sn. bora yaşar bu başlıkta yazan 8-10 degerli insandan biridir. çoğu zaman fikirlerine katilmasam da, yazdiğı hersey dolu olan her zaman istifade ettigimiz forumdaslardan biridir.
ona karsi yapilanlar ve siteminde son derece haklidir.
yonetimin bu konuda (ozellikle baslikta ne kosulacagi ve icerigi asan yazilar icin) bir degisime gitmesi lazim. en azindan yogun fikirlerin tartisildigi belli basli basliklarda
Sizinle pek konuşmadık .
Ama bazıları insanların kendi gibi sandıkları için dürüst konuşsa bile inanmıyorlar güvenmiyorlar .
Geçen dolar sattım diye inanmadılar laf attılar döviz fişi atayım dedim sende aldığını ispatlayacaksın ama dedim .
Ses soluk çıkmadı tabi .
Trol yalan söyleme yönlendirme kendi tatmin etme yeri bir nevi mastürbasyon yapmak hobileri olmuş .
Kalite çok bozuldu aynı Twitter gibi eskiden site alan adı bir kurumdan alınmadıysa üye olunmuyordu o etken bence
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Dönünce öğrenmiş olursunuz, üyeler kaç gün ceza aldı diye forumda yazmıyoruz
Ayhan ve Bora bey sevdiğim kişisel dostlar olduğu için yazdım
Yine yanlış düşünce
Cevap verdiğim üyemiz ile yıllara dayanan forum dostluk kardeşliğimiz var, iki elim kanda olsa da cevap vermeye çalışırım
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yorumunuz için bora bey teşekkür eder mi bilemem
Onu savunduğunuz için
Ben sadece bu başlıkta değil forumdaki tüm yazılarını okuduğum ender 1 - 2 kişiden birisidir.
Ve fikirlerine katılırım, yönetimle ilgili kısmı hariç
Bana kimsenin bora yaşar beyi savunmasına gerek yok, o beni iyi bilir, ben onu iyi bilirim
Bakmayın şimdi görev gereği bey dediğime, resmi konuşmalara
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
sahsen amacim sn. yasar'i savunmak degildi bu zaten benim haddim de degil !
benim anlatmak istedigim, sn. yasar'in ozelinde "ozellikle bu baslik ozelinde" bir seylerin yanlis gittigi ve sizin bu durumu artik farkedip bir seyler yapmaniza vurgu yapmakti.
siz konuyu farkli yerden ele almissiniz, duzeltme ihtiyaci hissettim.
Yer İmleri