Uyduruk bir haber.
Açıklandı diyor. Açıklanan bir şey yok.
Printable View
https://www.ahaber.com.tr/galeri/eko...sizlik-odenegi
var bi takım dedikodular ama hayırlısı bakalım. haberi sunuşları yanlış ama gündeme sokulabileceğini düşündüğümden paylaştım.
Son dakika haberi... AKP li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Afyon da seçim mitinginde taraftarlarına hitap etti. Millet İttifakı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu nu hedef alan Erdoğan, istismar siyasetini sürdürdü. 21 yıllık iktidarında Türkiye yi getirdiği uçurumun kenarında vaatlerle seçmeni etkilemeye çalışan Erdoğan, Kılıçdaroğlu nun kazanması halinde yatırımların sona ereceğini savundu.-Seccade- üzerinden Kılıçdaroğlu na yüklenen Erdoğan, Bakkala ekmek almaya bile gönderemeyeceğiniz birine ülkeyi emanet eder misiniz diye sordu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
En baştan söyleyeyim... Bu yazı 24 saat geçmeden engelleme kararı ile engellenecek.
HÜDA PAR ın Hizbullah ile bağlantısı olduğu konusunda yapılan paylaşımların ve iddiaların yer aldığı 47 haber sayfasına erişim engeli kararlarıyla, internet sansürü uygulandı.
Çünkü Cumhur İttifakı, listelerinden aday dahi gösterdikleri ortakları HÜDA PAR hakkında geçmişe dair olumsuz hiçbir şey yazılmamasını istiyor.
HÜDA PAR yetkilileri ışık hızı ile mahkemelere başvuruyor, mahkemeler ışık hızı ile engelleme kararı çıkarıyor.
Ben yine de tarihe not düşmek istiyorum.
Rahatsız oluyorlar. Çünkü Millet İttifakı nı HDP ve PKK üzerinden terör ile ilintili göstererek oy kazanma amacındalar.
Fakat Cumhur İttifaki nın da en zayıf karnı burası...
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...Slider%20Haber
Millet İttifakı nı HDP ve PKK üzerinden terör ile ilintili göstererek oy kazanma amacındalar.
Bunu, aslinda ben CHP'liyim diye yukarda yazanlar vardi.
Kimin politikasiymis belki ogrenirler.
Geçen babamın evini kiraya vermek için baya bir insan ile görüştüm. Biri halde çalışıyor karısı ak parti kadın kollarında çalışıyor sordum eşin maaş alıyor mu evet alıyor üstelik emekli olmasına rağmen kadın ak parti kadın kollarında teşkilat adına propaganda ve karşılığında sürekli maaş alıyor böyle bir gizli ordu var adamın elinde. Sıradan vatandaş bu. Her mahallede var adamlar duble duble maaş alıyor başka aldığı şeyler cabası.
Muhammed Yakut Sedat Peker den anladığım devlette her işten bir komisyon alıyorlar abilerinin bilgisi dahilinde. Tahminim bu para havuzda toplanıyor bölüşümü yapılıyor. Belki bir kısmı parti teşkilatı çalışanlarına veriliyor.
Kürt olupta Hüdaparın kim olduğunu bilmeyen yok...Batı tarafında da kim olduklarını anlatmak sizlerin görevi...
Ben aslında CHP lyim ile başlayan cümle kuranların ne CHP ne de İttifaka oy vermeyecek kesimdir...Bunlar maaşlı veya bilinçli bir şekilde KK nın kazanmasını istemeyenlerdir...
Hayatımda IBB hariç CHP ye oy vermemiş biri İttifakı savunur hale geldi nasıl ülke olduk a.q...
Mİ il il isim isim kurum kurum tüm hazırlıklarını yaptığını ilk kez ben burada yazdım ve adamları takdir ediyorum....Gerçekten İktidara Talipler....
Ne yaparlarsa yapsin, ulkeyi getirdikleri durum ortada.
Artik domates taneyle satiliyor, tanesi 8 TL.
Secim meydanlarina gitmeyecegim diyen zat 40 ilde propaganda yapmak icin yollara dustu.
Neden korkuyorlar ?
Suclularin telasi icindeler.
Geliyor gelmekte olan.
Az önce nebati açıklamış. Katılım finans kefalet AŞ ile deprem bölgesine 50 milyar tahsis edilmiş. Ölüyü diriyi bitirdiler katılım finans kefalet çıktı. Ya iktidar değişikliği olursa göreceksiniz şeytanın aklına gelmeyen uygulamalar çıkacak. Enkaz değil enkazın kara küpü ile karşılaşacaklar.
Jöleli attır olm ordan 1 milyar dolar daha...şöyle bi şaşırsın...noluyo desin..bi gözü toprağa bakıyo bak demedi deme endeksin..
'Atları da vururlar'...yakında sinemalarda.
Muhammed Yakut un annesinin evi MIT in karşısında adam bula bula annesine MIT in karşısında bulmuş. Bu adam mit den almıyorsa bu bilgileri kimden alabilir. Mit deki bazılarının kendini sağlama almak için bunları takip ediyor değişiklik olduğunda bizim suçumuz yok bak bunları takip ettik söyledik ama dinlenmediler diyecekler yada MIT de sağlam adamlar var.
Muhammed yakut seçime bir hafta kala Hulusi nin videoları çıkacak insan yüzüne bakamayacak dedi darbe gecesi ile ilgili. Bundan da anladığım darbe gecesi şehit olan çoğu vatandaşı Hulusinin ekibi öldürmüş.
Mit kadrosunu tam ele geçirememişler sanki yada o kadro da vatanını seven dürüst insanlar var.
Tabiki vardir.
Ancak, sonucu, koca bir ulusu bu kadar ayaga dusurecek soygun ve yolsuzluk surerken, bunlarin mevcut olmalarinin pratikte faydasi ne ?
Durust hakimler, savcilar da var.
Sehit kaniyla islanmis bu topraklarda binbir guclukle kurulmus Cumhuriyeti mollaya satanlarin emrinde degilmi bunlar.
Tarikatlarin gudumunde degilmi.
Yukarda CHP'nin terorle isbirligi halinda oldugunu soyleyenler, hangi vicdanla yasiyorlar.
Damarlarinda MHP'nin irini dolasiyor.
Hepsinin.
Abi o belge bilgileri her yerden nasıl alabilirsin. İstihbarat olmadan. Hatırlarsanız Süleyman soylunun arasının iyi olmadığı emniyet teşkilatı müdürleri vardı. Birileri ya mezar kazıyor ya da çatışma var. İkinci akp dönemi için kendini hazırlayan biri kim olabilir mezar kazıyıcı arasında.
acikcasi bende aday belirlendikten sonra ayni dusunce de oldum.Fakat insallah ben yanilirim demekten de kendimi alamiyorum.
Olurda herkesin dusundugu sey gerceklesirse de KK nin nasil ulkeyi,umutlari,gelecegi turk milletinden caldigini,ekonominin daha da icine ettigini yazacagim.
Sayın tınaz yazınız bana ise ben CHP liyim demedim.ben CHP li degilim dedim. Ben sadece diyoum ki "Kılıçdaroğlu çıksın desin ki benim PKK ile işim yok apoyu asla ama asla bırakmayacağız doğuda bölgesel bir yönetim olmayacak belediyelerin bolgesel polisi olmayacak üniter devletten asla taviz verilmeyecegim, terorun kökünü kaziyacagiz" desin milliyetçi cephe ona oy verecektir diyorum. Evet evet ben CHP li degilim çünkü artık Atatürk'ün kurmuş olduğu illere uymayan bir parti peki siz Atatürk'ün kurduğu kuruluş ilkelerine uyan bir CHP li misiniz? Gerçek Kuvayı milliyetçi CHP li iseniz benim üstte yazan k.k. nin demesi gereken cümlelerinde rahatsız olmamanız lazım.
Benim her yazım Atatürk ilkelerine uygun benim her izim Atatürk'ün izi. Peki sizin iziniz? Gelin şu izleri bir birinden ayıralım asıl ben sizden şüphe ediyorum siz der misiniz lütfen?
"Ben Ataturkcuyum Atatürk'ün tüm ilkelerine sonuna kadar bagliyim. Üniter devletten vaz geçilemez teröre taviz yok bölgesel yönetime hayır Abdullah Öcalan serbest birakilamaz bu doktrinleri hangi siyasi kişilik sagliyacaksa ona oyumu vereceğim" der misiniz?
Ben k.k. ye bir suclamada bulunmuyorum fikir veriyorum desin oyu artacak diyorum neden yazımdan rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum
"Paralı trol" kelimeleri de çok komik geliyor bana burada 20 kişinin olduğu bir yerde bir kişiyi bile fikrinden donduremeyecegim bir yerde hangi enayi bana para verir. Bir kişi var mı? "Ya temel analizci beni çok etkiledin oyum değişti" diyen enayi ;)
Abdullah Öcalan serbest birakilamaz derken, sanki bu it serbest birakilsin diyen var gibi yaziyorsun.
Bu iman ettiginiz uzun esegin fikri, CHP, PKK ile isbirligi yapiyor, bak bunlar gelirse, bu it serbest birakilir fikri de soylemi de ona ait.
Sen Ataturkcu filan degilsin, olamazsin da.
Türk milletinin bugün ve gelecekte tam bağımsızlığa, huzur ve refaha sahip olması, aklın ve bilimin rehberliğinde Türk kültürünün çağdaş uygarlık düzeyine çıkarılması amacı ile temel esasları Atatürk tarafından belirlenen gerçekçi fikirlere ve ilkelere, Atatürkçülük veya Atatürkçü Düşünce Sistemi denir.
Atatürkçü düşüncenin en belirgin özelliği, aklın ve bilimin ışığında gelişmeye açık bir yön göstermesidir. Atatürk ilkelerini dogma halinden kurtaran, dogmatizm den uzaklaştıran özelliği, işte bu noktada toplanmaktadır. Atatürkçü düşünceye göre Yaşamda en gerçek yol gösterici bilim ve tekniktir.
Çağdaş medeniyet düzeyine ulaşmayı amaçlayan Atatürkçü Düşünce Sistemi, akılcı ve bilimcidir. Ülke bütünlüğünün korunması için millî birlik ve beraberliğe önem verir. İnsan hak ve hürriyetlerine saygılıdır. Atatürk'ün her ilerlemenin ve kurtuluşun anası hürriyettir sözü bunu çok güzel açıklar.
"Sen Atatürkçü olamazsın, sen müslüman olamazsın, sen Türk olamazsin, sen vatan sever olamazsın"
Hep karşıt verisyonlarin farklı lansmanlari. Aslında sizinde onlardan farkınız yok. Hani görür görmez "hayin vatan hayini bak 155 i ararım" diyen dayıdan ne farkınız var?
Benim ataturkcugume sen karar veremezsin Atatürkçülüğümu delillemem gereken noter misiniz? Ben yazılarımda davranislarimla Atatürkçü oldugumu ispatlıyorum asıl siz Atatürkçü iseniz.
Yazın PKK vatan hayinidir. Apo katildir. Federe devlete ve yapılanmasına hayır. Bunları söyleyemeyen benim liderim değildir deyin inanayım.
Atatürkçü oldugumu size çıkartıp göstermem sizde çıkartıp gösteremezsiniz ama davranışlarınıza sozlerinizle bizleri ikna edebilirsiniz buyrun bekliyorum.
Kusura bakmayın sayın tınaz burada kopeksiz köy kurmussunuz deyneksiz geziyorsunuz.
Benim dediğimi tekrarlayin (İngilizcenin iyidir muhakkak benim değil)
repeat after me
Federe devlete karşıyım federe yapılanmaya karşıyım apo vatan hayinidir cezası muebbettir. Bölücü terör örgütü PKK nin koku kazinana kadar mücadelemiz bitmeyecek. Sattı mudafa bütün vatandır. Bölücü terör örgütünden ne ve nasıl gelirse gelsin tüm çabalarını boşa çıkarmak için kuvvayi milliye ruhundan kopmayacagim. Seref ve namus sözü de inananayim. Biraz da sen bizi inandır ne olur ki
Hasta fikir mi? Size körler ülkesine tek gözlü adam kraldır hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum.
Sayın tınaz biliyorum benden yaşça büyük siniz ve size karşı asla saygimi bozmayacagim. Ne yaparsanız yapın ne yazarsanız yazın.
Ama artık şunu kabul edin bir kesime k.k. dikte ettiriliyor ve o bir kesimin bir kısmı akp deki bir kesim gibi koyun değil itiraz ediyor. Ne olurdu ya ne olurdu mansuru aday gosterselerdi. Bu kadar mı insanların gözü iktidar hırsı ile dolu benim oyum lideri asla belirlemez ama seçilen doğu yada yanlış seçenek belirler.
Şu sorunun cevabını verirseniz ben konuyu kapatacağım. Diyelim ki k.k. seçilemedi buraya ne yazmayı dusunuyorsunuz?
Konya valilik civarı dövizcilerin dolar alışı 20.04 civarıydı