benim korkduğum 99 ,00 yıllarında olduğu gibi emekli olacakların ikramiye ile dövize yüklenmesi
o yıllarda dolar mark çok artacak fısıltısı vardı 1 yılı geçmedi kriz oldu
öfkeli ihtiyarlar bu ara çok emekli olmaya başladı bakalım ne olacak
Printable View
benim korkduğum 99 ,00 yıllarında olduğu gibi emekli olacakların ikramiye ile dövize yüklenmesi
o yıllarda dolar mark çok artacak fısıltısı vardı 1 yılı geçmedi kriz oldu
öfkeli ihtiyarlar bu ara çok emekli olmaya başladı bakalım ne olacak
efenim bu dövize baskılama nereye kadar gider merkezde para bitti o oldu bu bitti bıla bıla
bu işin finali s 400 ler le beraber gelir patlak lastik zaten yama tutmuyor
iş sarı kafaya yıkılır biz çok iyi gidiyorduk dolarla bizi vurdular ama bekamıza göz dikenlere diz çökmedik
magdur edebiyatıyla mazlum olarak seçime gidilir
olabilirmi burası türkiye herşey olabilir çünki imamogluna karşı bir care bulamadılar bu şekilde giderse imamoglu başkan
S400 projesinden vaz geçilme ihtimali yüksek oranda olsaydı şu an yabancı alttan alttan hisse topluyor olurdu ama yabancı satmaya devam ediyor. Gerçi bu hükümete bende güvenmiyorum, rahip olayı vs ortada ama yabancı hareketlerini takip etmek gerektiğini düşünüyorum. Bir anda borsa atak yaparsa şu iki hafta içinde S400 olayı bitti derim
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD'de "ABD'nin Hasımlarıyla Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Etme Yasası"(CAATSA)(Countering America's Adversaries Through Sanctions Act), diye bir yasa var.ABD Kongresinin çıkardığı yasaya göre Rusya'dan S-400 almamız durumunda ,bu yasa otomatikman devreye giriyor.Bu tür yaptırımları koordine eden ABD Hazinesi'nin OFAC (Office of Foreign Assets Control) birimi .
"ABD'nin Hasımlarıyla Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Yasası" Türkiye'ye yönelik devreye sokulduğunda 12 adet yaptırım çeşidi var ve Başkandan bunlar arasından en azından 5 tanesini mutlaka uygulaması zorunlu tutuluyor.Yasanın 231 ve 235'inci bölümleri Başkan'a çok kapsamlı ekonomik yaptırım gücünü veriyor.Yani yaptırımın kapsamı askeri ekipmanla sınırlı değil ,tam tersine -örneğin Türkiye'ye verilen kredilerin durdurulması gibi-çok büyük ölçüde ekonomik yaptırımları içeriyor.
Yasanın linkini de vereyim:
https://www.congress.gov/115/plaws/p...-115publ44.pdf
Ülke ihya dönemi yaşıyor buradakiler bozgunculuk pesinde
Rahip Brunson olayı neydi ne oldu ? Rusya uçak olayı neydi ne oldu ? Esad eset oldu tekrar esat olabilir. Sayın -teröristbaşı-sayın ..
her an her şey olabilir . Bence .