Sıkıntı yok. Eleştiri ok, ama hakaret yanlış bir davranış... Üstelik suç... Herkes benim gibi iyi niyetli olmayabilir... Cahillik etmeyin :)
Printable View
Hisse hareketliliklerine bakıyorum
Şu an Borsamızda çok hikaye kalmadı
Spor hisseleri hareketli:
Orda, Şampiyonluk mevzuları var. TFF nin kuruluşu 1923. Fenerbahçenin başvurusu vardı. Eğer 1923 den itibaren şampiyonluklar sayılırsa, En çok şampiyonluk yaşayan takım Fenerbahçe oluyor.
Beşiktaşta arada epey şampiyonluk alıyor.
En az kar lı, Galatasaray..
Kanal İstanbul:
Kanal istanbul başlarsa
Harfiyat, inşaat, çimento beton sektörlerinde hareket bekleniyor..
Sağlık sektörü her daim hareketli.
Bir de Döviz artısı, nakiti olup, borcu olmayan şirketler her daim önde..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
La şu Fenere 20. şampiyonluğu vermediler şimdi 10 tane birden istiyor. Anammm ne çamur ula bunlar. Şimdi mi geldi akıllarına aga 60 yıl olmuş:)
Ankara gusu melih göz altinda ve satış yapıyor diyor [emoji3]
Yok abi gadanı alırım yemeyelim birbirimizi :) Beşiktaş vaktiyle aldı o vakit Fener gık bile demedi. Neden yoktu çünkü. Ali KOÇ geldiğinden beri sportif başarı sıfır. 20 yıldır sahanda yenilmediğin Galatasaray'a iki yıl üst üstede yenilmişsin üzerine. 20.şampiyonluk 4. yıldız baktı bu yıl da gelmeyecek. Ortalık karışsın bizim başarısızlık unutulsun hesabı. 4.Yıldız gelseydi hiç böyle bir talep olmazdı bunu hepimiz biliyoruz.
Ha haklıdır değildir ben bilmem sporcular, hukukçular artık kimse onlar tartışsın karar versin. Ama yapılan zamanlaması nedeniyle falan cidden komik.
Yoksa ben pek ilgilenmem isterlerse 2 tane de Libertedores kupası yazsınlar Fenere umrum değil. Ama Fernerbahçe taraftarı bu talebin ardından gideceğine hesap sormalı yönetiminden ha siz ne iş yaparsınız diye.
İleriye dönük şampiyon olamayan vizyonsuz loser başkanın, geriye dönük şampiyonluk istemesi, ilginç.
Adam siz benim vizyonumu anlamamışsınız dediğinde haklıymış, anlamadık...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şampiyonluk sayısı tff ile başlayacak ise kırkpınar da benzer başlasın hem 2 haneye iner [emoji16]
Bu ülkede terör sorunu demokratik yolla çözülmez abi. Zaten dünyanın hiçbir yerinde çözülmez. Terör ile demokrasi kelimelerinin yan yana gelmesi zaten imkansız ve mantıksız. Bizim terör IRA ve ETA gibi de değil zaten. Yedi kocalı hürmüz misali. Sadece dışardan mı değil elbet. İçerden de. Silah, insan, esrar,eroin,akaryakıt, gıda, sigara, elektronik eşya vb kaçakçılığı yapar, yapmadığından haracını alır. Suriye de petrol kuyusu bekler. Rantı çok büyük. Sadece Lice-Kulp-Hani üçgeninde yılda 40-50 milyar liralık esrar ele geçer. Bak sadece orada ve ele geçen. Gerisini sen hesap et. 2016 idi yanılmıyorsam rekor kırılmıştı 100 milyar lira piyasa değeriyle. O yıl Diyarbakır da yüksek katlı lüks konut inşaatlarının durduğu rivayet edilir:)
Sen ben sadece terör yüzünü görürüz. Şehit olan gençler, yetim kalan evlatlar. 37 yıl mı olmuş. 37 yıl daha devam eder. Önce rantını yiyeni ortadan kaldıracaksın. Dağdaki işin kolay kısmı.
Konuşarak falan olmaz. Ne yapacak devlet bunlara rantını mı ödeyecek her yıl?
Bugün böyle ,belki de ay böyle bitecek gibi.Vincente pala longculara kıyamıyor derdi. Ne pala ne FED longculara kıyamıyor gibi.
Borsalar değil de brent de şort fırsatı bekliyorumum... Petrol işi son demlerinde yakın gelecekte değerlemeleri çok daha aşağı bantlarda olacak bence... 10-20 usd maybe
Hele aramco nun arzları bitsin :)
Arkadaşlar ,futbol ve sigara geçen yüzyılın olguları idi.Bitti artık toplumda eski karşılığı kalmadı.Etkisi azalarak zamanla sıfırlanır.Cirit gibi,güreş gibi.
https://i.hizliresim.com/EK1rku.jpg
Yabancı payı..
Çok bi önemi kalmadı artık..
Ama bi köşede dursun bugün itibari ile bu bilgi de..
Hakkat yahu. Ali koç gibi bi adamın aziz yıldırım profilinde olması çok abuk değil mi?
145 bin civarları dikkat edilmesi gereken yerler. Geçerse tutunup tutunamamasına bakmak, geçemez ise dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
Yerli ve milli bisttimiz oldu, artık top atsan yıkılmaz gundwane abi :he:
PKK/hdp Terör örgütü şeflerinin hakkını hukukunu niçin savunuyorsun? Onların yüzlerce avukatı var zaten.. PKK/hdp'liler için "Kürt Sorunu" Kürtçe EğitimDili yani "Kürdistan sorunu"ndan başka bir şey değildir onu da Kürdistan vermeden çözemezsin.. Yok eğer sorun Kürdistan sorunu değilse ne sorunudur, burada madde madde anlat bize .. T.C yurttaşlarının yalnız ve yalnız Yurttaşlık haklarından yararlanamadığı için şikayet etme hakları vardır. Hiç kimse Etnik haklar isteyen parti kuramaz.. Türk ulusunun üyesi olmaya ben katlanamıyorum diyen sınır kapısından malını mülkünü yükleyip çıkabilir kimse de engel olmaz.. Tersi durumda her mahallede Lübnan tipi etnik devletçikler olur bu da zaten ortada devlet falan kalmamış demektir.. Toprağını 35 yıl da savunursun 35 bin yıl da savunursun bunda süre sınırı diye bir şey olmaz..
Yok yıkılırda öyle serbest piyasa rejimi çerçevesinde düşünmemek lazım..
Canları isterse pozları uygunsa şelale de olur..
Şu destek direnç de artık komik oluyor paylaşmayın bi zahmet..:oleyo:
Yok öyle bişi çünkü..
Eski 5 bastığı günün ertesi yüzde 1 gapla açıp sürdüğünü gördüm..
eksi 2 den alıp ertesi gün yükselemeyip yeniden düştüğü de..
daha bu sabah 1+ dan sıfıra kadar bastı..
dolar 1+ yaptı bu arada..
sonra aaaa yanlışlık oldu demir çelik fiyatları yükseliyor muş dedi..eregl yi yüzde 6 aldı..
endeks yüzde 1 in de üstüne çıktı..
dolar ise hala orada duruyor..
Akşam dolar 8.25 endeks yüzde 2+ de olabilir..
Dolar 8.25 endeks eksi 3 de..
Tamamen hislerin ile buralarda bulunuyorsan bulun..
Yoksa tarrağı tutarsın..
Misal bugün thy ya basmaca var..
Yarın bi bakmışsın yüzde 5+
Arkadaşa sormuşsun ben cevap vermek isterim, kürt sorunu nedir?
1. Bölgesel kalkınma yok. Devletimiz kurulduğu günden bu yana o bölgede 5 kuruşluk yatırım yapmadı...
2. Kürtçe, Kürt olmak ayıp oldu yıllarca... Irkçılık yapıldı, hor görüldü insanlar...
3. Pkk terör örgütü peydah olduktan sonra jitem diye anti gerilla projesi başladı ve bu proje köylerde toplu katliamlar yapdı(iddia). Bununla yüzleşmedi devlet.
Anayasayı aanunçün ıncıklayıp gıncıklayamaya çalışıyorlar...
Bir tane dil veya etnik yapı sok,al sana Yogoslavya...
Ne sorunu kardeş,,,Türkiye üniter bir yapı,ulus devlettir...
Sorun arayana ülkede,Türk sorunu vardır,Araplaştığımız yetmedi dışardan Arap getirdik..
Demoğrafik yapımız bozuldu...
Tanrı Türkü korusun....
Tengri biz menen...
Salla bankayı abi..
Onların topu gelse ağırlıkları 15 ..
10 sene önce 45 idi..
30 milyar paran var..
Bankalara anca yeter..
Eline ne geçer..
30 milyar ile bim thy eregl krdmd petkm hepsini sürebilirsin..
Bankaları bırak basssın yabancılar..
eregl süreriz..
thy lüpletiriz..
hatta gerekirse göz altı pazarından adam çağırırız kavgaya..
Ben Selahattin Demirtaş kadar dürüst, dediğiyle yaptığı bir siyasetçi görmedin bu güne kadar... Barış için çok diretti bu insanlar(hdp)... Akp terörist dedi diye terörist diyorsunuz ve ırkçılığa devam ediyorsunuz... Akp ye kalsa herkes terörist... Chp de fetöcüydü demi?
Halbuki haburda her biji çeken akp...
Pensikvanya da sikidikli donları öpen akp değil?
hdp nin 100 'de 1'ini yapan parti avrupada abd de kapatılır. burada kapatılmamasının nedeni akape nin işine yarıyor olması.. bu kadar basit.. kafayı çalıştırın biraz. sözde açılım sürecinde kandile mektup bile gönderildi cezaevinden, buna izin bile verildi yani.
neticede olaylar akape nin istediği biçimde gelişiyor, kutuplaşma/kamplaşma boyutunda yani. amacı hdp yi cezalandırmak değil , hdp üzerinden millet ittifakını bölmek..chp'ye saldırmak.. çoktan kapatılması gereken bir partinin kullanışlı bir oyuncak olması durumu var ortada..
Bu kez daha kuvvetli geliyor baraja. Bakalım geçebilecek mi, geçip kalabilecek mi üzerinde. Çoğ heyecanlı emanuke:)
Devlet Pkk ile Hdp'yi bir tutmayıp birini terör örgütü olarak kabul eder ve tüm gücüyle savaşırken, diğerine maaş-seçim yardımı yapar. Teröristse neden milyonlarca lira verdik/vermekteyiz?
Hdp'nin pkk bağlantısı onlarca yıldır biliniyor. Ancak böylesine kritik bir seçime yaklaşırken bilmem kaç yıldır sümenaltı edilmiş gerçeklerin sanki dün ortaya çıkmış gibi gösterilip kapatma davası açılması samimi değil.
Madem pkk bağlantısını yıllar önceden biliyordun yıllarca neden bekledin?
Konu hdp karşıtlığı/sempatizanlığı değil.
Konu, kapatma davası kararının zamanlamasının manidar olması.