Originally Posted by
mamadov
Peki kardeþim size sorayým.. Sn Ýdüz telefonla birilerini arayýp danýþtaydan karar olumsuz çýktýðý bilgisini paylaþtý mý?
Bu bilginin yaný sýra hisselerin tamamýnýn küçük yatýrýmcý da olduðu bilgisi de paylaþýlýrsa burada yapýlmak istenen sizce ne olabilir?
Sonuç olarak danýþtaydan olumsuz karar çýktýðýna da; hisselerin tamamýnýn KY'de olduðuna da inanmýyorum; sadece bu bilgiyi grup içinde yayan kiþiler olduðu yönünde duyum almýþtým; bakýn þimdi isim de paylaþtým. Birileri emin olmadan bu bilgileri yayýyorsa kimse kusura bakmasýn ben burada art niyet ararým.
Ama siz sanrýlarýnýzla hareket ediyosunuz, daha önce Ýlhan Bey Feritbey'e yakýn olmakla suçladý; siz de Feritbeyi korumak için uye olduðumu söylüyorsunuz. Kardeþim daha önceki nickimde bedrettin idi; hisse.net tüm nickleri iptal edince bende yeni uyelik almak zorunda kaldým. Ne zaman üye olmuþum ilk mesajý ne zaman atmýþým görebilirsiniz.
Þimdi Ben Feritbey'i tanýmadýðýmý, kendisini hiç görmediðimi, telefon numarasýný dahi bilmediðimi söylüyorum; kendisine forumda tanýþmak için iki mesaj gönderdim bunun dýþýnda kendisiyle herhangi bir baðlantým yoktur.
Bu açýklamadan sonra beni Feritbey'le baðlantýlý bulan iddiasýný ispat etmez ise ÞEREFSÝZ'dir.
*Bu arada Ýdüz Bey'in aradýðý kiþinin ismini tüm samimiyetimle bilmiyorum,1 ay kadar önce malýný satarak whatsapptan grubundan çýkan birini gruptaki telefon numarasýndan aradým ve kendisinden bu bilgiyi aldým. Bu olaydan bir hafta kadar öncede hisse.net te benzer duyumlarý aldýðýný söyleyen birinin yazýlarý silindi; Feritbey de ayný konuyu açtýktan sonra benzer baskýlar kendisine yapýldý; konuya müdahil olma sebebim budur.
Hocam yapmayin grupta en az yuzlerce kez hem olumlu hem olumsuz duyumlar oldugunu bizim icin onemli olanin resmi kararin aciklanmasi oldugunu yazdik...
Yani kim neyi amaclamis olabilir. Amacimiz belli degil mi???
Kendi gozlerinizle gormediniz mi ne kadar ugrastigimizi...
Iki kisinin arasinda gecen bir konusmanin ki herkes kendi capinda analiz yapiyordur. Bunu gruba mal etmeniz ne kadar etiktir. Ki kimden duydugunuzu bile hatirlamadan.
Biz grup olarak hedefimizi belirledik ve o yonde calisiyoruz iyi sonuclarda aliyoruz bknz Bodrum otelinin satisi
Bu durumlarin her ihtimali grupta yazilip karsiliginda neler yapildigi ve yapilacagida paylasiliyor...
Yani ben inanmiyorum bunlarin paylasilmasinda sizin gibi bir sonuc cikaran baska bir arkadas olacagina...
Bu kadar yogun gundemimizin oldugu bir donemde bu kadar basit seylerle bizi uzmeniz gercekten esefle izliyorum hocam...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri