[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] matematik fizik kimya felsefe hepsi lazım bu ülkeye Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] matematik fizik kimya felsefe hepsi lazım bu ülkeye Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizde çalışan bir arkadaşımız var emekli ..şantiyede bekçilik yapıyor Adamcağızın ağzında diş kalmamış ''o gün mutlaka gelecek abi diyor '' kaç senedir bekliyosun o günü diyorum 28 senedir diyor ..veriyo kahkahayı .umutsuzluğun içinde bir umuda sarılmış çeyrek asırdan fazla süre geçirmiş bu işlerle uğraşalı 0 ra 0 elde var 0.ama bakıyorum inancından hiçbirşey kaybetmemiş.umut olmasa bu hayat çekilmez hakvermiyor değilim.
Kurt'um bu mecra para işlerini aşmış , işini kurmuş sistemi yürüyen, vakti nakti bol velhasıl tuzunu kurutmuşların hobi oyun alanı ..
Burda kararları etkilen en önemli 2 faktör kaybetme korkusu ,kazanma hırsı ..ısıya dayanaklılığı azaltır yanlış kararlar aldırır
kolay para kazanılacak bir alan değil burası ..ama öyle bir ilizyonu var
vob ise bu işin en tehlikeli tarafı
Arap harfi olmadığı kesin ama ÇİNCEDE bir kelimeye denk geliyor olabilir....
Ama benim anladığım SECBUL 3.14 dolarlık endeks bekliyor..
dolar 22 ise 6900 ediyor.
Ha aarap ha italyan harfi, hüstadınızın patlıcan ucu kadar bir şey bildiği yok. İzlemeye devam edin bakalım. Batacaksınız...
İtalyan mı?! Tam fıkraya döndün hoca ya!
Neresini düzeltiyim fıkrası![]()
Yer İmleri