Sayfa 593/1001 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Ne sempatisiymiş o! Başı PKK gövdesi HDP olan tek varlık var... Evet, Demirtaş'ın yalnızca C.Başkanına hakaretden değil Anayasanın değiştirilemez ilk 3 maddesini hiçe saydığı için de müebbetle yargılanması gerekirdi. Hakaret etmeseydi serbest olacaktı ki bu bile anayasayı hiçe saydığını görmemektir görevi ihmal suçudur.. PKK/hdp'lilerin Halk düşmanı teröristler olduğunu biliyorsun 40 bin insanın katlinden sorumlu olduğunu biliyorsun bir de utanmadan buraya gelip terörü övüyorsun..
    Terörü nerede övmüşüm lütfen gösterin?

Ben sorunun demokratik yollarla çözülmesi gerektiğini savunuyorum.

Zaten 35 yıldır diğer yol denendi ve sonuç binlerce şehit.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    HDP kendi içinde bağımsız bir örgütlenme olsaydı, dediğinde haklılık payı olabilirdi, lakin çözüm sürecinde apo'yla yapılan imralı görüşmelerinde gerçekleşen şu diyalog HDP'nin bağımsız olmadığı ve direktman PKK'ya bağlı bir alt siyasi kol olduğunun kanıtıdır.. milletvekili listelerinin tamamen kandil tarafından belirlendiğini söylüyor eşbaşkanlar apo'ya

özetlersek; 90 yıldır devlet tarafından tanınmayan kürt etnisitesinin tanınması ve anadilde eğitim vs her ne hak talep ediliyorsa verilmesi temelinde yürüyen çözüm sürecinin son demlerinde, barış masası kandil tarafından tekmelenerek devrildi.. pentagon'un vaad ettiği bağımsız rojawa devleti uğruna PKK tekrar devrimci halk savaşına bağladı, yüzlerce şehit, binlerce kürt, yerle yeksan olan şehirler, halkın vergilerinden milyarlarca doların daha heba olması.. 40 senedir olmakta olanın devam etmesi

tek söz sahibi olan kandil nasıl bir yapılanma ? emperyalist ne emrederse onu yapan bi kiralık katil sürüsü.. amerika geldi suriye'nin petrol kuyularına çöktü, ve bunları kuyuların başına fedai olarak dikti.. tek gündemi türkiye cumhuriyeti'ne düşmanlık etmek- mesela bunlara vatandaşlık bile vermeyen maldan davardan bile saymayan suriye rejimiyle ittifak yapabiliyor, yakaladığını idam eden iran'la ilişkisi zaman zaman pozitif, ama kürt varlığını tanımaya hazır- kürtlere her tür hakkı veren TC'ye her daim düşman..

bu vaziyet karşısında örgütün siyasi alt kanadına meşruiyet verecek tek bir devlet göstermezsin dünyada, istersen bask- katalonya taleplerine ispanyol devletinin nasıl cevap verdiğini, avrupa birliğinin nasıl tavır aldığını da bi incele
    İmralı görüşmeleri 8 yıl önce yapıldı.

8 yıldır, hatta çok daha önceden bilinen bir durum için neden şimdi dava açılıyor?

Cevabı çok basit.

3.  Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    İleriye dönük şampiyon olamayan vizyonsuz loser başkanın, geriye dönük şampiyonluk istemesi, ilginç.
    Adam siz benim vizyonumu anlamamışsınız dediğinde haklıymış, anlamadık...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alakası yok..
    Ne diyorum ben 90 larda kedimi bildiğimden beri hemen her fener başkanı bu lafı etmiştir..
    Aziz de etti..
    Ali şen de..

Ki haklılarda..

1923 den beri istanbul ligi falan hepsi sayılmalı..

4.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Terörü nerede övmüşüm lütfen gösterin?

Ben sorunun demokratik yollarla çözülmesi gerektiğini savunuyorum.

Zaten 35 yıldır diğer yol denendi ve sonuç binlerce şehit.
    Bu ülkede terör sorunu demokratik yolla çözülmez abi. Zaten dünyanın hiçbir yerinde çözülmez. Terör ile demokrasi kelimelerinin yan yana gelmesi zaten imkansız ve mantıksız. Bizim terör IRA ve ETA gibi de değil zaten. Yedi kocalı hürmüz misali. Sadece dışardan mı değil elbet. İçerden de. Silah, insan, esrar,eroin,akaryakıt, gıda, sigara, elektronik eşya vb kaçakçılığı yapar, yapmadığından haracını alır. Suriye de petrol kuyusu bekler. Rantı çok büyük. Sadece Lice-Kulp-Hani üçgeninde yılda 40-50 milyar liralık esrar ele geçer. Bak sadece orada ve ele geçen. Gerisini sen hesap et. 2016 idi yanılmıyorsam rekor kırılmıştı 100 milyar lira piyasa değeriyle. O yıl Diyarbakır da yüksek katlı lüks konut inşaatlarının durduğu rivayet edilir

Sen ben sadece terör yüzünü görürüz. Şehit olan gençler, yetim kalan evlatlar. 37 yıl mı olmuş. 37 yıl daha devam eder. Önce rantını yiyeni ortadan kaldıracaksın. Dağdaki işin kolay kısmı.

Konuşarak falan olmaz. Ne yapacak devlet bunlara rantını mı ödeyecek her yıl?

5. Bugün böyle ,belki de ay böyle bitecek gibi.Vincente pala longculara kıyamıyor derdi. Ne pala ne FED longculara kıyamıyor gibi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bunu kims etakmadı
    Düzeltme olur en fazla... Alırlar globali tekrar..

Borsalar değil de brent de şort fırsatı bekliyorumum... Petrol işi son demlerinde yakın gelecekte değerlemeleri çok daha aşağı bantlarda olacak bence... 10-20 usd maybe

Hele aramco nun arzları bitsin

Sayfa 593/1001 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •