Sayfa 47/964 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 369 - 376 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by haylaf Yazıyı Oku
    Frecell üstad bu ferit bey ne der.. Sizde bi şeyler yazsanız da aydınlansak.. !!!

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam Valla Ferit Bey nereden duymus, ne duymus kendi yorumu mu bilemiyorum.

Ama hepimiz biliyoruz ki duyumlar hep bizi yaniltti. Danistay davasinda resmi sonucu gormeden ne olacagini bilemeyiz.

Diger soyledikleri ise tamamen enteresan aile ici olaylari biliyor. Diger kervanla ilgili seyler soyluyor.

Bunlari belgeli bir sekilde mi soyluyor, duyum mu?? Yoksa ilgililerle bire bir mi konusmus aciklarsa ona gore yorum yapilir.

Bize gelirsek... Hukuki mucadelemiz devam ediyor...her gecen gun aramiza katilan ky arkadaslarla gucleniyor, Mahkeme sureclerimiz devam ediyor. Ayni zamanda kurumlara sikayet vb sekilde elde ettigimiz bilgi ve belgeleri gondererek sonuc almaya calisiyoruz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. SPK yatırımcıların haklarını korumak için, SS ile SBK "anlaşmalı" olarak şirket varlıklarını çok ucuza şirket dışına çıkaryorlsr diye dava açtıktan sonra, şimdl de birileri çıkmış bütün forumlarda SBK nın alavere dalaverelerle şirket varlıklarına konmaya çalıştığını ana SS ise elinden geldiğince şirket varlıklarını hep korumaya çalıştığı şeklinde bir algı oluşturmak için var gücüyle uğraşıyor Yani demeye çalıştığı "Eyyy yatırımcılar bu icra ve gayrimenkul satışlarında hiç muvazaalı durumlar yok!"

Hatta bu zat, üstün zekasıyla(!!), SS bu geçen uç yılda borçları reflinansmanlar ve gayrimenkul satışlarıyla hafifletebillrdi ama sbk nın entrikaları ile bazı tailihslikkerden dolayı yapamadı, onun için ES ss nin bu beceriksizliğine kızıp devreye girip olaya el koydu ve işi haletmeye çalışıyor izlenimi verimeye çalışıyor

Hatta bu zat, bu gecmişteki olaylar örgüsü içinde, ailenin üç kahramanı zt ss es ile oyunun diğer kahramanı sbk patronunun ne zaman neler düşündüğünü neler hissettiğini neye nasıl tepki verdiğini neler tasarladığını bile detaylı bilecek kadar yaşamlarının içine girmiş ve hepsini yakından kamerayla izliyor sanki )

Ha birde yatırımcı lehine görünen pozlar vererek dramatizasyonunu en etkilli şekilde sunma becerisini göstermeye çalışıyor. neyse istenilen algıların oluşması için daha çok çalışmalılar

3. Ben ne yazıyorum siz küçükler ne anlıyor.

4. Küçükler akıllı olsun diyorum gerçekleri yazıyorum.

5. Yazdıklarıma küçüklerin liderleri cevap versin onlar yazdıklarımın doğru olduğunu biliyorlar.

6. Dün onlarada çağrı yaptım artık şeffaf olun diye.

7. Yazılanları hep yanlış anlayan küçükler sizlerin zeka seviyesini tahmin edebiliyorum.

8. Küçükler olaylara düz bakın size akıllı olun birlik olun dedikçe aranızdan sivri zekalı arkadaşlar çıkıyor.

Sayfa 47/964 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •