Sayfa 60/364 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 473 - 480 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1.  Alıntı Originally Posted by rockwell Yazıyı Oku
    satışlar bitti galiba. hacim oldukça düştü.
    bitse 5,27 ye vermez ,amerika kapalı hacimsizlik oyüzden.
    .................................................. .........................
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

2. Daha ne kadar düşer acaba

3.  Alıntı Originally Posted by serkaninam Yazıyı Oku
    Hissenin dünü ve bugünü üzerinde hiç etkisi olmayan tahmin ve temenniler bir yana gerçekler bize şunu anlatıyor ; BIST 100'deki tarihi seviyelere rağmen, ayrıca şirketin bedelsiz sonrası beklentilerin tersine ve/veya üzerinde kar açıklamasına rağmen hissenin mevcut durumu ve gün geçtikçe devam eden kan kaybı, olası kötü senaryo durumunda olumlu yorum imkanını elimizden alıyor, uzun ve eziyetli bir süreç olmamasını dliyorum.
     Alıntı Originally Posted by pissamoon Yazıyı Oku
    Daha ne kadar düşer acaba
    Bence hissenin düşme potansiyeli kadar önemli olan bir hususta bedelsiz öncesi çoğu kişinin 5,95 ve 6,10'lar civarı maliyetli olması (bu forumda yazılanlara dayanarak bu kanaate varıyorum). Buda bedelsiz paylarla birlikte 5,50 ile 5,65 civarına denk geliyor. Bu sebeple esas soru 5,50 ve 5,65 civarlarını tekrar görür mü? olmalı diye düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by serkaninam Yazıyı Oku
    Bence hissenin düşme potansiyeli kadar önemli olan bir hususta bedelsiz öncesi çoğu kişinin 5,95 ve 6,10'lar civarı maliyetli olması (bu forumda yazılanlara dayanarak bu kanaate varıyorum). Buda bedelsiz paylarla birlikte 5,50 ile 5,65 civarına denk geliyor. Bu sebeple esas soru 5,50 ve 5,65 civarlarını tekrar görür mü? olmalı diye düşünüyorum.

Bana gore esas soru ne zaman gorur.
    Ya cok saglam bir haber gelmesi lazim sirket ile ilgili ya da onumzdeki bilanco da sirket beklenenin uzerinde bir performans gosterirse beklentinin uzerinde bir fiyata cikabilir.
    YTD

5.  Alıntı Originally Posted by vicont Yazıyı Oku
    Bana gore esas soru ne zaman gorur.
    Ya cok saglam bir haber gelmesi lazim sirket ile ilgili ya da onumzdeki bilanco da sirket beklenenin uzerinde bir performans gosterirse beklentinin uzerinde bir fiyata cikabilir.
    YTD
    Eğer enka 5,50-5,60 arasını bilanço ile görebilecekse şirket bitmişi demektir.Enkadan bahsediyoruz değilmi.4,75 TL defter değeri olan enkadan veya şöyle diyelim kur bu sevideyken kasada dolar rezervinde merkez bankası ile yarışıyor.

22-26 Mayıs ilk 5 aracı kurum bazında net para çıkışı olan hisseler :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by tamtam Yazıyı Oku
    Eğer enka 5,50-5,60 arasını bilanço ile görebilecekse şirket bitmişi demektir.Enkadan bahsediyoruz değilmi.4,75 TL defter değeri olan enkadan veya şöyle diyelim kur bu sevideyken kasada dolar rezervinde merkez bankası ile yarışıyor.
    Size katiliyorum, ancak hisse suanda endeks ile hareket ediyor gibi. Endeks den ayrismasi icinse birseyler olmasi gerekli. Endeks 100000 yapar belki enka 6 yi gorur bilemeyiz.
    Suanda yatirimcinin hisseden ne bekledigi onemli, bendeniz bu seviyeleri alim firsati olarak goruyorum. Kimileri ise kar i realize etmek olarak gorebilir. Ancak su kesin ki enka sirketi uzun vadede yatirimcisini uzmez.
    Ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Endeks ile hareket etse 5,60 larda olmamiz lazim.keza endeks 95.000 iken enka 5.50 idi.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 60/364 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •