Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 57/965 ÝlkÝlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 449 - 456 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by frecell1998 Yazýyý Oku
    Sayin Ferit Bey o akbabalarada o kargalarada hatta kendi aga babalarinada soyle...

Ölümü gosterip bizi sýtmaya razi edemezler...

Onun icin kimin ne plani varsa ky yi de plana dahil etsin yoksa 200 kisi 50 milyona yakin hisse ile

Butun hukuku haklarimizi kullandik, kullanacagiz...

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kendilerince örtülü þekilde yatýrýmcýyý küçümsemeler, fitne çýkarmaya çalýþmalar ve olumsuzluklar estirerek yatýrýmcýlarý demorilize etme çabalarý. Bunu yaparken yatýrýmcý yandaþýymýþ pozu vererek etkiyi yükseltmeye çalýþýyorlar o yüksek zekacýklarýyja

Tabi empoze etmeye çalýþtýklarý en stratejik durum "Kargagiller ile akbaba birlikte iþ tutmuyorlar, kargagiller çok iyi niyetli yeþil vadinin haklarýný koruyorlar ama akbaba yaðmacýlýk yapýyor

Bunun yanýsýra Kargagiller ile akbaba yeþil vadideki varlýklarý birlikte uyguladýklarý stratejilerle anlaþmalý paylaþýmlar dahillinde sarý vadiye taþýdýklarý düþüncesinden insanlarý uzaklaþtýrmak için de özel bir çaba sarfediyorlar.

Hatta dolaylý olarak yeþil vadi ahalisine sürekli yeþil vadiyi akbabadan koruyan çok iyi niyetli ama biraz beceriksiz olan karganýn yanýnda yer almasý ve kargagiller ile dayanýþmaya girmesi telkini de veriliyor

Bu algýnýn ve bu çabanýn temelinde yatan, tosun paþa nýn kargagiller ile akbaba dayanýþarak yeþil vadiyi yaðmaladýðý konusunda baþlattýðý hukuksal süreç olabilir. Ne de olsa iþin ucunda kargagiller ile akbabanýn piyasa dolandýrýcýlýðý ile cezalandýrýlma olasýlýðý var! Bu olasýlýðý minimize etmek için yeþil vadi ahalisinin desteðine ulaþarak kamu algýsýný lehlerine dönüþtürmenin hukuksal sonuca etkisinin göz önüne alýnmýþ olabilir.

Kargagiller ile akbabalarýn figuranlarý yeni maskeler ve costumlerle, farklý mimik ve jestlerle yeni yeni rollerle sahnede yerini alýyorlar. Bakalým bir sonraki sahnede ne sergilenecek!?
    Son düzenleme : 1prometheus; 07-04-2017 saat: 01:11.

2. Ýlhan Bey Feritbey'in kendisini özgürce ifade etme hakkýna saygý duyulmasýný istemiþ olmam nedeniyle beni hiç tanýmadýðým bir insana yakýn olmakla suçluyosunuz.

ilk baþtan beri bizleri gruba davet eden sizdiniz; dolayýsýyla "Bize bilgi verilmiyor" diye sizi suçlayýcý birþey söylediðime ihtimal vermiyorum, yanlýþ anlaþýlma vardýr muhakkak

Gruptan kimse aramadý diyosunuz; arama var ise de Feritbey ve avanesi tarafýndan yapýlmýþtýr diyosunuz.

Ben siz aradýnýz ya da Feritbey'in ve baðlantýlý olduðu kiþiler aradý demedim zaten. Ýnsanlarý kim arýyor bunu merak ettiði söyledim. Bir duyum sebebiyle arayan kiþinin ismi Yönetim listesinde var mý diye sordum.

Sonuç olarak Feritbeyin bir iddiasý var; þayet bu doðru deðilse çýkar bu iddiayý yalanlarsýnýz ve karþý taraftan bunu kanýtlamasýný istersiniz. Feritbey iddiasýný somutlaþtýramazsa zaten müfteri durumuna düþer.

Bu durumda da kimse Feritbeye neden yükleniliyor,neden hakaret ediliyor demez zaten.
    Son düzenleme : mamadov; 07-04-2017 saat: 02:47.

3. Sayýn mamadov gerekli açýklama yapýldý ama siz halen yazýlanlarý es geçip þeyleri tekrar ediyorsunuz.

Arayan kiþi den bahsedip listede var mý diyorsunuz arayan kiþi kim diyince baþkasýndan duydum kim olduðunu bilmiyorum diyorsunuz. Kim olduðu hatta var olup olmadýðý belli olmayan birini listede var mý yok mu diye nasýl kontrol edecekler? Söylediklerinizin hiç biri net deðil maalesef.

Forum a da anlaþýlan sýrf ferit bey rumuzlu arkadaþý savunmak için üye oldunuz sanýrým.

Ayrýca daha önce ferit bey in yazdýklarýndan da alýntý yaptýðýmýz yazýlarda bile ferit bey rumuzlu kiþinin ky topluluðunu alenen aþaðýlayýcý cümleleri ortada iken bunu da es geçip halen özgürce ifade etme diyorsunuz.

Bu konuda size söyleyecek birþey bulamýyorum.

SM-G900F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

4.  Alýntý Originally Posted by Aydinlik Yazýyý Oku
    Sayýn mamadov gerekli açýklama yapýldý ama siz halen yazýlanlarý es geçip þeyleri tekrar ediyorsunuz.

Arayan kiþi den bahsedip listede var mý diyorsunuz arayan kiþi kim diyince baþkasýndan duydum kim olduðunu bilmiyorum diyorsunuz. Kim olduðu hatta var olup olmadýðý belli olmayan birini listede var mý yok mu diye nasýl kontrol edecekler? Söylediklerinizin hiç biri net deðil maalesef.

Forum a da anlaþýlan sýrf ferit bey rumuzlu arkadaþý savunmak için üye oldunuz sanýrým.

Ayrýca daha önce ferit bey in yazdýklarýndan da alýntý yaptýðýmýz yazýlarda bile ferit bey rumuzlu kiþinin ky topluluðunu alenen aþaðýlayýcý cümleleri ortada iken bunu da es geçip halen özgürce ifade etme diyorsunuz.

Bu konuda size söyleyecek birþey bulamýyorum.

SM-G900F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Peki kardeþim size sorayým.. Sn Ýdüz telefonla birilerini arayýp danýþtaydan karar olumsuz çýktýðý bilgisini paylaþtý mý?

Bu bilginin yaný sýra hisselerin tamamýnýn küçük yatýrýmcý da olduðu bilgisi de paylaþýlýrsa burada yapýlmak istenen sizce ne olabilir?

Sonuç olarak danýþtaydan olumsuz karar çýktýðýna da; hisselerin tamamýnýn KY'de olduðuna da inanmýyorum; sadece bu bilgiyi grup içinde yayan kiþiler olduðu yönünde duyum almýþtým; bakýn þimdi isim de paylaþtým. Birileri emin olmadan bu bilgileri yayýyorsa kimse kusura bakmasýn ben burada art niyet ararým.

Ama siz sanrýlarýnýzla hareket ediyosunuz, daha önce Ýlhan Bey Feritbey'e yakýn olmakla suçladý; siz de Feritbeyi korumak için uye olduðumu söylüyorsunuz. Kardeþim daha önceki nickimde bedrettin idi; hisse.net tüm nickleri iptal edince bende yeni uyelik almak zorunda kaldým. Ne zaman üye olmuþum ilk mesajý ne zaman atmýþým görebilirsiniz.

Þimdi Ben Feritbey'i tanýmadýðýmý, kendisini hiç görmediðimi, telefon numarasýný dahi bilmediðimi söylüyorum; kendisine forumda tanýþmak için iki mesaj gönderdim bunun dýþýnda kendisiyle herhangi bir baðlantým yoktur.

Bu açýklamadan sonra beni Feritbey'le baðlantýlý bulan iddiasýný ispat etmez ise ÞEREFSÝZ'dir.

*Bu arada Ýdüz Bey'in aradýðý kiþinin ismini tüm samimiyetimle bilmiyorum,1 ay kadar önce malýný satarak whatsapptan grubundan çýkan birini gruptaki telefon numarasýndan aradým ve kendisinden bu bilgiyi aldým. Bu olaydan bir hafta kadar öncede hisse.net te benzer duyumlarý aldýðýný söyleyen birinin yazýlarý silindi; Feritbey de ayný konuyu açtýktan sonra benzer baskýlar kendisine yapýldý; konuya müdahil olma sebebim budur.

5. Agzimi bozma benimm benim. tlf orda arar ne derdin var sa konusursunn bastan beri olumsuz duydum diye grubada beni ariyan herkese le bunu paylastimm ama bir duyumdur dedimm kesin bisey yokk arakadaslar dedimm amacin nee senin

6.  Alýntý Originally Posted by mamadov Yazýyý Oku
    Peki kardeþim size sorayým.. Sn Ýdüz telefonla birilerini arayýp danýþtaydan karar olumsuz çýktýðý bilgisini paylaþtý mý?

Bu bilginin yaný sýra hisselerin tamamýnýn küçük yatýrýmcý da olduðu bilgisi de paylaþýlýrsa burada yapýlmak istenen sizce ne olabilir?

Sonuç olarak danýþtaydan olumsuz karar çýktýðýna da; hisselerin tamamýnýn KY'de olduðuna da inanmýyorum; sadece bu bilgiyi grup içinde yayan kiþiler olduðu yönünde duyum almýþtým; bakýn þimdi isim de paylaþtým. Birileri emin olmadan bu bilgileri yayýyorsa kimse kusura bakmasýn ben burada art niyet ararým.

Ama siz sanrýlarýnýzla hareket ediyosunuz, daha önce Ýlhan Bey Feritbey'e yakýn olmakla suçladý; siz de Feritbeyi korumak için uye olduðumu söylüyorsunuz. Kardeþim daha önceki nickimde bedrettin idi; hisse.net tüm nickleri iptal edince bende yeni uyelik almak zorunda kaldým. Ne zaman üye olmuþum ilk mesajý ne zaman atmýþým görebilirsiniz.

Þimdi Ben Feritbey'i tanýmadýðýmý, kendisini hiç görmediðimi, telefon numarasýný dahi bilmediðimi söylüyorum; kendisine forumda tanýþmak için iki mesaj gönderdim bunun dýþýnda kendisiyle herhangi bir baðlantým yoktur.

Bu açýklamadan sonra beni Feritbey'le baðlantýlý bulan iddiasýný ispat etmez ise ÞEREFSÝZ'dir.

*Bu arada Ýdüz Bey'in aradýðý kiþinin ismini tüm samimiyetimle bilmiyorum,1 ay kadar önce malýný satarak whatsapptan grubundan çýkan birini gruptaki telefon numarasýndan aradým ve kendisinden bu bilgiyi aldým. Bu olaydan bir hafta kadar öncede hisse.net te benzer duyumlarý aldýðýný söyleyen birinin yazýlarý silindi; Feritbey de ayný konuyu açtýktan sonra benzer baskýlar kendisine yapýldý; konuya müdahil olma sebebim budur.
    Hocam yapmayin grupta en az yuzlerce kez hem olumlu hem olumsuz duyumlar oldugunu bizim icin onemli olanin resmi kararin aciklanmasi oldugunu yazdik...

Yani kim neyi amaclamis olabilir. Amacimiz belli degil mi???

Kendi gozlerinizle gormediniz mi ne kadar ugrastigimizi...

Iki kisinin arasinda gecen bir konusmanin ki herkes kendi capinda analiz yapiyordur. Bunu gruba mal etmeniz ne kadar etiktir. Ki kimden duydugunuzu bile hatirlamadan.

Biz grup olarak hedefimizi belirledik ve o yonde calisiyoruz iyi sonuclarda aliyoruz bknz Bodrum otelinin satisi

Bu durumlarin her ihtimali grupta yazilip karsiliginda neler yapildigi ve yapilacagida paylasiliyor...

Yani ben inanmiyorum bunlarin paylasilmasinda sizin gibi bir sonuc cikaran baska bir arkadas olacagina...

Bu kadar yogun gundemimizin oldugu bir donemde bu kadar basit seylerle bizi uzmeniz gercekten esefle izliyorum hocam...

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

7. yola çýkarken ya herro ya merro dedik.kim ne söylerse söylesin bu saatten sonra tiiiiin

8.  Alýntý Originally Posted by mamadov Yazýyý Oku

Gurupta herkes sustu soracaðýný sor dendi sana. Ama sen hala sana sorayým buna sorayým peþindesin. Açýkça amacýný söyle de bilelim. Bu duyum heryerde her platformda konuþuldu. Ýsmail bey de her arayanla bu konuyu konuþtuðunu söylüyor. Ama sen onun aradýðýný iddia edip duruyorsun. Hem de kim olduðunu bilmediðin bir adamdan. Gurupta 200 kiþi varken sen Guruptan ayrýlmýþ ismini bilmediðin adamý arayýp neyi merak ettin? Ama hala kopamýyorsun Guruptan nedense[emoji844]

SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 57/965 ÝlkÝlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •