-Değerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Tek Meskeni Bulunanlar)
-Değerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Birden Fazla Meskeni Bulunanlar)
Dilekçe başlıkları bunlar..
Printable View
-Değerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Tek Meskeni Bulunanlar)
-Değerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Birden Fazla Meskeni Bulunanlar)
Dilekçe başlıkları bunlar..
Bakın son bir haftadır ceylan gibi , yeni gelin gibi zıplıyor. Türlü türlü cilveler yapıyor. Bizler birer ergen gibi hayaller kuruyoruz. Oysa anlık zevkin doruğuna çıkarak, kenara çekilmemiz gerek. Sonuçta şey de dinlenmeli ki yeni zirvelere yelken açabilsin. Ben ne zırvalıyorum yahu, bu işlerin uzmanı sn. Reha kaya değilmiydi. :))
15 Ocak 2021 tarihli ve 31365 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Değerli Konut Vergisi Genel Uygulama Tebliği ile Değerli Konut Vergisi kapsamında;
Tebliğde yer alan örneklerde de açıklandığı gibi ilgili yıl için belirtilen ( 2021 yılı beyanında 5.227.000.-TL) tutarın altında olan taşınmazlar Değerli Konut Vergisi’nin kapsamına girmediğinden herhangi bir beyannameye dahil edilmesi söz konusu olmayacaktır.
Şeyi arada yazın 8.34 gayme gibi, yazın ki trollerinbir tarafına girsin.
Tek meskeni olup ve bunun değeri 5 milyon üzerinde olanlar vergiden muaf. Yani bu durumda olanlar muafiyet dilekçesi verecek ve vergi ödemeyecek.
Benim 500.000’lik tek konutum var. Bu zaten değerli konut kapsamında değil. Yani ben dilekçe vermeyeceğim. Normal emlak vergimi ödeyeceğim.
Benim anladığım ve mantıklı olan bu.
Dolarcilar yatacak yeriniz yok sizin, vurdu cekti ne biicm muabbet bunlar. Kibar kibar, efendim yavaştan dokundu rahatsiz etmedi , gibi konuşsaniza.
Ulkeye bak bee :)) deliler koguşu gibi , herkes manyak
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuncay Özilhan nasıl konuşuk etmiş?
Dikkatlerden kaçmamıştır, dolarda yukarı hareketin hemen öncesinde troll saldırısı zirveye çıkmış, yazılar sinir uçlarına dokunur hale gelmişti. İtin biri de Reha diye yazarak Reha Beyi kışkırtmaya çalışıyordu. Hareket başladıktan sonra son bir çırpınışla 3 troll daha geldi ki en angutu da 400.000 lik anguttu.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bankalarda düşen flamayı çalıştırırlarsa kötü olur.. :yes:
xbank 7xx fantezi :he:
İnteraktif VD den de veriliyor.
-Tek Meskeni Olanların, Elbirliği Mülkiyete Konu Bu Meskenine (İntifa Hakkına Sahip Olunan Dahil) İlişkin Taahhüt Belgesi (Ek 2B)
-1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu'nun 46 ncı maddesi uyarınca değerli konut vergisi muafiyeti
-Bu ekrandan 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu'nun 46 ncı maddesi uyarınca Tek Meskeni Olanların, Elbirliği Mülkiyete Konu Bu Meskenine (İntifa Hakkına Sahip Olunan Dahil) İlişkin Taahhüt Belgesi oluşturulabilmektedir.
şey fena sinirli ....Bu sinirle bakalım ne olacak...Karşı hamle gelecek mi!!!!
8.37 soktu çıkarmadı ya hakk.
düzeltme dertleri olsa yaparlar olağan üstü toplantı..
bunlar yarın 8.5 delecekler ..niyeti bozmuşlar...
Bankaların içini boşalttılar.!!!
Batık krediler hızla artıyor.!!
Ellerindeki dövizler buharlaştı.!!
Anlı şanlı bankaların piyasa değeri.!!!
20 Centten fazla yapmaz.!!!
Şeyin abisi çift rakama çok yaklaştı.
Merhaba,
bizim çocuğun ilkokula kayıt zamanı gelmişti. adrese dayalı kayıt sistemimiz var. 6 yıldır kayınpederlerin evinde oturuyoruz. Evin yanında çok rağbet edilen bir okul var. Kayıt için gittik. Adrese göre zaten oraya kayıt yaptırmamız gerekiyor. Orada oturduğumuzu ispatlamak için elektrik faturası, su abonmanı, kira kontratı, doğalgaz faturası istiyorlar.
Elektrik ve su aboneliklerini kayınpeder üzerinden hanımın üzerine aldık. Birlikte oturduğumuz ev için kira kontratı düzenledik yine de kaydımızı yapmadılar.
Doğalgaz faturası istediler. Ev kaloriferliydi. Çıldırdım.
Milli eğitim müdürüne ve AKP il başkanına gidip durumu anlattım. İkiside okula ayrı ayrı telefon açtılar.
Kayıt listeleri açıklanınca bizim çocuğun adını iki farklı sınıfta gördüm. İsim benzerliği vardır. Bizim çocuk hangi sınıfta diye araştırdığımda bizim çocuğun iki kez ayrı ayrı sınıflara kayıt yapıldığını gördüm.
Okudukları belgede ve ile veya farkını anlayamayan eğitim görevlilerinin olduğu ülkede çok şey beklememek lazım.
DTH çözülecekte, merkez rezerve yapacaktaaaa...
ohhhoooo ooooo. 8.4 + 19%
Korkudan adamlar işi sağlama alarak mükerrer kayıt yapmışlar size yine yaranamamışlar
Ramazan başlamadan 10tl diyordum ama yarına kadar da olabilir. Bir tek Berat'ın kabineye girmesine bakar.
1 nisan da kısmetse... :kahkah:
AKP il başkanı Milli Eğitime de mi bakıyor yav? Valla çok çalışıyor adamlar, her kurumun yükü bu adamların sırtında, yazık.
MB, Orada kimse yok mu?
Dolar 8,41....
Yazana kadar 8.45 oldu
Acaba yeni kabine bugün açıklanacak da onun haberi mi alındı?
Başkan, buraya yazana kadar neler kaçıyor. Baştan yazsana 8,60 dan aşağı satan bizden değildir diye. Ben 150 doları elime aldım şakadan satılık diye mırıldanıyordum. Hastane koridorunda sıra beklerken yanımdaki genç '' Abi kaçtan verecen '' dedi. Telefona baktım 8,43 yazmış başkan. Verdim gitti.
Arkadaşlar sakin olunuz. Bu hareketler iç piyasadan değil. Tamamen global harekete uyum . ABD 10 yıllıklar zaten %2,75 yukarıda. Dxy deseniz 93 ü geçmiş. Kim bakar TC.Merkezine. Denizde damla. ( beynime trol chipi mi yerleştirdiler acaba )
aylıkta boolingere cizmenizi seveyim.. :he:
kanal benjo fantezisi
kulp ta yapın buradan 10+ yazalım
https://i.hizliresim.com/V5A3vz.jpg
Nasıl bir ülke yahu....
Adam gibi 100 puan fazi artırmak varken 500-600 den aşağısı kesmiyor.
Dejavu gibi...
Daha aynı filmi kaç kez yaşayacağız?
Bugün 367 gün bağlayacaktım....
Vazgeçiyorum...
Hadi bakalım....
Yüzde 25 + 0 stopaJ + enflasyon garantisi (gerçi bu TUİK olduğu sürece çöp) aşağısı artık kesmez.
Verir mi , gençler çok girişimci. Koridarda '' Abiler, ablalar üzerinde dolar taşıyana corana virüs bulaşmıyormuş. Doların üzerinde Allah yazıyor, sizi koruyor '' diye bağırdı. Anında 4 kadın koştu geldi. 5 lik olan dolarları 50 liradan verdi. diğer 2 50 lik dolarları ise 2 yaşlı amca 450 şer liraya aldı. Ağzım açık seyrettim. Gençler bizim geleceğimiz, gurur duydum o gençle.