Birde su reha kaya gibi vucudun arka bolgesini kufur niyetine kullananlara el atsaniz. Kac defa uyardik kimse birsey yapmiyor
Printable View
sn. bora yaşar bu başlıkta yazan 8-10 degerli insandan biridir. çoğu zaman fikirlerine katilmasam da, yazdiğı hersey dolu olan her zaman istifade ettigimiz forumdaslardan biridir.
ona karsi yapilanlar ve siteminde son derece haklidir.
yonetimin bu konuda (ozellikle baslikta ne kosulacagi ve icerigi asan yazilar icin) bir degisime gitmesi lazim. en azindan yogun fikirlerin tartisildigi belli basli basliklarda
Sizinle pek konuşmadık .
Ama bazıları insanların kendi gibi sandıkları için dürüst konuşsa bile inanmıyorlar güvenmiyorlar .
Geçen dolar sattım diye inanmadılar laf attılar döviz fişi atayım dedim sende aldığını ispatlayacaksın ama dedim .
Ses soluk çıkmadı tabi .
Trol yalan söyleme yönlendirme kendi tatmin etme yeri bir nevi mastürbasyon yapmak hobileri olmuş .
Kalite çok bozuldu aynı Twitter gibi eskiden site alan adı bir kurumdan alınmadıysa üye olunmuyordu o etken bence
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Dönünce öğrenmiş olursunuz, üyeler kaç gün ceza aldı diye forumda yazmıyoruz
Ayhan ve Bora bey sevdiğim kişisel dostlar olduğu için yazdım
Yine yanlış düşünce
Cevap verdiğim üyemiz ile yıllara dayanan forum dostluk kardeşliğimiz var, iki elim kanda olsa da cevap vermeye çalışırım
Yorumunuz için bora bey teşekkür eder mi bilemem
Onu savunduğunuz için
Ben sadece bu başlıkta değil forumdaki tüm yazılarını okuduğum ender 1 - 2 kişiden birisidir.
Ve fikirlerine katılırım, yönetimle ilgili kısmı hariç
Bana kimsenin bora yaşar beyi savunmasına gerek yok, o beni iyi bilir, ben onu iyi bilirim
Bakmayın şimdi görev gereği bey dediğime, resmi konuşmalara
sahsen amacim sn. yasar'i savunmak degildi bu zaten benim haddim de degil !
benim anlatmak istedigim, sn. yasar'in ozelinde "ozellikle bu baslik ozelinde" bir seylerin yanlis gittigi ve sizin bu durumu artik farkedip bir seyler yapmaniza vurgu yapmakti.
siz konuyu farkli yerden ele almissiniz, duzeltme ihtiyaci hissettim.
Bora yasar ile ilgili tespitim
Net
Bora yasar gelip sık yazmaya birileriyle tartismaya başlarsa dolar duser
Bunu poz alirken dikkate alirim
Bu başlık takip ettiğim bir başlık ama siyasetin neden bu kadar izin verildiğini çözemedim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
rakı masasına saygı diye bir şey var sn yönetici
yanınızdakiler bunu beklemiyor olabilir lakin ben kendim için saygı duyarım
forumdaki arkadaş anında cevap gelmeyince pek içerlemeyebilir fakat masada oturmanın bir süresi var sonuçta..
tabii bakış açısı, aynı masa bir daha kurulmaz aynı kişileri tekrar bir araya toplasanız bile, ben öyle öğrendim en azından..
2017 forum acildi
Uye oldum
Trump in ilk konuşması dinledim...
O gunden beri trump adini duyunca kisa vadeli dolari birakin hisse alin dedim
Bh senaryo belki 50 60 kez isledi
Tabi bora yasar o günlerde bana da sardi siddetle
Sonra takip ettim izledim dikkatlice :he:
Bu abi birileriyle tartıştiginda bilin ki dolara sopa geliyor hissediyor sanirim sikinti basiyor ve foruma yansitiyor :kahkah:
Mod lar cikarsin
Bora nin iletileriyle dolar tl ve bist grafiğini inanirsiniz :)
Buradaki 7 bir mesaj mı?
QUOTE=guneysu;3823694]Doların hareketleri siyasete bağlı tamamen
Bir yetkili ey amerika ey avrupa dedimi
Dolar aşağı yukarı hareket ediyor
Siyasetin taaa 7 göbeğine bağlı dolar[/QUOTE]
Bu başlıkta hisse yazıyorlar bazı hisselerde yazdığım rakamlar mümkün değil diyorlar .
Zaten benim öngörüm sezgilerime göre dolar roketliyecek ama bu ekonomik kriz ile olmayacak gibi geliyor .
2019 sonunda yada 2020 başında Türkiyede içinde İ geçen bir ilde çok büyük yıkıcı bir deprem olması sebebiyle olacak diye düşündüğüm için bunu da açıklamak istedim .
Doların yükselmesi olacak ama etkisi yıkıcı olacak ülke için diyeyim herkese iyi geceler dileyeyim
Erken seçim açıklanmaz ise yılbaşına kadar 6 ay daha sarkabilir diye de not düşeyim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
https://i.imgyukle.com/2019/10/19/EcYNzo.png
ok ile işaretlediğim yerlere boşuna gelmemiş.
pembe ile çizilen yükseleni kırmazsa hızlı,
mor ile çizilen yükseleni kırmazsa yavaş yavaş yükselecek.
gideceği yer belli önce 0.786 sonra 1.
tahminim üçgenler çize çize yukarı çıkacak.bunu hızlı mı yapacak yataya bağlayarak yavaş mı yapacak ilerleyen günlerde göreceğiz.
tek detay 5.44ten yükseleni kırıp kırmayacağı
Insanlarin baska insanlar uzerinden.paylasimlar yapmasi ne sacma. Ornegin bora yasarin ya da ne bileyim guneysunun soyledikleri neden beni cok ilgilendirsin ki
Yok ben demistim, yok x kisisi sunu derse tersini yapin benzeri seyler cok cocukca ve hic olgun davranislar degil.
Abi sizin hayatinizda ya gercekten hic renk yok ya da bir seylerle doldurmaya calisiyorsun. Yok su sunu dedi, yok bu bunu dedi. Isiniz gucunuz yok mu anasini satayim.
Bu forum insanlarin dusuncelerini ozgurce paylasmasina sebebiyet veriyor ama inanmak size kaliyor.
Ornegin ben bu forumda deniz43 ile rxpu nun paylasimlarina hastayim. Adamlar gercekten bilgi ve deneyim koyuyorlar ortaya. Dusunceleri ya da paylasimlari bazilarinizi irite edebilir ama bu saygi duymayacaginiz anlamina gelmez. Eminim bu kisilere laf atanlar yuzyuze gelseler bosluklari dolduracak cevap bulamazlar. Bu insanlar cok elestiriliyor, neden cunku bilimsel aciklamalar yapiyorlar burada
Eskiden ben cok grafik ve ekonomi uzerine paylasimlar yapardim ama hicbir ise yaramadigini gorunce vazgectim.
Mesela ayhan baskan benim icin farklidir. Onun o agirligi muhtesem bir sey. Adam bana itibar puani verdiginde bile 2 kat mutlu oluyorum mesela :)
Yine mesela Meteposta nin surekli kurtler ve turkluk uzerine olan yazilarindan nefret ediyorum ama bu yazilarini sevenlerin ve alicisi olduguna eminim
Saygi duymayi ogrenin. Insanlari kategorize etmeyin. Burada ki insanlari gercek hayatta tanimiyorsunuz ve tanimadiginiz insanlaf hakkinda hukum vermeyin
Ben daha 30 yasindayim ve su yukarida yazdigim olgunluga eristiysem sizlerin cok daha fazlasini yapmasi gerek. Cunku cogunuz benden yasca buyuksunuz.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uruguayli hazar Eduardo Galeano ne diyor bak
La vida es darse, darse noy allegre mas alta
Yani diyor ki
Bu hayatta en buyuk mutluluk insanlara bir seyler vermektir, bundan daha buyuk bir mutluluk yoktur
Yine Goethe ne diyor
Insan kendini yalnizca insanda tanir
......
Burada egosunu tatmin etmek isteyen insanlara aciyorum. Bu hayatta bu kadar mi yalniz bu kadar mi basarisiz oldunuzda egonuzu burada tatmin ediyorsunuz.
Azicik bilincli olun, farkindaliklara saygi duyun. Olumlu dunya lan. Azicik kiymet bilin
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay XXX kodumun, ahali felsefe koduda!:kahkah:
PKK/PYD/YPG yandaşları Atatürk ün Selanik teki evine saldırmış.
https://pbs.twimg.com/media/EHK3bktXYAUd2Nl.jpg
Eveeet....
Trump Van Minüt'e sövdü sayesinde biz de sövülmüş olduk.
PKK'yı Suriye'den temizleyemedik geri bastık, Trump Van Minüt'e teşekkür etti...
Bunu fırsat bilelim hiç olmazsa meclisdeki belediyelerdeki PKK'yı temizleyelim ki hıncımız biraz olsun hafiflesin..
PKK/hdp'li etnik milliyetçileri yalayan bir Açılımcıdan;
Yani türkçeye çevirirsek diyor ki, Biz Kürtçüler taşıdığımız üstün vasıflarla Türkiye'yi ikiye katladık uygar/çağdaş yaptık dolayısıyla Kürdistan talebimiz haklıdır...Alıntı:
"Türk milliyetçiliği taşıdığı vasıfların yetersizliği nedeniyle uygar ve çağdaş insanlar arasında yer bulamayan zavallıların sığındığı bir alan haline gelmiştir..."..
Ülen tescilli asalak Kürtçüler, ne yaptınız nasıl yaptınız? Ülkeyi patent yağmuruna tutdunuz da mı becerdiniz bunu .!. Türk halkının artı değerini eksiye çevirmekten başka hiçbir hüneriniz yok..Türk halkından alacaklı değilsiniz,tam tersine gırtlağınıza kadar borçlusunuz..
Mecliste var mı bilemiyorum ama Üniversitelerde hoca olarak çokça FETÖ cü olduğundan hiç şüphem yok.
Bütün kurumlar içinde en az FETÖ cü sayısı bakımından yakalanan yer üniversiteler. Demek ki FETÖ üniversitelerimize sızmayı başaramamış!!!!???!!!
YÖK imamı hala yakalanamadı. Demek ki AQP li üst düzey insanların akrabalarının ve dostlarının çoğu FETÖ cü üniversite hocaları. Bu yüzden YÖK ve Üniversitelere şimdiye kadar fazla dokunamadılar!
Aranızda AQP li troller varsa, azıcık ahlaklı ve şerefli iseler, bu yazdığıma mantıklı bir açıklama yaparlar.
YÖK İmamı A.H?
https://www.yurtgazetesi.com.tr/yok-...ale,15486.html
https://www.yurtgazetesi.com.tr/gund...a-h104063.html
http://www.yalcinkocak.com/yok-imami-kim/
İmamoğlu, elenme gerekçelerinin de “komik†olduğunu dile getirerek “Şartnameye göre böyle bir zorunluluk olmadığı halde ihaleye giren 4 belediye şirketinin de ayrı ayrı iş deneyim belgesi olmadığı için elenmişiz. Konsorsiyumun tanımı nedir? Konsorsiyum eksiklikler tamamlanması için kurulur. Bahaneye bakar mısınız? Daha dün belediyede 3 bin lira maaşı olan 10 bin sermayeli şirketin deneyimine güvenenler bizim koca Kültür A.Ş'nin deneyimini hafife alıp bahane üretiyorlar. Sormak istiyorum ortaklık sözleşmemizi uygun bulmayan kurul neden 15 gün önce bizim o ihaleye girmemizde hiçbir engel bulmadılar ve bizi bu ihaleye kattılar. 15 günde değişen neydi? Değişeni söyleyeyim mi? Motivasyonunuz. O salonda kim varsa, yukarıya doğru kim varsa kime kadar gidiyorsa 16 milyon insanın hakkını öyle bir şekilde arayacağım ki siz de bunu göreceksiniz. Size bir başka komik sebep daha paylaşacağım bütün İstanbul gülecek.
şu ihale hikayesine bak bi de buradaki miliyetcilerle aktrollerin savaş etiketleme şunu öldür bunu gebert hikayelerine bir bak.İkisinin ortak noktası kamu kaybediyor belirli bir grup hem kesesini dolduruyor hem de insanları yaftalıyarak suusturuyor. Hadi sallayın imamoğlu terörö, fetöcü vs diye belki ihalenin sonucu değişir malum adamlar daha az para kazanır sırtınızdan..
https://resmim.net/f/MsjsWg.png
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Bora Yaşar,
Malumunuz... Bu başlığa insanların davranış üsluplarından dolayı yazmayacağımı belirtmiştim. Ancak, direkt adımı zikr ederek soru sorduğunuz için, size kabalık etmemek adına cevap yazmak istedim..
Sualinize gelince...
Asla çok zeki olduğumu düşünmüyorum.. Bilakis, karşımdaki insanın benden daha zeki olduğunu düşünerek işe başlarım. Bu bana her zaman 1-0 önde başlama avantajı verir..
Zeka olarak illaki ölçme ve değerlendirme işi için ise şunu diyebilirim. Eşim Mimardır.. O da ODTÜ den mezun. IQ testlerinde 148 çıkmıştır. Benimkisi ise 144... Ama zeka allah vergisidir. Sonradan edinilmez... Doğuştandır...
Evimde çok şiddetli terminal ağım filan yok. TT NET internetim var. Sınırsız. Her bir yerden ortalama bir insanın yeterince haber alabildiği kadarını...
Peki, tabir ettiğiniz gibi neden öngörülerim tutar...
Çünkü;
Zeka çok şeydir. Ama asla her şey değildir.
Yüksek zeka yada ezber bilgi yerine tecrübe her şeyden üstündür. O sebeple kendimden yaşlıca insanların ne dediğine çok dikkat ederim. Çünkü o insanlar o 2 dakikada anlattıkları şeye 70 yıl yaşayarak ulaşmışlardır. Sen ne denli zeki olursan ol...
Benim sihirim, Sn.Bora Yaşar 18 yıldır bu piyasalarda her gün bi'şeyler alım satmamdır.. O kadar...
Büyücü değilim...
Özetle...
Bizler eğitimli insanlar,
Rekabet yerine Paylaşım.
Para yerine Yetenek....
Ezber bilgi yerine TECRÜBEYE saygı duysak, inanın bana hepimiz dolayısı ile toplumumuz çok farklı yerlerde olurduk.
İyi haftasonları diler, kabalık etmeyeceğimi düşünerek, bu konu üzerine yazılan cevab-i yazılara cevap yazmayacağımı belirtirim.
Saygılarımla....
https://www.paraanaliz.com/2019/ekon...ar-oldu-39655/ burada da adam bes ve işsizlik fonunun nasıl yağmalandığını anlatmış.Aslında içinde yaşamasak komik ülke bütün bu yağma ve soygunu yapanlar herkese fetö metö terörö deyip konuyu kapatıyor.Kamunun zararı kimin umrundaki kamu ne ? salça markası mı?
Hard Brexit olasılığı tekrar yükseldi. Euro ve GBP çok volatil olacak.
Hard mı iyi mi soft mu .
Hard daha negatif değil mi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump -tough love- diye bir söylem attı geçen hafta ortaya. Çoğu kişi belki cümlenin derin anlamını es geçti. Bu söz ne yazık ki yine belirli bir ülkeye karşı sarf edilmişti.
Bu bağlamda da Avrupa Birliği önümüzdeki hafta artık hard veya soft'tan ziyade işin tough love kısmına geçecek gibi.