Sayfa 592/1009 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. En baştan söyleyeyim... Bu yazı 24 saat geçmeden engelleme kararı ile engellenecek.

HÜDA PAR ın Hizbullah ile bağlantısı olduğu konusunda yapılan paylaşımların ve iddiaların yer aldığı 47 haber sayfasına erişim engeli kararlarıyla, internet sansürü uygulandı.

Çünkü Cumhur İttifakı, listelerinden aday dahi gösterdikleri ortakları HÜDA PAR hakkında geçmişe dair olumsuz hiçbir şey yazılmamasını istiyor.

HÜDA PAR yetkilileri ışık hızı ile mahkemelere başvuruyor, mahkemeler ışık hızı ile engelleme kararı çıkarıyor.

Ben yine de tarihe not düşmek istiyorum.

Rahatsız oluyorlar. Çünkü Millet İttifakı nı HDP ve PKK üzerinden terör ile ilintili göstererek oy kazanma amacındalar.

Fakat Cumhur İttifaki nın da en zayıf karnı burası...

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...Slider%20Haber

Millet İttifakı nı HDP ve PKK üzerinden terör ile ilintili göstererek oy kazanma amacındalar.

Bunu, aslinda ben CHP'liyim diye yukarda yazanlar vardi.

Kimin politikasiymis belki ogrenirler.

2. Geçen babamın evini kiraya vermek için baya bir insan ile görüştüm. Biri halde çalışıyor karısı ak parti kadın kollarında çalışıyor sordum eşin maaş alıyor mu evet alıyor üstelik emekli olmasına rağmen kadın ak parti kadın kollarında teşkilat adına propaganda ve karşılığında sürekli maaş alıyor böyle bir gizli ordu var adamın elinde. Sıradan vatandaş bu. Her mahallede var adamlar duble duble maaş alıyor başka aldığı şeyler cabası.

3. Muhammed Yakut Sedat Peker den anladığım devlette her işten bir komisyon alıyorlar abilerinin bilgisi dahilinde. Tahminim bu para havuzda toplanıyor bölüşümü yapılıyor. Belki bir kısmı parti teşkilatı çalışanlarına veriliyor.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    En baştan söyleyeyim... Bu yazı 24 saat geçmeden engelleme kararı ile engellenecek.

HÜDA PAR ın Hizbullah ile bağlantısı olduğu konusunda yapılan paylaşımların ve iddiaların yer aldığı 47 haber sayfasına erişim engeli kararlarıyla, internet sansürü uygulandı.

Bunu, aslinda ben CHP'liyim diye yukarda yazanlar vardi.

Kimin politikasiymis belki ogrenirler.
    Kürt olupta Hüdaparın kim olduğunu bilmeyen yok...Batı tarafında da kim olduklarını anlatmak sizlerin görevi...

Ben aslında CHP lyim ile başlayan cümle kuranların ne CHP ne de İttifaka oy vermeyecek kesimdir...Bunlar maaşlı veya bilinçli bir şekilde KK nın kazanmasını istemeyenlerdir...

Hayatımda IBB hariç CHP ye oy vermemiş biri İttifakı savunur hale geldi nasıl ülke olduk a.q...
    Mİ il il isim isim kurum kurum tüm hazırlıklarını yaptığını ilk kez ben burada yazdım ve adamları takdir ediyorum....Gerçekten İktidara Talipler....

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Muhammed Yakut Sedat Peker den anladığım devlette her işten bir komisyon alıyorlar abilerinin bilgisi dahilinde. Tahminim bu para havuzda toplanıyor bölüşümü yapılıyor. Belki bir kısmı parti teşkilatı çalışanlarına veriliyor.
    Ne yaparlarsa yapsin, ulkeyi getirdikleri durum ortada.

Artik domates taneyle satiliyor, tanesi 8 TL.

Secim meydanlarina gitmeyecegim diyen zat 40 ilde propaganda yapmak icin yollara dustu.

Neden korkuyorlar ?

Suclularin telasi icindeler.

Geliyor gelmekte olan.

6. Az önce nebati açıklamış. Katılım finans kefalet AŞ ile deprem bölgesine 50 milyar tahsis edilmiş. Ölüyü diriyi bitirdiler katılım finans kefalet çıktı. Ya iktidar değişikliği olursa göreceksiniz şeytanın aklına gelmeyen uygulamalar çıkacak. Enkaz değil enkazın kara küpü ile karşılaşacaklar.

7. Jöleli attır olm ordan 1 milyar dolar daha...şöyle bi şaşırsın...noluyo desin..bi gözü toprağa bakıyo bak demedi deme endeksin..

'Atları da vururlar'...yakında sinemalarda.

8. Muhammed Yakut un annesinin evi MIT in karşısında adam bula bula annesine MIT in karşısında bulmuş. Bu adam mit den almıyorsa bu bilgileri kimden alabilir. Mit deki bazılarının kendini sağlama almak için bunları takip ediyor değişiklik olduğunda bizim suçumuz yok bak bunları takip ettik söyledik ama dinlenmediler diyecekler yada MIT de sağlam adamlar var.

Sayfa 592/1009 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •