Sayfa 595/1000 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku

Hiç hiçbir şey anlamamışsınız.

Videoya dikkatle bakarsanız, lavlardan etkilenenler başka, kendilerini koruyup güvenli bir yere park edenler farklı.

Onlar etkilenmiyor ki?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geç kalıyon 8.4324
    Başkan, buraya yazana kadar neler kaçıyor. Baştan yazsana 8,60 dan aşağı satan bizden değildir diye. Ben 150 doları elime aldım şakadan satılık diye mırıldanıyordum. Hastane koridorunda sıra beklerken yanımdaki genç '' Abi kaçtan verecen '' dedi. Telefona baktım 8,43 yazmış başkan. Verdim gitti.

3. Arkadaşlar sakin olunuz. Bu hareketler iç piyasadan değil. Tamamen global harekete uyum . ABD 10 yıllıklar zaten %2,75 yukarıda. Dxy deseniz 93 ü geçmiş. Kim bakar TC.Merkezine. Denizde damla. ( beynime trol chipi mi yerleştirdiler acaba )

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Onlar etkilenmiyor ki?
    gaz patlaması olur diye umuyorum... boğulsunlar

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sakin olunuz. Bu hareketler iç piyasadan değil. Tamamen global harekete uyum . ABD 10 yıllıklar zaten %2,75 yukarıda. Dxy deseniz 93 ü geçmiş. Kim bakar TC.Merkezine. Denizde damla. ( beynime trol chipi mi yerleştirdiler acaba )
    şimdi dünya piyasalarını gösterdi blomberg brezilya arjantin ve afrika paralarındaki değer kaybı %0,25-0,40 arası
    bir halt olacağı yok.

6. aylıkta boolingere cizmenizi seveyim..
    kanal benjo fantezisi
    kulp ta yapın buradan 10+ yazalım

7. Nasıl bir ülke yahu....
    Adam gibi 100 puan fazi artırmak varken 500-600 den aşağısı kesmiyor.

Dejavu gibi...

Daha aynı filmi kaç kez yaşayacağız?

Bugün 367 gün bağlayacaktım....

Vazgeçiyorum...

Hadi bakalım....

Yüzde 25 + 0 stopaJ + enflasyon garantisi (gerçi bu TUİK olduğu sürece çöp) aşağısı artık kesmez.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    8.40 a veriyorsa geri al
    Verir mi , gençler çok girişimci. Koridarda '' Abiler, ablalar üzerinde dolar taşıyana corana virüs bulaşmıyormuş. Doların üzerinde Allah yazıyor, sizi koruyor '' diye bağırdı. Anında 4 kadın koştu geldi. 5 lik olan dolarları 50 liradan verdi. diğer 2 50 lik dolarları ise 2 yaşlı amca 450 şer liraya aldı. Ağzım açık seyrettim. Gençler bizim geleceğimiz, gurur duydum o gençle.

Sayfa 595/1000 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •