Üstelik ES , yatırımcısına forum üzerinden aracılarla seslenmez . Direkt kendisi seslenir, alır karşısına yapılacak bir şey varsa kapalı kapılar arkasından değil karşılıklı güven veren görüşmeler ile yapılır
Printable View
Üstelik ES , yatırımcısına forum üzerinden aracılarla seslenmez . Direkt kendisi seslenir, alır karşısına yapılacak bir şey varsa kapalı kapılar arkasından değil karşılıklı güven veren görüşmeler ile yapılır
Benim beynin de su seviyesi eksik olan kişilere cevap vermem zaman kaybı. Benim anlatmak istediğimi anlayan birçok küçük var eminim.
Belli canım kimin suyu eksik sana cevap verenlere konuşmayacaksan burada kendi kendine ne konuşuyorsun. Anlaşılan senin suyun eksik kalmış doğumda annene bir sor bakalım
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ferit bey yukarıda küçük yatırımcıları birlik olup SBK nın oyunlarını bozacak açıklaması yapıyor ve yatırmcı dostu şirket ile alakalı bir kişi.
Nail Çakır zaten bulunduğu platformda hem müvekkillerine hem de diğer arkadaşlara gerekli açıklamaları yapıyor. Bırak ta buna biz karar verelim. Çok istiyorsan sende kendine bir gurup yaparak mücadeleye başlayabilirsin. Ama zaten klavye delikanlısıyım diyorsun zaten ortaya çıkamassın. Haaa ama yok ben zaten şirkettenim diyorsan bize bir şeyleri onaylatma hazırlığı mı yapıyorsunuz?
Zaten kimsenin bölündüğü yok ki. Hatta büyüyerek devam ediyoruz. Sen şimdi burada bir bölünme var edası mı yapıyorsun. Ve bölünmeyi önlemeye çalışıyorsun yani bize iyilik yapıyorsun. Akıllı olun diyorsun. Tarafınızı seçin diyorsun. Ama nereyi seçeceğimizi daha sonra mı dikte edeceksin. Önce gurbu hazırla bakalım herkesin bir kafasını kendine göre buandır sonra taraflarını söylersin burayı seçin diye. Güzelll
Bu dava işini biz resmi olarak bilmiyoruz ama anladığım kadarıyla sen net olarak biliyorsun. Yoksa sen mi ayarladın Danıştayı veya sair işleri de bize kendi yaptıklarını açıklattırıp yanlışa sürüklemek istiyorsun Sanki bir şeyleri liderler biliyormuş ta söylemiyor edası veriyorsun. Ama bence sen her şeyi çok iyi biliyorsun. Ama biz değil. Biz sadece tahmin edebiliyoruz veya bize söylenen kandırmacaları duyuyoruz Yersek.
Şu yazdığın en yalan şey buradaki yazılarının içinde. Biz asla kimseden bir şey saklamadık Saklamayız. Sadece bazı bilgilerin bazen netleşmesi gerekir. Nasıl çocuk bile 9 ayda doğuyorsa dokuz aya kadar görülmüyorsa bazı söylenenlerde öyle her söyleneni gurupla hemen paylaşabilsek şimdi Grup diye bir şey kalmazdı. Belki düşük olacak ne malum sonra hani bize çocuk nerede demezlermi.
Niye kamuya açık alanda yazacakmışız. Öyle bir zorunluluğumuz mu var. Buradaki insanlar çabalayacak, koşturacak çalışacak sonra kamuya açıklayacak öyle mi. Yok öyle değil. İsteyen tüm kervan yatırımcıları samimiyeti ile aramıza gelebilir. Biz gizli bir gurup değiliz zaten. Senin böyle demene rağmen bile birçok şeyi kamuoyuna açıklıyoruz. Yine çocuğa gelelim sen herkesin gözü önündemi yapıyosun çocuğu ??
Hem diyorsun kamuya açıklayın hem diyorsun her şeyi biliyorlar ikili üçlü olarak aranızda yazılanları bile biliyorlar. EEE o zaman niye kamuoyuna açıkla diyorsun zaten kamuoyuna açıkmışız zaten gizli hiçbirşeyimiz yokmuş. kendinle tezatlaşmasana
Tekrar söylüyorum biz bu mahkemenin resmi sonucunu yazılı olarak görmedik bilmiyoruz. Hiçbirimizde bunu gördük demedi asla diyemez. Nokta
Sanıyorum sen direrkt olarak ihtiyarın yanından birisin. Doğrumu ?? Hadi üzerine bastın çek ayağını de.
Sn ferit bey dikkat et ihtiyardan ziyade oyunun çoğunu şu aşağılık gördüğün Grup bozdu istersen onları da yabana atma. Zaten daha sonraki yazılarında aralarına, liderlerine nifak tohumları atmaya başlayacaksın. Biraz sonra onları da örnekleyeceğim sana.
Ne kadar net bir tarih değil mi. Ne kadar kendinden eminsin.
Evet bu yazdıklarını zaten bizim grupta herkes biliyor biraz grubu yakından takip ediyor ise. Bizleri yakından takip ediyorsa. Hani bizim tüm yazışmalarımız zaten kamuoyu önünde değilmiydi. Yukarıda yazdınız ya aranızdaki yazışmalar bile biliniyor diye.
Oooo gerçekten büyüksün hocam. Sen burda ne arıyorsun ki ver teminatı SPK ya yap çağrıyı gitsin. Bu kadar laga luga yapmana gerek yok baksana her şeyin emrini zaten sen veriyorsun.
Yukarıdaki yazı ve buna benzer yazılarında sanki sen uzaydan gelmişsin gibi insanları aşağılıyorsun. Kusura bakma buradaki kimseye geri zekalı diyemessin. Böyle bir hakkın yok. Buradaki insanlar olsa olsa iyi niyetlerinin kurbanı olmuş, kandırılmış ve yılları kanun kural tanımayan emek hırsızları tarafından çalınmış insanlardır. Senin gibi çakallarda aradan çıkarak kendi payını alma derdinde güya bize yol verir Fareli köyün kavalcısı gibi.
Evet sen kimseye al sat demiyorsun ama ilerleyen satırlarda taraflarını seçtirip sanki ileride yapılan hamlelere aman haa sakın itiraz etmeyin veya itiraz edin şeklinde telkinde bulunup bak sonra kaybedersiniz diyeceksin. Yani Türkçesi baklayı sonra çıkaracaksın sankiii.
Evet başlıyoruz sanırım kim kimdir ferit bey bize şimdi öğretecek iyi dinleyelim. Ama liderler sizi satıyor. Siz daha sonra ben ne dersem onu yapın.
-------------------------------------------///////////////////////////////--------------------------------------
Bak bak köprüyü geçene kadar güvensinler daha sonra liderlerini satsınlar. Açıklaması bu sanırım bu yazının. Yani liderler şimdi güvenilir. Ama ileride biz sizi dağıtıcaz işte o zaman liderlerinize madik atın ve dağılın.
Ben öyle anladım yanlış mı anladım acaba. Yukarıda satır satır birlik olun birlik olun yazarken şimdi zamanı gelince güvenmeyin madik atın birliği bozun ne demek ferit bey. Bir yamuğumuzu mu duydun. Nasıl olsa karşı masaya yakınsın veya oturuyorsun. Nasıl olsa aramızda konuşulanları da duyuyorsun. Birkaç kelam et de insanlar gruptakiler bize güvenmesin. Yoksa daha zamanı mı gelmedi ? Pardon sizin işaretiniz ile başlayacaktı değil mi. Unutmuşuz kusura bakmayın.
Ee şimdide büyük olun demişsin az önce liderlere güvenmeyin dağılın diyordun şimdi ne oldu birden bire ?
---------------------------------------------- //////////////////////////// ---------------------------------
Yukarıdaki 2 satırda dava sonucunu liderler biliyor açıklamıyor diye ithamda bulunmuşsun ve liderleri gizlemek ile suçlamışsın. (Daha yukarıdaki satırlarda ayrıca bunlara da cevap verdim yukarıda ayrıca okuyabilirsin) Oysa aşağıda kararın ne önemi var davanın sonuçlanmasına bakın diyorsun. Yukarıda davanın sonucu ile liderleri itham altına alırken şimdi bu ne tezat önemsiz bir dava sonucu !!
Bu nasıl bir çelişki ferit bey. Davayı sonuçlandıracak danıştay mı sandın bizi. Doğru biz danıştay olduğumuzu gruptan saklıyoruz. Arkadaşlar sizlere bir şey itiraf edelim. Aslında biz danıştay üyeleriyiz ve bu kararı vermeyerek sizi oyalıyoruz ve ferit beyde bizi ifşaa etti eyvah napıcaz şimdi bilmemm.
---------------------------------------------- /////////////////////////////// ------------------------------------
Bütün yazılarını karışık ve değişik bir taktikle yazıyorsun. Aramızda bazı arkadaşlarımızı da şüpheye düşürüyorsun. Sizler sayesinde zaten bunca yıl birlik olunamadı her şeyi çok iyi ayarladınız bizi birbirimize düşürüp birlik olmamızı engelleyip altyapıyı hazırladınız ve bizim fesih ve genel kurul çalışmalarını etkisiz bıraktınız. Dünyayı götürdünüz ama kalan kırıntıları bile KY den almaya çalışıyorsunuz o bile ağrınıza gidiyor da arkadaşların kafasını bulandırıyorsunuz.
Çık adam gibi doğruyu söylüyorsan adınla sanınla yaz ve bizleri ara söyle. Ama yalansız gerçek kandırmadan bir Allahın kuluda küçük yatırımcının hakkını almasından bahsetsin be.
Kelime oyunu ile değil. Akıllı olun demeyerek, hangi tarafı seçeceğinizi iyi bilin gibi tehtid vari konuşmalar yapmadan şundan dolayı burayı seçin diyerek.
Ama nafile bilmece gibi olmalı da herkesin kafası karışmalı değil mi.
İşte kafası karışan ve bizden şüphe duyan bir arkadaşımız. Sizi destekliyor. Tabiki doğrular ile birlikte arada yaptırmak istediğinizi yaptırmak çok kolay değil mi zaten hep böyle yapılmadı mı ?
Sn Mamadov ; Ferit beyi kendinize yakın buldunuz aslında biz sık sık görüşüyoruz eksik neyiniz var. Siz kalabalık gurupta olmak istemediniz uzun süre. Çok yazı yazılıyor diye beni gruba almayın dediniz. Daha sonra da bize bilgi verilmiyor dediniz. Ve sizi ana guruba ekledik. Hiçbir bilgi gizlenmedi. Şimdi nasıl olurda dava sonucu için insanlar arandı kağıt sattırıldı kimler aradı diyorsunuz. Bizden kimseyi arayan olmadı zaten kimse davanın sonucunu bilmiyor. Ve bizden kimse kimseyi arayıp hisse al sat demez diyemez . Herkese tembihlediğim en önemli konulardan birisi bu. Bunu diyen varsa olsa olsa ferit bey veya onun direkt iletişimde bulunduğu kişidir. Buna da adım gibi eminim. Bizim oyun içinde oyun yaptığımız hiçbir şey yok buna tüm kalbinle inan.
Ama evet oyun içinde oyun var ama o oyun Ferit bey ve avanesi tarafından oynanıyor. Bunuda böyle bilesin. Sen kalbini ferah tut ferit bey ile bir ilgin yok ise veya sende aynı gurupta değilsen hiç sıkıntı duymana bile gerek yok biz hep burdayız ve hepimiz dostuz. Bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum.
----------------------------------------- /////////////////////////////////7 ------------------------------------
Ferit beyin yazdıklarına devam edelim ;
Tamam büyük ferit bey büyüksün zaten buna bir şey demedik. Hem şirkete ve sahiplerine her şeyi söyleyebiliyor hem barana laf atabiliyor hem de bizlere ayar verebiliyorsun.
Yukarıda da Denim ya ver teminatı yapıver şu çağrıyı da bitsin bu iş niye uzatıyorsun ki ?
Şu yazıların evet birlik olun diyor biz yanlış anlamışız özür dileriz Ferit bey
Avukata İtham
Liderleri gurubu satmak ile itham
Ayrı guruplarda gurubun satıldığını itham
Yine gurup liderlerinin bilgileri gizlediği ile ilgili itham
Evet ayrıştırmak istemiyor aramızda kim kimdir onları belirtiyor ferit bey burada
Evet yukarıdaki sizin sözlerinizden alıntılar Ne kadar birleştiren bir anlayış değil mi ferit bey. evet biz yanlış anlıyoruz çünkü zekamız yetmiyor. Desene karşı taraflar yalan söylüyor sizin iyi niyetlerinizi kullanıyor diye her şeyi biliyorsan ferit bey.
------------------------------------- ///////////////////// ----------------------------------------------
Ve Baklanın çıkmaya başladığı zaman evet aşağıdaki yazılarda sn ferit bey giriş gelime den sonra sonuca yaklaşmaya başladı. Ama ne hikmetse hikayeyi çok hızlı götürüyor farkındaysanız. Demek ki bir sıkışıklık var ve derhal bir tuvalet bulunmalı. Bakalım bakla alttan mı çıkacak üstten mi çıkacak. Hikayenin devamında hep beraber göreceğiz şimdi kalın sağlıcakla.
Sizi ferit beyin hikayesinin sonuç yani baklanın çıkması bölümü ile baş başa bırakıyorum. Devamı sanırım haftaya ??
Ilhan aslan tebrikler
yatirim tavsiyesi degildir
Gelir mesaisi başlayınca tek satırdan oluşan mesajları ile bilgi kirliliği yaratır yine.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Feritin amaci belli.grup liderleri olarak ima ettigi kisileri kusturmek, araya nifak sokmak...aradada ben ky dostuyum ayağı cekiyor
Sayin Ferit Bey o akbabalarada o kargalarada hatta kendi aga babalarinada soyle...
Ölümü gosterip bizi sıtmaya razi edemezler...
Onun icin kimin ne plani varsa ky yi de plana dahil etsin yoksa 200 kisi 50 milyona yakin hisse ile
Butun hukuku haklarimizi kullandik, kullanacagiz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendilerince örtülü şekilde yatırımcıyı küçümsemeler, fitne çıkarmaya çalışmalar ve olumsuzluklar estirerek yatırımcıları demorilize etme çabaları. Bunu yaparken yatırımcı yandaşıymış pozu vererek etkiyi yükseltmeye çalışıyorlar o yüksek zekacıklarıyja :)
Tabi empoze etmeye çalıştıkları en stratejik durum "Kargagiller ile akbaba birlikte iş tutmuyorlar, kargagiller çok iyi niyetli yeşil vadinin haklarını koruyorlar ama akbaba yağmacılık yapıyor:)
Bunun yanısıra Kargagiller ile akbaba yeşil vadideki varlıkları birlikte uyguladıkları stratejilerle anlaşmalı paylaşımlar dahillinde sarı vadiye taşıdıkları düşüncesinden insanları uzaklaştırmak için de özel bir çaba sarfediyorlar.
Hatta dolaylı olarak yeşil vadi ahalisine sürekli yeşil vadiyi akbabadan koruyan çok iyi niyetli ama biraz beceriksiz olan karganın yanında yer alması ve kargagiller ile dayanışmaya girmesi telkini de veriliyor:)
Bu algının ve bu çabanın temelinde yatan, tosun paşa nın kargagiller ile akbaba dayanışarak yeşil vadiyi yağmaladığı konusunda başlattığı hukuksal süreç olabilir. Ne de olsa işin ucunda kargagiller ile akbabanın piyasa dolandırıcılığı ile cezalandırılma olasılığı var! Bu olasılığı minimize etmek için yeşil vadi ahalisinin desteğine ulaşarak kamu algısını lehlerine dönüştürmenin hukuksal sonuca etkisinin göz önüne alınmış olabilir.
Kargagiller ile akbabaların figuranları yeni maskeler ve costumlerle, farklı mimik ve jestlerle yeni yeni rollerle sahnede yerini alıyorlar. Bakalım bir sonraki sahnede ne sergilenecek!?
İlhan Bey Feritbey'in kendisini özgürce ifade etme hakkına saygı duyulmasını istemiş olmam nedeniyle beni hiç tanımadığım bir insana yakın olmakla suçluyosunuz.
ilk baştan beri bizleri gruba davet eden sizdiniz; dolayısıyla "Bize bilgi verilmiyor" diye sizi suçlayıcı birşey söylediğime ihtimal vermiyorum, yanlış anlaşılma vardır muhakkak
Gruptan kimse aramadı diyosunuz; arama var ise de Feritbey ve avanesi tarafından yapılmıştır diyosunuz.
Ben siz aradınız ya da Feritbey'in ve bağlantılı olduğu kişiler aradı demedim zaten. İnsanları kim arıyor bunu merak ettiği söyledim. Bir duyum sebebiyle arayan kişinin ismi Yönetim listesinde var mı diye sordum.
Sonuç olarak Feritbeyin bir iddiası var; şayet bu doğru değilse çıkar bu iddiayı yalanlarsınız ve karşı taraftan bunu kanıtlamasını istersiniz. Feritbey iddiasını somutlaştıramazsa zaten müfteri durumuna düşer.
Bu durumda da kimse Feritbeye neden yükleniliyor,neden hakaret ediliyor demez zaten.
Sayın mamadov gerekli açıklama yapıldı ama siz halen yazılanları es geçip şeyleri tekrar ediyorsunuz.
Arayan kişi den bahsedip listede var mı diyorsunuz arayan kişi kim diyince başkasından duydum kim olduğunu bilmiyorum diyorsunuz. Kim olduğu hatta var olup olmadığı belli olmayan birini listede var mı yok mu diye nasıl kontrol edecekler? Söylediklerinizin hiç biri net değil maalesef.
Forum a da anlaşılan sırf ferit bey rumuzlu arkadaşı savunmak için üye oldunuz sanırım.
Ayrıca daha önce ferit bey in yazdıklarından da alıntı yaptığımız yazılarda bile ferit bey rumuzlu kişinin ky topluluğunu alenen aşağılayıcı cümleleri ortada iken bunu da es geçip halen özgürce ifade etme diyorsunuz.
Bu konuda size söyleyecek birşey bulamıyorum.
Peki kardeşim size sorayım.. Sn İdüz telefonla birilerini arayıp danıştaydan karar olumsuz çıktığı bilgisini paylaştı mı?
Bu bilginin yanı sıra hisselerin tamamının küçük yatırımcı da olduğu bilgisi de paylaşılırsa burada yapılmak istenen sizce ne olabilir?
Sonuç olarak danıştaydan olumsuz karar çıktığına da; hisselerin tamamının KY'de olduğuna da inanmıyorum; sadece bu bilgiyi grup içinde yayan kişiler olduğu yönünde duyum almıştım; bakın şimdi isim de paylaştım. Birileri emin olmadan bu bilgileri yayıyorsa kimse kusura bakmasın ben burada art niyet ararım.
Ama siz sanrılarınızla hareket ediyosunuz, daha önce İlhan Bey Feritbey'e yakın olmakla suçladı; siz de Feritbeyi korumak için uye olduğumu söylüyorsunuz. Kardeşim daha önceki nickimde bedrettin idi; hisse.net tüm nickleri iptal edince bende yeni uyelik almak zorunda kaldım. Ne zaman üye olmuşum ilk mesajı ne zaman atmışım görebilirsiniz.
Şimdi Ben Feritbey'i tanımadığımı, kendisini hiç görmediğimi, telefon numarasını dahi bilmediğimi söylüyorum; kendisine forumda tanışmak için iki mesaj gönderdim bunun dışında kendisiyle herhangi bir bağlantım yoktur.
Bu açıklamadan sonra beni Feritbey'le bağlantılı bulan iddiasını ispat etmez ise ŞEREFSİZ'dir.
*Bu arada İdüz Bey'in aradığı kişinin ismini tüm samimiyetimle bilmiyorum,1 ay kadar önce malını satarak whatsapptan grubundan çıkan birini gruptaki telefon numarasından aradım ve kendisinden bu bilgiyi aldım. Bu olaydan bir hafta kadar öncede hisse.net te benzer duyumları aldığını söyleyen birinin yazıları silindi; Feritbey de aynı konuyu açtıktan sonra benzer baskılar kendisine yapıldı; konuya müdahil olma sebebim budur.
Agzimi bozma benimm benim. tlf orda arar ne derdin var sa konusursunn bastan beri olumsuz duydum diye grubada beni ariyan herkese le bunu paylastimm ama bir duyumdur dedimm kesin bisey yokk arakadaslar dedimm amacin nee senin
Hocam yapmayin grupta en az yuzlerce kez hem olumlu hem olumsuz duyumlar oldugunu bizim icin onemli olanin resmi kararin aciklanmasi oldugunu yazdik...
Yani kim neyi amaclamis olabilir. Amacimiz belli degil mi???
Kendi gozlerinizle gormediniz mi ne kadar ugrastigimizi...
Iki kisinin arasinda gecen bir konusmanin ki herkes kendi capinda analiz yapiyordur. Bunu gruba mal etmeniz ne kadar etiktir. Ki kimden duydugunuzu bile hatirlamadan.
Biz grup olarak hedefimizi belirledik ve o yonde calisiyoruz iyi sonuclarda aliyoruz bknz Bodrum otelinin satisi
Bu durumlarin her ihtimali grupta yazilip karsiliginda neler yapildigi ve yapilacagida paylasiliyor...
Yani ben inanmiyorum bunlarin paylasilmasinda sizin gibi bir sonuc cikaran baska bir arkadas olacagina...
Bu kadar yogun gundemimizin oldugu bir donemde bu kadar basit seylerle bizi uzmeniz gercekten esefle izliyorum hocam...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yola çıkarken ya herro ya merro dedik.kim ne söylerse söylesin bu saatten sonra tiiiiin
Gurupta herkes sustu soracağını sor dendi sana. Ama sen hala sana sorayım buna sorayım peşindesin. Açıkça amacını söyle de bilelim. Bu duyum heryerde her platformda konuşuldu. İsmail bey de her arayanla bu konuyu konuştuğunu söylüyor. Ama sen onun aradığını iddia edip duruyorsun. Hem de kim olduğunu bilmediğin bir adamdan. Gurupta 200 kişi varken sen Guruptan ayrılmış ismini bilmediğin adamı arayıp neyi merak ettin? Ama hala kopamıyorsun Guruptan nedense[emoji844]
Bırakın klavye delikanlılığını..
paylaştığınız kişilere aman sakın bunu kimseye söylemeyin diyor muydunuz?
Bu bilgiyi gizli bilgi olarak sadece kendisinin bildiğin,i zanneden kaç kişi vardı?
Kaç kişi sizin yüzünüzden malını satmak zorunda kaldı?
haber olumlu çıkarsa 3-4 yıldır hisse taşıyan KY nin vebali üzerinize
Benim söyleyeceğim bu.. bu uslubunuzla da daha fazla sizinle muhatap olamam
mamadov kardeş biliyorum ki iyi birisin ama aklında deli sorular. grup sağlam sen sıkıntı etme. bu grubun yapamayacağı şey yok artık. insanlar samimane çalışıyor ozellikle yonetim. ha sen ferittin avukatlığını yapma yeter. ferit gelsin burdan yazsın ne diyorsa soylesin hatta isim versin şu aradı diye falanda filanda diye. farklı grup varsa o gruplarda kimlerin olduğunu da biliyordur. biz yolumuzda ilerliyoruz. grup olarak çok işler başarıyoruz. biz sağlam bir ekibiz ha çağrı olur ha fesih olur ha genel kurul olur yonetim bizde. zaten dava da kimde kaç lot var istendi. yakında oğrenirsin aklındaki soruların cevapları bulunur. az sabır kardeşim .... herkes 9 aylık :)
Kardeşim burada ve grupta herkes boş konuşuyor bir sen dolusun. Merak etme okuyoruz ne anlıyorsak onu soruyoruz. Ama sen nedense sana sorulanları bir türlü anlamadın gitti. Sorulara soruyla cevap vermekten başka bişey yapmıyorsun.
Hocam en son yazdıklarınız ile sayın iduz u itham ediyorsunuz ama ne benim ne gruptaki başkalarının sayın iduz un insanların elindeki hisseler i sarmalarını amaçlayacağını düşünme ihtimalimiz dahi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca 200 kişiden 1 kişi bile arandığını söylemedi. Sizde duymamışsınız ve şuan hatırlamadığınız bir başkasından duyduğunuzu söylüyorsunuz. Bir yanlışlık yok mu?
Ayrıca ben size ferit bey rumuzlu şahsın alenen aşağılamalarını attım ancak hiç üstüne durmadınız. Oysa nerede hakaretini gördünüz diyordunuz?
Resmi sonucu belli olmayan bir dava için kaynağı belli belirsiz duyumlara dayalı tartışma çıkarmanın ve bunu sürekli irdelemenin anlamı nedir?
Biri çıkıp kendi özel amaçları için, uydurmalarla dava yatırımcılar lehine veya uydurmalarla patron lehine sonuçlandı diyebilir. Herşeyin uydurma olasılığı olduğu durumda sürekli irdelemelerle bu dava yatırımcılar aleyhine sonuçlanmış algısını oluşturmanın anlamını herkes tahmin edebiliyor.
Ayrıca karar düzeltmede daha önce yatırımcı lehine verilmiş karar doğrultusunda onaylanırsa nihayi karardır. Patron lehine olacak değişiklik nihayi durum değildir.
Ve mevcut koşullar içinde yatırımcılar pes etmeyecektir. Bu dava uzarsa da örgütlü duruma gelmiş yatırımcıların argümanlarıyla davaya taraf olmalıdırlar.
Ayrıca bu süreçte yatırımcılar hakları için mücade ederken, öncelikle GK ile yönetime hakim olmaya çalışmak, ikinci dırum kayyum atanmasını sağlamak, üçüncü durum şirket feshini sürece sokmaya çalışmalıdır.
Herneyse şimdilik dava üzerinden gereksiz spekülasyonlar ve gürültüler çıkarmamalı ve resmi açıklamadan sonra izlenecek yollar belirlenmeli
Yaw olduki dava küçük yatirimcinin alehine sonuclandi. Bu adi kagit zaten 0.18 kurus degil mi. Daha ne kadar dusecekki zaten tarihi dipte. Zaten duduklenmisiz. Belirsizlikten kurtulsun ki kagitta yonunu bulsun. Oldumu olacak mi diye inatlasmanin anlami yok. Suan olmamis gibi fiyatlandi zaten. Olmazsa da olmasin inanin umrumda degil. Yeterki mahkeme karari ciksin. Ciksin ki bu adi kagitta onunu görüp yukari yönlü yukselsin.
yatirim tavsiyesi degildir
Şirket yönetimi onlarda olduğu sürece bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada istedikleri gibi top çevirmeye devam ederler.
Yatırımcıların oy gücü yetiyorsa GK de yönetimi ele geçirmeleri, (tabi güvenilir kişileri seçerek) veya Kayyum atanmasını sağlamaları ancak bir çok şeyi yatırımcı lehine dönüştürür
Ayrıca bazı kişiler tarafında bir çok forumda ve hatta whatsapp grubunda mega varlık şirketin varlıklarına çökmüş ama şirket yönetimi bu albayları uzaklaştırmak ve şirketi düze çıkarmak için canla başla çalışıyorlar algısını geliştirmek için binbir bağlam oluşturulması çok düşündürücü.
1.Bodrum hoteli konusunda kimler sbk ile anlaşmalar yapılıp kira sözleşmeleriyle başkalarına ihaleye girmemesi ve hotelin en ucuza megavatlık tarafından alınması için bütün düzenekleri kurdu? Veya yıllardır süre gelen bu finans problemlerini çözmek için, şirket gayrimenkullerinln normal satış koşullarıyla en verimli şekilde değerlendirilmek için uzun süre fırsatları varken, neden hepsi icra süreçlerine sokuldu?
2.Şirket finansal olarak oladar zorluklar yaşarken ve yüklü faizler öderken patronlar şirketten çektiği paraların ödenmesinin sürekli ertelenmesinin anlamı nedir? Sanki patronların tek varlığı Kervansarayvyatırım holdin kapsamındaki varlıklar mı? Oysa yurtiçi yurtdışında kendilerine ait bir çok farklı şirket ve varlık olduğunu herkes biliyor.
3. Kervn ın Vakar tekstil, Akay pazarlama gibi bir çok şirketten veya kişilerden yüklü miktarda alacaklı duruma getirilmesi ve bu yüklü alacaklarının gerektiği gibl teminatlandırılmaması hersey muvazaalı olduğu şüphesini uyandırmakta.
4.Daha önce 2014 yılı içinde şirketin bir çok gayrimenkulünün çok ucuza satılmış olması
5.Yüksek fiyatlardan çağrı söz konusu iken şirketin kontrolundeki kendi hisselerin Melis Çakır uzun süreli alacak şeklinde satılması, veya bahar tekstil ile Melis yapının elindeki hisselerin 30 - 50 kuruş civarında elden çıkarılması ilginç. Bu fiyatlardan satılan hisselerin şirkete nakit katkısı da yok. Bu hisseler ileride farklı koşullar oluşturulup çok daha iyi fiyatlardan satılamazmıydı? Bu hisseler çok ucuza elden çıkarılıp şirket zarar ettirilmiş olabilir mi?
Yani bu durumların hepsi şirket yönetimine el konması talebi için dayanak olabilir. Ve bugüne kadar şirkette olagelen bu icralar " akbabalara karşı yönetim hep şirket ve yatırımcıların haklarını canla başla koruyor, şirketl düze çıkarmak için yıllardır caba sarfediyor" demeye çalışanların butün argümanlarını hiçleyecek nitelikte
Burda yapılması gereken en doğru iş şirketin yönetimine el konması için devletin ilgili kurumlarını görevlerini yapmaya çağırmaktır. Ayrıca ülkeyi yöneten siyasal otoriteye, ülke borsasının doğru işlemesinden ve anonim şirketlerin doğru yönetilmesinden de sorumlu olduğunu hatırlatmalı.
http://fs5.directupload.net/images/170409/afieaum3.jpg
son bir ayda alanlar
Bu yukarıdaki durumları konunun uzmanı avukatlara danışmalı ve bu olagelen durumların devletin şirket yönetimine müdahale etmesine konu edilip edilmeyeceği araştırılmalı. Şuan konuyu en yakın takip eden avukat Nail Çakır ne düşünüyor acaba?
Bu fesih davası süreci devam ederken, olanak barda birde şirkete kayyum atanması veya GK de yatırımcıların yönetimi elegeçirmesi herşeyi tamamen yatırımcı lehine dönüştürür. Zaten şirket yönetimi ortaklık lehine işleyen bir yönetimin eline geçerse ve şirket varlıkları doğru değerlendirilirse bir çok sorun çözülür endişeler korkular giderilir. Endişe ve korkuları giderilecek şekilde şirket yapılandırılırsa, süreçlendirilmiş fesih davasında yatırımcılar lehşne daha net bir yol izlenebilir.
Mehmet bey öncelikle sen ve ben nasıl kim olduğumuz belli ise Ferit beyin kim olduğu belli değil. Önce kim olduğunu belli etsin herşeyi her ortamda konuşalım. Hiç sıkıntı yok. Bırakında üzerine suçlama yapılan konuşsun ve kendini savunsun. Siz kim ve ne olduğunu bilmeden niye savunmaya geçtiniz. Sonra ortada ben birşey göremiyorum. Bu söylediğiniz herşey olabilir veya olmayabilir diyerek heryerde konuşuldu. Olsada olmasada bizim için değişen birşey yok Önemli olan şirketin ayakta kalması dendi. Bence bunu herkes onaylayabilir.
Tamam ben her arkadaşım ile görüştüm. Arayan herkes ile de görüşürüm. Önceki yazımda da tüm samimiyetim ile aramanız halinde burada olduğumuzu söyledim. Yine söylüyorum biz iyi niyet ile hala buradayız ve öncelikle şirketin ayakta kalmasından başka hiç bir derdimiz yok şuan. Dava falan bizim için 2. Planda kaldı. Çünkü şirket yok ise zaten hiçbirşeyin anlamı kalmamıştır.
Evet yine tekrarlıyorum asla ve asla sonuç olumsuz kağıtlarınızı satın tarzında bir arama olduğunu düşünmüyorum ve asla mahkeme sonucunu gördüm gibi net bir ifadenin kullanıldığını düşünmüyorum. Zira bende böyle bir ifade duymadım ve bu sebep ile hisse satan olduğunu da düşünmüyorum.
Size guruptada yüzlerce açıklama yapıldı Önceki yazımda da belirtiim. Sizin dediğniz tarzda kimse kimseyi aramadı. Siz bir düzen çerçevesinde insanlara mal sattırılıyor imasında bulunuyorsunuz farkındamısınız bilmem. Ama biz burada büyüyüp birlik olma çabasından başka birşey yapmıyoruz ve siz çıkıyorsunuz bunun tam tersini söylüyorsunuz olacak iş değil ben şaka gibi görüyorum bunu.
Ferit bey mi takip edicez biz mehmet bey bundan çok daha önemli işler var Grubu biraz olsun takip etmişseniz bunları bilmeniz ve görmeniz gerekir diye düşünüyorum. Hatta Ferite ( fertte kimse o da ayrı bir konu zaten) cevabı gruptan biri olarak eğer gurubu takip ettiyseniz çok rahat verebilirsiniz. Çünkü orada herşey açık açık konuşuluyor. Bundan emin olun
Bu konuşmalar bile zaten o kadar tuzak ki ben sizin bu tuzağa düşe bileceğinize inanmıyorum zaten. Şaşırdığım birde bu konuyu her ortamda sanki bir şey yapılıyormuşçasına büyütmeniz. İnşallah tuzağa düşerek büyütmüşsünüzdür. Öbür türlüsünü zaten düşünmek istemiyorum. Son kez herkese sesleniyorum ;
Bizim kimsenin hissesi ile işimiz yok. Biz öncelikle şirketin ayakta kalması ve daha sonra biz küçük yatırımclar için ne düşünülüyor onu bilmek istiyoruz. Bunun için kimle görüşmek gerekirse görüşüyoruz, ne yapılması gerekir ise yapıyoruz veya yapmaya çalışıyoruz. Hele yönetim olarak benim şimdiye kadar gördüğüm bir art niyet yok. Haaa dersiniz ki yanlışlar yapıyorsunuz olabilir kasıtlı olmasa da yanlışlar olabilir. Zaten gurup bunun için var tartışırız yanlışlar konuşulur doğru yol bulunmaya çalışılır. Ama bize imalı şekilde sorular sorulması laf çarpıtılması hoş değil. Kafasına bir soru takılan kaldırsın telefonu arasın. Bir kişide varsa ben aradım da konuşmadın sorduğumu cevaplamadın diyen onun elini öperim. İnşallah hepimiz yakında iyi günleri görürüz ve inşallah bu şirket yönetimi artık şirketi kaldırmak için gerekli hamleleri iyi niyet ile yaparlar.
Merakımdan soruyorum bu zamana kadar spk nin suç duyurusunda bulunupta ceza alan bir kişi var mı ve bu zamana kadar spk nin para cezasi kesip de tahsil edilen bir para cezası var mı son olarak manipülasyon yapıp da borsadan trilyonlarca para kaldıran bir kişi içerde yatıyor mu buna eğmeden bükmeden cevap vercek bir kişi var mı bu forumda
Bu çok beklenen fesih davasında sonuca ulaşılır ve yatırımcının iyl bir fiyattan hlssedarlıktan ayrılmasını sağlar umarım. Peki fesih gerçekleşirse yatırımcı ne alacak? Ya yatırımcıya hissene 0.20 kuruş düşüyor derlerse?
Bu olasılıklara karşı öncelike yatırımcıların anacı kayyum atanmasını sağlamak olmalı veya yatırımcıların oyu yeterse GK dan yönetimi ele geçirmeliler diye düşünüyorum.
Böylece şirket varlıkları güvenceye alınır ve bu varlıklar en iyi şekilde değerlendirilir. şirketin finans durumu iyileştirirse çağrı ve çağrı fiyatında güvenceye alınır. Yatırımcı aleyhine olabilecek bir hisse fiyatı ile şirket feshine de gerek kalmaz.
Fesihle ortaklıktan ayrılma fiyatı çağrı fiyatının çok altında ise, şirket feshini en çok SS ile ZT ister elbette.
hemen cevaplayayım
SUÇ DUYURUSUNDA bulunup da
gözaltına alınan 4 kişi
tutuklanan 3 kişi
ceza alınan sadece 2 kişi var
ceza yı hapis yatan YOK
para cezası alıp ödeyen kişiler var
ödeyen kurum lar çok var
ama tamamı sağlam kurum ve dürüst kişiler
hatalar ve bilmeden yapılan işlemler yada personel hataları sonucu oluşan cezalar
suçu bile isteye yapıp da ceza ödeyen kurum ve kişi yok
hem de HİÇ YOK
Bu ve daha önce çağrı yapan firmaların hepsi aptal ; bir siz akıllısınız değil mi Zeynep Tümer , Selim Sayılgan ?
Ama sende suç yok ,bütün hata sana bu kadar müsade eden , kolaylıklar sağlayan , yatırımcıyı yıllardır mağdur edip ,kendisini rezil eden SPK da...
Sonra da neden her sene borsa daki yatırımcı sayısı düşüyor diye demeç verirsiniz..!
Bisaş ın çağrısına onay
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bisaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Bisaş) sermayesini temsil eden 16.313.346,99 TL nominal değerli payların Ahmet Zorlu tarafından satın alınmasının ardından, diğer ortaklara yapılacak olan zorunlu çağrı başvurusunun kabul edildiğini açıkladı.
SPK haftalık bülteninde konu ile ilgili;
"Payları Borsa İstanbul A.Ş. Yakın İzleme Pazarı’nda işlem gören Bisaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Bisaş) sermayesini temsil eden 16.313.346,99 TL nominal değerli payların 31.01.2017 tarihinde AHMET ZORLU tarafından satın alınması nedeniyle, Bisaş’ın diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere Ahmet ZORLU tarafından zorunlu pay alım teklifinde bulunması amacıyla hazırlanan pay alım teklifi bilgi formunun Kurulumuzca onaylanmasına ilişkin A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından yapılan başvurunun; 1 TL nominal değere denk Bisaş payı için belirlenen 0,41 TL pay alım teklifi fiyatına, II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği’nin 17 nci maddesinin birinci fıkrası uyarınca 01.04.2017 tarihini aşan her gün için Türkiye Bankalar Birliği’nce açıklanan yıllık TRLIBOR oranının %50 fazlası ile hesaplanacak faiz tutarının eklenmesi kaydıyla olumlu karşılanmasına karar verilmiştir" denildi.
14/04/2017
Borsa Gündem Haberi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devleti ekonomi-borsasını yönetenler isteseler bu şirket dışına mal kaçırmalara olaylarına karşı şirket yönetimine el koyarak gerekeni yaparlar. Kimbilir belki de bazı hesaplar yapılmış ve en etkili hamle için en doğru zaman beklenmekte.
Zaten bu kadar açık seçik yatırımcıları ekarte etmeye çalışan dolaptan sonra hersey görmezden gelinip bu satışlar by-pass edilirse, bu dolapların siyasi koruma ayağı olduğu düşüncesi olacaktır.
Şuan Bodrum hoteli gibl lara hoteli de çok ucuza icra marifetiyle şirket dışına çıkarılacak olursa devlet bu satışlara bir şekilde müdahale etse ne olur? Mesela madem şirket yönetimi bu fiyatlardan satılmasını sağlayacak koşullar oluşturuyorsa be bu mevcut koşullar içinde bu satışları olağan karşılıyorsa devletin ilgili bir kurumu veya varlık fonu bu satışlar tamamlandıktan sonra madem bu işler muvazaalı değil deyip 1 milyon fazlasını lira verip hotelleri alsa ne olur olur?
Böyke bir durumda hem Kervn yönetimi hem icrada mal kapan şirketler ciyaklamaz mı? Aslında iki tarafında tepki göstermemesi gerekir! Bir taraf 1 milyon fazlasına sattığı için avantajlı saymalı diğer tarafta bir kısım alacağını nakşt olarak aldığı için sevinmeli. :)
Devletin yönetenlere veya varlık fonu bu Bodrum hotelini ve sonrasında lara ve Bursa hotelin oluşacak icra satışlar gerçekleştikten sonra devirleri iptal edip aynı fiyatın üç beş kuruş fazlasına almaları harika olur. Nasıl olsa varlık fonu bu hotelleri çok yükseğe satabilir.
Yatırımcıların faydasına bir durum yok ana adamlar hazırlandıkları tuzaklara düşerler. Böyle bir müdahele için devletin ilgili kurumlarından talepte bulunma yolu varmı acaba?
Bir mantık daha.
"Eyy bu devletin kurumlarını ekonomisini borsasını yönetenler!"
"Finansal yapı ve özsermaye olarak oldukça artıda olan halka açık şirket, zt nin şirketiyle birleştirildikten sonra yeni yapısıyla şirket öz kaynaklarından borçlarını ödemekten aciz ise ve icradan bu fiyatlardan varlıklarını kaybedecek kadar çaresizse, neden zt nın finans olarak batık şirketiyle birleştirilmesine izin verilir? Halka açık şirketler batırılsın diye mi şirket birleşmesi yapıldı?
Neden bu güne kadar çok sayıda alavere dalavereye müsamaha gösterildi? Neden şirket yönetimine el konmadı?
Eğer yatırımcıların elindeki hisseleri 0.20 kuruşlara toplasalardı, bu hotellerin icraya düşürmesine fırsat verirler miydi? Daha önce çok ucuza satılan bir çok şirket varlığı aynı fiyatlara satılır mıydı? "
Bence yatırımcılar, borsada yatırımcıyı sömürmek için yatırımcıyı ekarte etmek için bu kadar çok sayıda dümen dolap alavere dalavere olmasının temel kaynağını yanlış yorumluyor.
Asıl sorunun kaynağı, yatırımcıyı dökün yatırımcıyı ekarte edin diye bu kadar alavere dalavere dümen dolaba müsamaha gösteren mevcut sistemi ile kurumlarını yöneten siyasal otorlte değil mi?
Bir çok şirketln yönetimine hemen el koyabilenler, Neden borsada en aşikar ve en uç şekilde bu kadar çok sayıda piyasa söğüşleme operasyonu yapanlara karşı bu kadar umarsızlar?
Borsada piyasayı sömürmeyi gelenek haline getirmiş adamların, devletin güçlü derin noktalarında korumalar kollayıcıları olmassa bu kadar alavere dalavere dümen dolabı yapmaya cüret edebilirler mi?
Mesela son uç yıl Kervn olup biten işlerin bir kısmı Koç grubunun veya Doğan grubunun halka açık bir şirkettinde olmuş olsaydı, neler olmuştu şimdl? Vurgulu açıklamalarla yatırımcı haklarını koruma pozları verilerek şirket yönetimlerlne çoktan el konmamış mıydı?
Ancak bu soruların cevabı herşeyi doğru anlayıp doğru kavramamızı sağlar
VAAAYYYYYY
endeks mayıs 2013 zirvesini kırmış
bir dönüp KEZBN a bakiiim dedim
o zaman kaç kuruş muş diye
0,87 kuruşmuş
ula endeks bile gelmiş geçmiş
bazı hisseleri bırak artık
bu KEZBN yaklaşık 5 kat prim yapacak ki aynı yere gelsin
YA HERRO YA MERRO cu lar a da yazık oldiiiiii
zaten 6 gündür topikde ses olmaması durumun vehametini
NET olarak gösteriyor