Endeks 98 bine koşarken bile kimsenin tercih etmediği yüzüne bakmadığı bir hisse =ENKAI
Printable View
Endeks 98 bine koşarken bile kimsenin tercih etmediği yüzüne bakmadığı bir hisse =ENKAI
Mevzu şu ki enka geçen sene endeks düşerken ve dolayısıyla bir çok bist 30 hisselerinin düştüğü zamanlar yükseliyordu.Elindeki bulundurduğu döviz ve rusya ile işlerin düzelmesi enkanın 4.60 lardan 6 seviyelerine hızlı bir şekilde yükselmesini sağladı.Bu yüzden endeks yükselirken enkanın sabit kalmasını bir yere kadar anlayabiliyorum.Yine de bu kadar kar açıklamışken yükselmemesi can sıkıyor.Er geç bir hareket yapacaktır.tamamen kişisel düşüncemdir ve ytd.
4.60 dan 6 ya hiç bir şey gitmemiş demektir.yabancı takasinda azalma bir yana artış var.güvenmek hata oldu.endeks zirve yapacaksa bunlarla yapack dedik ,defter değeri 4.70 yazık çok yazık. Endeks duzeltmeye girince 5 e gelir.2 gündür meril hisseyi öldürdü.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enka tek bana kaldı galiba kimsecikler yok..
5,35 çok mutluyuz.
491? Gelmeden kimse bulaşmaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buradayim. Sadece biraz sabretmemiz gerekli :)
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın benim için son şansı giden endekste gitmiyorsa gitmeyecek demektir. Merill in yaptığı işlemler ilginç 3 gündür kendi kendine 3 milyon lot aynı kademeden satış yapıyor akşam tahtaya bakıyorsun aldım verdim kademe aynı. Birgun Merill birgün ubs bugün bgc .ben bıraktık tan sonra uzaya çıksa umrumda değil. Kendi fikrim.
5.37 den giriş yaptık bakalım hayırlısı
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uğurlu olursun belki.
Eyvallah
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tehlikeli yerlerde geziyoruz.
saçmalamaya devam ediyor 5,32 gördük ve yine aynı işlem 999 bin lot 5,33 e satış ,muhtemelen sağ cep sol cep.
Bugün 4. gün ve düşüşe devam aralıksız.Şirkete bir şey mi oldu.
Endeksin dusmesini mi bekliyor yukselmek icin? Teknik grafik verebilecek arkadaslarimiz var mi ? Elliot analizden bisey cikar mi acaba? Belki dalga saymamiz gerekiyordur...
Rica etsek.
Saygilar.
60 dakikalık grafik PU mevcut daha öncede böyle bir durum olmuş ve yükselmiş ama aynısı olurmu bakacağız.Teknik taktik yemiyor bu ara.
herkes umudu kesti 5,30 yıkılırsa 5,26 alırız nefesi.
onu bunu bilmemde bunun speği tam onun bunun çocuğu...endeks uçarken yerinde say hatta düşür biraz gevşeyince bas aşağı...tam ****lik...ben endeks kağıdı değilim diyor...yersen...
https://i.resimyukle.xyz/3MLPH.jpg
Satıcı Deutce
Bu kadar satış baskısı nedir anlamadım.Bilmediğimiz ne var endeks çıkar bu çıkmaz endeks düşer yine çıkmaz .
Bilmediğimiz nedir iyimidir kötümüdür.Bu baskı ne demektir.Anlayan beri gelsin.
https://i.resimyukle.xyz/y81bS.jpg
2 mayıs -26 mayıs senet değişim.
Patron hissesi bu birader garanti yatırımda hesabım varken de almıştım 4,1xx fiyatlardan portföycü telefon açmıştı enka almışsınız patron hissesidir dedi az kar ile satmıştım o vakit kafasına göre takılıyor işte, sabrını sınamaya seni daraltarak devam ediyorsa doygunluğa ulaşmıştır
5,2x leri görecek demiştim. Dün 5,29 a dokunmuş. Büyük bir sıkışma var. Yabancı satışı bittiyse, önümüzdeki hafta yukarı doğru sert hareketler olabilir.
Çok ama çok rezil bir durum.
sanırım bu yıl biraz sancılı gecicek gibi.şimdiye kadar beklenen atagı yapamadı bir türlü
Hissenin dünü ve bugünü üzerinde hiç etkisi olmayan tahmin ve temenniler bir yana gerçekler bize şunu anlatıyor ; BIST 100'deki tarihi seviyelere rağmen, ayrıca şirketin bedelsiz sonrası beklentilerin tersine ve/veya üzerinde kar açıklamasına rağmen hissenin mevcut durumu ve gün geçtikçe devam eden kan kaybı, olası kötü senaryo durumunda olumlu yorum imkanını elimizden alıyor, uzun ve eziyetli bir süreç olmamasını dliyorum.
satışlar bitti galiba. hacim oldukça düştü.
Daha ne kadar düşer acaba
Bence hissenin düşme potansiyeli kadar önemli olan bir hususta bedelsiz öncesi çoğu kişinin 5,95 ve 6,10'lar civarı maliyetli olması (bu forumda yazılanlara dayanarak bu kanaate varıyorum). Buda bedelsiz paylarla birlikte 5,50 ile 5,65 civarına denk geliyor. Bu sebeple esas soru 5,50 ve 5,65 civarlarını tekrar görür mü? olmalı diye düşünüyorum.
22-26 Mayıs ilk 5 aracı kurum bazında net para çıkışı olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/8MG2qW.jpg
Size katiliyorum, ancak hisse suanda endeks ile hareket ediyor gibi. Endeks den ayrismasi icinse birseyler olmasi gerekli. Endeks 100000 yapar belki enka 6 yi gorur bilemeyiz.
Suanda yatirimcinin hisseden ne bekledigi onemli, bendeniz bu seviyeleri alim firsati olarak goruyorum. Kimileri ise kar i realize etmek olarak gorebilir. Ancak su kesin ki enka sirketi uzun vadede yatirimcisini uzmez.
Ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks ile hareket etse 5,60 larda olmamiz lazim.keza endeks 95.000 iken enka 5.50 idi.