Sayfa 594/1043 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Burda değerli hocalarım varken bana söz söylemek düşmez Onların düşüncesi Profesyonel izlemleri daha önemli lakin bir şeye değinmek istiyorum 2 aydır sankoyu takip ediyorum şirketi araştırdım bir çok sektörde çalışmaları var (enerji ambalaj çimento maske Tekstil vs ) hisse 50-60 kademe yükselirken 50-60 kademe de düzeltme yapıyor 9 ları test etti 7,90 lara kadar geri geldi aynı hareketi 7 lerdeykende yaptı 8,50 gördü tekrar geri gelmişti bence büyük hareketini yapmak için hazırlanıyor benim naçizane görüşümdür ve izlemlerimdir. yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir .Değerli hocalarımız zaten gerekli açıklamayı yapıcaktır ve yapıyorlarda ...ytd

2. Geçenlerde avgyo da yazmıştım .takip için bir lot almıştım oda 5 iş gününde %23 gitmiş.

3. Sevgili hocalarım merhabalar,
    borsaya yeni ilgi duymaya başlayan birisi olarak öğrenmek için en doğru yerde olduğum farkındayım ve sizlere teşekkür ederim.Hepinizi yakından takip ediyorum.TİRE ile ilgili görüşlerinizi nedir acaba?Çelik hocamın dediklerini dikkate alarak polho ve sankoya yatırım yaptım.yıl sonuna kadar bekleyeceğim.sabretmenin kazandıracağını öğrendim burada.Sizlerden öğrenceğim daha çok şey olduğunu biliyorum.Herkese bol kazançlar.

4. Hocam hayırlı akşamlar.umarım forumda yazdıklarımla haddimi aşmıyorum.önümüzdeki süreçte yazılım,gıda ve enerji sektörleri önemli olmaya devam edecekler.bu üç sektörde beğendiğiniz şirketleri merak ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by karslı36 Yazıyı Oku
    sevgili hocalarım merhabalar,
    borsaya yeni ilgi duymaya başlayan birisi olarak öğrenmek için en doğru yerde olduğum farkındayım ve sizlere teşekkür ederim.hepinizi yakından takip ediyorum.tire ile ilgili görüşlerinizi nedir acaba?çelik hocamın dediklerini dikkate alarak polho ve sankoya yatırım yaptım.yıl sonuna kadar bekleyeceğim.sabretmenin kazandıracağını öğrendim burada.sizlerden öğrenceğim daha çok şey olduğunu biliyorum.herkese bol kazançlar.
    hocamız orta vadede takip ediyor.7,50 ÜZERİ DAHADA GÜZELLEŞİR.HAFTALIKTA MACD GÜNLÜKTE VE HAFTALIKTA GAYET GÜZEL.

6.  Alıntı Originally Posted by Ritmicy3455 Yazıyı Oku
    Burda değerli hocalarım varken bana söz söylemek düşmez Onların düşüncesi Profesyonel izlemleri daha önemli lakin bir şeye değinmek istiyorum 2 aydır sankoyu takip ediyorum şirketi araştırdım bir çok sektörde çalışmaları var (enerji ambalaj çimento maske Tekstil vs ) hisse 50-60 kademe yükselirken 50-60 kademe de düzeltme yapıyor 9 ları test etti 7,90 lara kadar geri geldi aynı hareketi 7 lerdeykende yaptı 8,50 gördü tekrar geri gelmişti bence büyük hareketini yapmak için hazırlanıyor benim naçizane görüşümdür ve izlemlerimdir. yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir .Değerli hocalarımız zaten gerekli açıklamayı yapıcaktır ve yapıyorlarda ...ytd
    yanlış hatırlamıyorsam çelik hocam sanko için fırlatmaya hazırlanıyor diye bir yorum yapmıştı.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hocamız orta vadede takip ediyor.
    teşekkür ederim Esma Hocam.
    geçtiğimiz günlerde size özelden bir mesaj yazmıştım. Mesaja cevap verme imkanınız olur mu?

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    afyon u daha hazır gördüm.SANKOYU TANIMAK İÇİN İZLEMEYE ALDIM.
    Tahminim sanko biraz daha bekletebilir ama bu piyasada dakikada herşey değişiyor

Sayfa 594/1043 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •