Marifetli hesap için şubeden cebtetep hesabı açabiliyormuyuz?
Aynı gün ATM kartımızı alıp internet bankacılığı na girebiliyormuyuz?
Benim hoşgeldin bitti, eşime hesap açtırıp yarın parayı oraya aktarayım diyorum...
Printable View
Marifetli hesap için şubeden cebtetep hesabı açabiliyormuyuz?
Aynı gün ATM kartımızı alıp internet bankacılığı na girebiliyormuyuz?
Benim hoşgeldin bitti, eşime hesap açtırıp yarın parayı oraya aktarayım diyorum...
Eylül ayın da yüklü borç ödemesi mevcuttu, yanlış hatırlamıyorsam 17 milyar usd civarı,
ağustos ayında bunu cezası ödendi,
ikinci büyük borç ödemesi kasım da yine yanlış hatırlamıyorsam 13 milyar usd civarı
ekimde dolarda bir yükleme olma olasılığı oldukça fazla..
hele birde 2019 mart var ki yüklü borç ödemesi
tam da seçim zamanı....
şubat ayı merkezin iki ayağı bir pabuca sokarlar artık
21 uçmuş 25 diyerek arkadaş
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gun bu gundur.1 ay sonrasini kimse bilemez paranizi en yuksek orandan baglayin.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah aşkına dalgamı geçiyorsunuz ! Tl mevduatçılar için 3 aylık süre fırsat filan değil Tl ciler içi şenlik daha yeni başladı, sakın ola uzun süreli vadeye falan gitmeyin.Bunu size Tl de olmayan bir forumdaşınız söylüyor kanmayın uzuna bağlayın diyenlere...
Dolar alanlar önceden devalüasyon tecrübesi olanlar. Yine çoğu bu dolarları bankada mevduat olarak tuttuğu gibi bir o kadar da fiziki kasa da- evde- yeddieminde vb. tutan var. Stopaja pek bakılacağını sanmam. Şahsen ben doları bir perakendeci arkadaşa borç verdiğim için stopaj faiz vb. işim yok.
Ayrıca uzun bağlamalar artarsa devlet bundan feyz alıp stopaj desteğini kaldırabilir. Bence de şu an için kısa gitmekte fayda var.
Ayrıca umutabi sana dolarlarınla yatırım yapabileceğin bir beton buldum. Çok beğeneceksin. :ss:
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...96014924/detay