Eniþte olmadý þimdi bu hareket sana yakýþmadý.gazlayabildin mi bari gazlasaydýn yakalamýþken haber üstüne bizi
Eniþte olmadý þimdi bu hareket sana yakýþmadý.gazlayabildin mi bari gazlasaydýn yakalamýþken haber üstüne bizi
Sayýn Ayazbey cevabýnýz için teþekkürler.
Bilemedim ,çok kararsýz kaldým. Buradaki insanlarin sinirlerini bozmuþ bayaðý belli. Ben hýzlý hareket edebilen biri deðilim. ilk bakýþta ilgimi çekmiþti ancak muhtemelen almayacaðým.
Burada olan arkadaþlara bol kazançlar. inþallah beklediðinize deðer çok kazanýrsýnýz.
Saygýlar iyi akþamlar
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar arkadaþlar; hepinize bol kazançlý bir gün dilerim, bakalým eniþtemiz bugün bizi öpecek mi, pasif giriþ yaptý güne ama bellide olmaz kahvaltýsýný yapýnca canlanabilir yada gece vardiyasýndan geldiyse yatabilir, umarým iþte sinirlenmemiþtir yoksa anim Allah kafamýza vurup al aþaðýya diyebilir.Haydi güzel bir gün dileðiyle kendinize cici bakýn.
Bu arada sanel'in her gün bana yaþattýðý hissiyatýn özeti mahiyetinde temsili video. Aramýzda bayan arkadaþ varsa þimdiden affola https://www.izlesene.com/video/cem-yilmaz/2326305
![]()
Geçenlerde ULAÞ ýn yaptýðý hareketi yaptý eeeeeeeee haber boþunamýydý neye yaradý????
Bu haberin etkisi bukadar küçük olamaz. 2 leri görmesi benim beklentimi karþýlamýyor . Daha büyük bir patlama bekliyorum YTD
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temmuz ayýnda 2 lerde dolaþýyoduk ????????????? eder bu deðil spekcim,kusura bakma 2 lere bi geliver satmayý düþünürüz o zaman
Yer Ýmleri