o 106 gelmelı bence.....yoksa rahatlamaz....
Printable View
o 106 gelmelı bence.....yoksa rahatlamaz....
düşük 88535,
(yüksek 124536 ) yılın yüksek ve düşükleri şu ana kadar......
bunlar hakka yürüyor sanırım :he:
İNGİLTERE BAŞBAKANI SÖZCÜSÜ: KORONAVİRÜS NEDENİYLE OKULLARIN KAPATILMASI ŞU ANDA ATILACAK BİR ADIM DEĞİL
gelirse 106 - 500 arası jeton hakkımı kullanırım.... kısa stoplu.... gelmezsse izlemeye devam.....
pasifler yazıldı ..... kaşınıyormuyum görecem :)
İNGİLTERE BAŞBAKANI SÖZCÜSÜ: KORONAVİRÜS NEDENİYLE OKULLARIN KAPATILMASI ŞU ANDA ATILACAK BİR ADIM DEĞİL
Ben de katılıyorum tedbir tedbir güzel de ama korona bitmez kiiiii en güzeli her şey serbest olacak , yakalananlar hastaneye gitsin , yakalananlara 1 hafta istirahat ..........yani bu virüse karşı bağışıklık kazanmamız gerekir.her yakalanan ölürse sanki veba hastalığı gibi bütün abartılara ewet ama bu bir grip arı sokması gibi bir şey geçer gider.
vay be ne bulduysa satıolar platinle gümüşe bak eksi 18
vaybe bim bile düşüyor...
Satılabilecek ne kaldı?
İspanya
Vaka sayısı 7997'den 8744'e
Ölü sayısı 191'den 297'ye yükseldi.
Aynen İtalyayı İspanya takip ediyor. Sırada Fransa var. İngiltere Almanya nın sırasını aldı artık.
Herşey düşer. -Newton
Virüs bahane
Düşüş şahane
kıpraşma var
IMF 1 TRİLYON DOLARLIK KREDİ KAPASİTESİNİ AKTİF HALE GETİRMEK İÇİN HAZIR OLDUĞUNU AÇIKLADI
Borç da olsa iyi para Türkiye de faydalansa iiii olur her zaman düşük faiz denk gelmez.
sahol de taban oldu
Çin Devlet Medyası: Yurtdışından gelen Koronavirüs vakaları salgının sona ermesi hakkında belirsizlikler meydana getiriyor.
......misin yoksa sabaha mı bırakırsın? Adamlardaki pişkinliğe bak yahu.
90 bine tepki ver bari dipten mallandık :)
IMF Corona virüsü için 1 Trilyon Dolar ayırdı.
dolar 6,40 yanıyor...
IMF ve Fed para verdikçe hisseler taban oluyor ...
Yani arabanın anahtari kredi verenlerden IMF ye Fed e geçmiş gibi bir durum var
Kredi verenlere bu kredi musluklari açılıyor aslında
Yani devir teslim gibi gözüküyor
Yakında Fed ve diger merkez bankaları hisse alım programına geçiyor derlerse şaşırmam
Olur mu olur
İşte o zaman acaip olur
Şu anda az acayip
Sayın AmigoOrhan burada övünmek yada egomu tatmin etmek için yazmıyorum. Sizin alıntıladığınız bilgiyi de bu amaçlarla yazmadım. Aslında daha fazla zamanım olsa burada işlemlerimi de yazardım. Gerçi daha önce bana ve analiz paylaşımı olanlara yapılan çiğlikler ve başlıkta belirttiğim yazmama sebeplerimden olmasa.
Yazma sebebim az da olsa kritik değerler ve bilgileri çok net olmadan aktarmak ve zaman geçirmek.
Bol kazançlar...
kredi felan para bol olsun iyi olur piyasa rahatlar Türkiye zaten İMF ye üye düşük faizli olur herhalde alsa iyi olur.
IMF ile bu devirde yapılacak anlaşma, sadece gelen paranın vadesi gelen borçların ödenmesi için kullanılmasını kapsayacağı için pek anlamı olmaz. Ama iyi bir program ile Standby anlaşması yapılır ise o zaman gelmeyen yatırımlar falan gazı ile bir takım şeyler olabilir.
2001 yılında bizim için iyi bir fırsat vardı ama biz kolayı seçtik ve gelen parayı betona gömdük. Eğer bu kadar bu beton işlerine takılmasaydık şimdi biraz daha avantajlı durumda olabilirdik.
İtalya Başbakanı Conte: "Virüs henüz zirve yapmadı"
- İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle riskli haftalara girdiklerini ve krizde henüz zirve noktasını görmediklerini söyledi.
Bunlar ölenlerden memnunlar galiba zirve yapmadı diyor ......zirve yapması için ayıptır söylemesi bir yerlerine mi girmesi girmesi lazım ............töbe töbe.... günaha sokuyorlar ada mı.....
Ben aşının veya ilacın Kübadan çıkacağını tahmin ediyorum..
CDS 529 olmuş diyorlar.
haydaaaa
ilacı bulduk diyor ya
https://www.yeniakit.com.tr/haber/du...u-1125331.html
SPOT alıcı ve satıcılar
https://i.hizliresim.com/hwQoLn.png
https://i.hizliresim.com/ctyDWS.png
Eğer coronayı böyle atlattıysan taşıyıcı pozisyonundasın yüksek ihtimal. 184 arayıp bildir kendini toplum sağlığı açısından. Karantinaya alsınlar seni. Ya da moderasyon bildirsin arkadaşı gelip alsınlar evden. Tehlike arz ediyor.
Artı teması nerede ettin kimdi o? Tehlikelisin şu anda. Hemen bildirin arkadaşı.