Siz istemiyormusunuz kartonun bedelsiz vermesini?
Printable View
uzun vadeli yatırım diyen arkadaşlar ben de egeende uzun vadeli yatırımcıydım en son da 612 den aldım uzun yatırım artık pek bir anlam ifade ediyor mu bilmiyorum ama virüsün çıktığı 16 Marttan beri açın bakalım kaç tane uzun vadeli yatırımcı kalmış o yüzden kimse kimseyi kandırmasın:)Uzun vadeciyim diyenler maşallah 7/24 borsanın başında böyle uzun vadeli yatırımcı mı olur:)?
Değer yatırımcı iseniz bu değeri kartona veren,bedelsiz beklentisidir,,şirket verir vermez o ayrı konu.
Bu beklenti ile fiyat 478 lerde,,şirketin hisse başı kar ı sadece 28 tl,,,defter değeri 160 tl,,,,neden 478 lerde acaba,,hiç düşündünüz mü?
Doğrudur,,,bedelsiz vermesse çekip gideceğim,,neden 1 yıl daha hamallığını çekeyim?
Ben bu beklenti ile hissedeyim,,doğruya doğru.
yakın bir gelecekte bu dediğinizi yazmıştım
bedelsiz gölgesi hissenin üzerinden kalkarsa şirket borsada sektör ve karlılık dinamikleri ile değerlenecek diye
ama ben bu patronda bu bedelsiz niyetini net olarak görmediğim için bu konuya hiç girmeden ciddiye dahi almıyorum
ayrıca dürüstçe ne amaçla burada olduğunuzu yazdığınız için şahsım adına teşekkür ederim
zira çok belli oluyor düne kadar buralarda olmayıp birden çıkagelenler ve yazdıklarından hasıl olan amaçları
şahsınızı ayrı tutarak şunu söyleyeyim
pehlivan tefrikası gibi uzun vadeci argümanlarını gece gündüz amaçları için pazarlamaya kalkıp
ilk ters harekette vınn yapıp hisse başını tekrar kaldırdığında tekrar peydah olup hiç utanmadan sıkılmadan bıraktığı gibi devam edenleri gördükçe
insanın sizin gibi dürüst kv cilerin başımız üstünde yeri var diyesi geliyor
tekrar teşekkür ederim
saygılar
kağıt bedelsiz yapmadı diye uzuncu olmuştur olanlarda ..:oleyo:
aynen öyle
burada eski yazanların %90 ı bu şekilde mağdur olanlardan oluşuyor
dikkat edin sizde bunların arasına girmeyin :he:
beni soracak olursanız 1,5 ay önce 274 ortalama ile değişen dünya şartlarına ve sektörün öne çıkmasına binaen mallarımı aldım
sağolsun patron da aldı :he:
bu hissede patronu takip eden kazanır
bedelsiz rüzgarına kapılanlar ise 10 yıldır olduğu gibi kendilerine farkında olmadan istinye halk mezarlığında parsel alır
kimbilir belkide bu sene o senedir bilemem
benim işim yatırım yapmak,böyle toto oynar gibi alım satım işlerini çorbacılara bırakalı uzun yıllar oldu
salı günü tüm çorbacılara bol şanslar
zira çok ihtiyaçları olacak :he:
Ustadim
isteyen bedelsiz icin gelir....
isteyen gunluk saatlik vur kaca gelir
isteyen loto oynamaya gelir...
Ayrica isteyen yorumu loto gibi yapar isteyen de temel teknik takas temeliyle gelir..
isteyenin on lotu olur da yorum yapar isteyenin hic lotu olmaz da yorum yapar...
Sizin burda her yeni gelene avukatlik yapar gibi sali gunu gidecek carsamba kimse kalmicak...bedelsiz diye bisi olmayinca ben hakli olucam ve kapak yapicam herkese tavri da cok hos degil...
Bence cok sahiplenmissiniz ve tahamulunuz yok yorumlara...
biraz daha relax olursaniz cok daha mutlu olursunuz ...