Ankara gusu melih göz altinda ve satýþ yapýyor diyor [emoji3]
Ankara gusu melih göz altinda ve satýþ yapýyor diyor [emoji3]
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yok abi gadaný alýrým yemeyelim birbirimiziBeþiktaþ vaktiyle aldý o vakit Fener gýk bile demedi. Neden yoktu çünkü. Ali KOÇ geldiðinden beri sportif baþarý sýfýr. 20 yýldýr sahanda yenilmediðin Galatasaray'a iki yýl üst üstede yenilmiþsin üzerine. 20.þampiyonluk 4. yýldýz baktý bu yýl da gelmeyecek. Ortalýk karýþsýn bizim baþarýsýzlýk unutulsun hesabý. 4.Yýldýz gelseydi hiç böyle bir talep olmazdý bunu hepimiz biliyoruz.
Ha haklýdýr deðildir ben bilmem sporcular, hukukçular artýk kimse onlar tartýþsýn karar versin. Ama yapýlan zamanlamasý nedeniyle falan cidden komik.
Yoksa ben pek ilgilenmem isterlerse 2 tane de Libertedores kupasý yazsýnlar Fenere umrum deðil. Ama Fernerbahçe taraftarý bu talebin ardýndan gideceðine hesap sormalý yönetiminden ha siz ne iþ yaparsýnýz diye.
Yazdýklarým þahsi fikrimdir,yatýrým tavsiyesi içermez.Baþkalarýnýn fikirlerine göre yatýrým yaparsanýz zarar edebilirsiniz.
Ýleriye dönük þampiyon olamayan vizyonsuz loser baþkanýn, geriye dönük þampiyonluk istemesi, ilginç.
Adam siz benim vizyonumu anlamamýþsýnýz dediðinde haklýymýþ, anlamadýk...Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þampiyonluk sayýsý tff ile baþlayacak ise kýrkpýnar da benzer baþlasýn hem 2 haneye iner [emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri