bugün bizi öpecek mi, pasif giriş yaptı güne ama bellide olmaz kahvaltısını yapınca canlanabilir yada gece vardiyasından geldiyse yatabilir, umarım işte sinirlenmemiştir yoksa anim Allah kafamıza vurup al aşağıya diyebilir. Haydi güzel bir gün dileğiyle kendinize cici bakın. Bu arada sanel'in her gün bana yaşattığı hissiyatın özeti mahiyetinde temsili video. Aramızda bayan arkadaş varsa şimdiden affola https://www.izlesene.com/video/cem-yilmaz/2326305

4.  Alıntı Originally Posted by MELIKEMAL Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar; hepinize bol kazançlı bir gün dilerim, bakalım eniştemiz bugün bizi öpecek mi, pasif giriş yaptı güne ama bellide olmaz kahvaltısını yapınca canlanabilir yada gece vardiyasından geldiyse yatabilir, umarım işte sinirlenmemiştir yoksa anim Allah kafamıza vurup al aşağıya diyebilir. Haydi güzel bir gün dileğiyle kendinize cici bakın. Bu arada sanel'in her gün bana yaşattığı hissiyatın özeti mahiyetinde temsili video. Aramızda bayan arkadaş varsa şimdiden affola https://www.izlesene.com/video/cem-yilmaz/2326305
    Aleyküm selam.enişte öpmeye başladı bakalım.1.86 yı gördük bugün 1.80 kapattıracak mı göreceğiz

5. Geçenlerde ULAŞ ın yaptığı hareketi yaptı eeeeeeeee haber boşunamıydı neye yaradı????

6.  Alıntı Originally Posted by ÇELEBİOĞLU Yazıyı Oku
    Geçenlerde ULAŞ ın yaptığı hareketi yaptı eeeeeeeee haber boşunamıydı neye yaradı????
    Ulaşa bulaştık 1.80 lerden o günden beri göze uyku girmiyor.sanelin hareketi ona çok benziyor yukarı patlat ver malı sal aşağı

7. Bu haberin etkisi bukadar küçük olamaz. 2 leri görmesi benim beklentimi karşılamıyor . Daha büyük bir patlama bekliyorum YTD

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. temmuz ayında 2 lerde dolaşıyoduk ????????????? eder bu değil spekcim,kusura bakma 2 lere bi geliver satmayı düşünürüz o zaman

Sayfa 118/298 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •