Marifetli hesap için þubeden cebtetep hesabý açabiliyormuyuz?
Ayný gün ATM kartýmýzý alýp internet bankacýlýðý na girebiliyormuyuz?
Benim hoþgeldin bitti, eþime hesap açtýrýp yarýn parayý oraya aktarayým diyorum...
Marifetli hesap için þubeden cebtetep hesabý açabiliyormuyuz?
Ayný gün ATM kartýmýzý alýp internet bankacýlýðý na girebiliyormuyuz?
Benim hoþgeldin bitti, eþime hesap açtýrýp yarýn parayý oraya aktarayým diyorum...
Eylül ayýn da yüklü borç ödemesi mevcuttu, yanlýþ hatýrlamýyorsam 17 milyar usd civarý,
aðustos ayýnda bunu cezasý ödendi,
ikinci büyük borç ödemesi kasým da yine yanlýþ hatýrlamýyorsam 13 milyar usd civarý
ekimde dolarda bir yükleme olma olasýlýðý oldukça fazla..
hele birde 2019 mart var ki yüklü borç ödemesi
tam da seçim zamaný....
þubat ayý merkezin iki ayaðý bir pabuca sokarlar artýk
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
21 uçmuþ 25 diyerek arkadaþ
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gun bu gundur.1 ay sonrasini kimse bilemez paranizi en yuksek orandan baglayin.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah aþkýna dalgamý geçiyorsunuz ! Tl mevduatçýlar için 3 aylýk süre fýrsat filan deðil Tl ciler içi þenlik daha yeni baþladý, sakýn ola uzun süreli vadeye falan gitmeyin.Bunu size Tl de olmayan bir forumdaþýnýz söylüyor kanmayýn uzuna baðlayýn diyenlere...
Dolar alanlar önceden devalüasyon tecrübesi olanlar. Yine çoðu bu dolarlarý bankada mevduat olarak tuttuðu gibi bir o kadar da fiziki kasa da- evde- yeddieminde vb. tutan var. Stopaja pek bakýlacaðýný sanmam. Þahsen ben dolarý bir perakendeci arkadaþa borç verdiðim için stopaj faiz vb. iþim yok.
Ayrýca uzun baðlamalar artarsa devlet bundan feyz alýp stopaj desteðini kaldýrabilir. Bence de þu an için kýsa gitmekte fayda var.
Ayrýca umutabi sana dolarlarýnla yatýrým yapabileceðin bir beton buldum. Çok beðeneceksin.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...96014924/detay
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri