[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] matematik fizik kimya felsefe hepsi lazım bu ülkeye Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] matematik fizik kimya felsefe hepsi lazım bu ülkeye Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizde çalışan bir arkadaşımız var emekli ..şantiyede bekçilik yapıyor Adamcağızın ağzında diş kalmamış ''o gün mutlaka gelecek abi diyor '' kaç senedir bekliyosun o günü diyorum 28 senedir diyor ..veriyo kahkahayı .umutsuzluğun içinde bir umuda sarılmış çeyrek asırdan fazla süre geçirmiş bu işlerle uğraşalı 0 ra 0 elde var 0.ama bakıyorum inancından hiçbirşey kaybetmemiş.umut olmasa bu hayat çekilmez hakvermiyor değilim.
Kurt'um bu mecra para işlerini aşmış , işini kurmuş sistemi yürüyen, vakti nakti bol velhasıl tuzunu kurutmuşların hobi oyun alanı ..
Burda kararları etkilen en önemli 2 faktör kaybetme korkusu ,kazanma hırsı ..ısıya dayanaklılığı azaltır yanlış kararlar aldırır
kolay para kazanılacak bir alan değil burası ..ama öyle bir ilizyonu var
vob ise bu işin en tehlikeli tarafı
Arap harfi olmadığı kesin ama ÇİNCEDE bir kelimeye denk geliyor olabilir....:)
Ama benim anladığım SECBUL 3.14 dolarlık endeks bekliyor..
dolar 22 ise 6900 ediyor.
Ha aarap ha italyan harfi, hüstadınızın patlıcan ucu kadar bir şey bildiği yok. İzlemeye devam edin bakalım. Batacaksınız...
İtalyan mı?! Tam fıkraya döndün hoca ya!
Neresini düzeltiyim fıkrası:)
Yeni Latince*pi*"matematikte bir sayı" sözcüğünden alıntıdır. (İlk kullanımı: 1748 Leonhart Euler, İsviç. matematikçi (1707-83).) Latince sözcük*Eski Yunanca*pi*πι**"Yunan alfabesinde π harfi" sözcüğünden alıntıdır. Bu sözcük*Fenike dilinde*pē*"ağız, Fenike alfabesinin onyedinci harfi" sözcüğünden alıntıdır.
Tanım. Fenike bugünkü Suriye, Lübnan ve Kuzey İsrail boyunca denize kıyısı olan bağımsız şehir devletleri topluluğudur.
Aslında arkadaşın soyledigi kısmen doğru çıktı ama herhalde secbul Fenike dilinde bahsetmemistir.
Düzeltme: batacaksiniz demişsiniz ama burada yazan kimse batmaz herkes kazanır. Yüzde elli düşse çıksa da herkes kazanır. Öyle güzel bir yer burası
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu an kuyumcuya gitsem bana 1265 ten gram altın veriyor mu?
Güzel bir gün olsun..
%-4..-5 gibi
Dolar serbest 22.60 görüyorum.
Dolar neler oluyor serbest piyasa da.?
Bu forum DİLEK KAPISI gibi olmuş...Analiz-teknik olmadan temenniler söyleniyor...Ben de %10 tavan istiyorum...Malum Dün akbnk-garan aldım...gogogo dıkşın,tar formasyonu..
Elimdeki tahtalarla vedalaştım .
bereket versin.
Sabır en büyük.kazanctir.
Bankalar %50 urur bugün itibariyle ...
Alanda kazansın
Alper amiralde i saalh bende çok kazanırsın..
Bu kaa stres yiter bene.
Tek pvc ile devam ..
Hep seçimden sonraki sandık güvenliği konuşuluyor, seçim öncesini konuşanı pek görmedim. Partilerin seçmen kayıtlarını kontrol eden bir mekanizması var mıydı. Ne kadar suriyeli oy kullanacak, deprem bölgesindeki seçmen durumu nedir. Bu gibi koşulların olduğu bir ortamda en iyi anketin bile çuvallama ihtimali yüksek. Hele ki böyle bıçak sırtı bir seçimse.
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Maşallah bugün türübünler tıklım tıklım :he:
Vaziyet alın.Burası karışacak.
MB KENDİSİNDE TUTULAN YABANCI PARA SERBEST KARŞILIKLARA ÖDENEN FAİZİ
%4.50 den 4.75 çıkardı
Dünyada banka senet değerleri ortada..
Bizde bu sevinç,bu neşe...
BAnkalarımız gerçekten çok iyi,düşük mü?
MB hali ortada ..Özel Bankaların farklı performansı nasıl olabilir..
Bekleyelim bakalım
MC çok fazla saat 14-15 e kadar piyasayı tutabilirler...
bas hacı bas.. 5.000
İlk turda muhalefet kazanırsa dolar yine de artar diyen var ise nedenini açıklar mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
küskü is loading.
ne heyecen oluyo be :he:
sankoya giremıom, nedense hep böyle günlerde bir yada birkaç kurum erişim sağlaymaz...
https://i.hizliresim.com/d09wbrz.png
graflarımda bu bölge direnç bölgesi olduğu için güzel kazanç elde ettiğimden sonsuz yükseliş sonsuz düşüş olmadığından kenara çekildim.Kanalı kırarsa sarı çizgi hareket bölgesi teknik olarak görüşüm bu özelden soranlar için.