sarky ve dmsas paylaştığımdan buyana ciddi marj yapsada henüz istediğim rakamlarda işlem görmüyorlr halen yolları var 5.90 üzeri kaldıkca sıkıntı görmüyorum dmsasda
Printable View
Allah gönlüne göre versin.saolasın
Teşekkürler Allah razı olsun hocam
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim listem ;
1-) tborg portfoyun yuzde 60'i
2-) mtryo portfoyun yuzde 20si
3-) rtalb portfoyun yuzde 20'si
Not ;
Benim hisselerim temel verilere gore seçilmiş olup faaliyet raporlarinda bozulma sacma yukari fiyat hareketleri haric en az 4 ay portfoyde tutmak sarti ile alinmistir ....
Ytd ..
Herkese iyi haftalar , bol kazanclar ...
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatte bu kadar oluyor :-) cok saolun uyardiginiz icin hemen duzeltiyorum ... SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benin bu haftalik takip listem
Gozde
Isfin
Isgyo
Kesinliklikle YTD
Hocam geride de yazmıştım AFYON, GOZDE VE MİPAZ arasında seçim yapamıyorum bunlardan hangisi daha iyi olur sizce?
Cümleten iyi geceler bol kazançlı bir hafta dileğiyle
Bascm hakkında bir yorum yapar mısınız?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Celik Hocam öncelikle bilgilendirmeleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Elimde POLHO, HEKTAŞ ve TURSG nasıl bir yol izlemeliyim. HEKTAŞ ve TURSG biraz zararım var orta ve uzun vade de nasıl olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla
Bu forumda celık çomak hocamı bulduğumda sermayemin % 10 kalmıştı elimde.çok zor günler geçirmiştim ozamana kadar.ALLAHrazı olsun kendisinden bilgi birikimini burda paylaşarak bizde faydalandık ve bu sayede kazanmaya devam ediyoruz.Bütün içtenliğimle Rabbimden ona her daim duacıyım.
Bugün bereketli bir gün oluyor.kafeın.cusan ve kozaa güzel gözüküyorlar
RHEAG uykudan gözlerini açtı 2.85 üzeri dahada güzelleşir diye düşünüyorum. Nazar değmesin OSTIM imiz tavana yapışmış bizde kuyruğundan sıkı sarılmış.hocamız afyonun alternatifi afyondur demişti onun için üçüncü hissemizi AFYON yaptık.Hayırlısı diyerek yola çıktık.
Hocamıza selamlar olsun...
Endeks 1181 olan fibo 88,6 değdi ve geri çekildi .eğer aşarsa düşen kanal direnci 1187 dek hareket edebilir.bu seviyenin üzerinde kalıcı olursa asıl yükseliş başlıyabilir diye düşünüyorum.ytd.
SABAH ALMADIĞIM GOZDE TAVANA YAPIŞMIŞ.ALANA HAYIRLI OLSUN
KFEIN DE TAVAN YAPIP BOZDULAR
Bir cogumuzda afyon tutkusu var
Alan birakamiyor, bir sekilde birakan tekrar geliyor :)
Hayirlisi bakalim..
Burda değerli hocalarım varken bana söz söylemek düşmez Onların düşüncesi Profesyonel izlemleri daha önemli lakin bir şeye değinmek istiyorum 2 aydır sankoyu takip ediyorum şirketi araştırdım bir çok sektörde çalışmaları var (enerji ambalaj çimento maske Tekstil vs ) hisse 50-60 kademe yükselirken 50-60 kademe de düzeltme yapıyor 9 ları test etti 7,90 lara kadar geri geldi aynı hareketi 7 lerdeykende yaptı 8,50 gördü tekrar geri gelmişti bence büyük hareketini yapmak için hazırlanıyor benim naçizane görüşümdür ve izlemlerimdir. yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir .Değerli hocalarımız zaten gerekli açıklamayı yapıcaktır ve yapıyorlarda ...ytd
Geçenlerde avgyo da yazmıştım .takip için bir lot almıştım oda 5 iş gününde %23 gitmiş.
Sevgili hocalarım merhabalar,
borsaya yeni ilgi duymaya başlayan birisi olarak öğrenmek için en doğru yerde olduğum farkındayım ve sizlere teşekkür ederim.Hepinizi yakından takip ediyorum.TİRE ile ilgili görüşlerinizi nedir acaba?Çelik hocamın dediklerini dikkate alarak polho ve sankoya yatırım yaptım.yıl sonuna kadar bekleyeceğim.sabretmenin kazandıracağını öğrendim burada.Sizlerden öğrenceğim daha çok şey olduğunu biliyorum.Herkese bol kazançlar.
Hocam hayırlı akşamlar.umarım forumda yazdıklarımla haddimi aşmıyorum.önümüzdeki süreçte yazılım,gıda ve enerji sektörleri önemli olmaya devam edecekler.bu üç sektörde beğendiğiniz şirketleri merak ediyorum.
Ozkgy elediniz sanırım.muhtemelen yarın Emlak Konut 3.çeyrek satış rakamlarını açıklar,Özak Büyükyalıda 150 ünite satış yapılmışsa iyi sonuç..yavaş olsa da sağlam adımlarla yükseleceğini düşünüyorum,fiyat hareketlerini celık comak üstadımız daha iyi değerlendirir,yine de takipte olun derim.
Crfsa armada ve luksk takip ediyorum
Ytd
Sn.Webster size zahmet AFYON için bir yorum alabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.