Burgan 14.85 hoşgeldin oranı veya yeni para .
Temditte vermiyor o oranı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Burgan 14.85 hoşgeldin oranı veya yeni para .
Temditte vermiyor o oranı
Syn pscyokinesis
50 tl yi 100 yaparsan %100 yukselmis olur
Tekrar 50 tl ye dönerse %50 dusmus olur.
100-50=50
Portföy yoneten %50 basarisi var.
Senin cebine giren ne var ?
Sifir
Ama yonetici 50 başarılı
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burgan eft için 52 lira istiyor arkadaşlar. Aslı var mı? Vadesi bitmiş mevduat için
370 bin lira para temdit yaptırmadım, bankadan eft yaptırmak istedim bu ücreti istiyorlar.
Burgan Bank ile bundan sonra bir işim olmaz. Ankara Arjantin Şube Özel bankacılık. Müşteri temsilcim randevu saatinde yerinde yok ve işlerimi şubeden yaptırıyorum.
Net ten 100 bin sınırı koymuşlar. Müşteri temsilcime 400 bine çıkarılmasını söyledim, ama yapılmamış. Kendisi artırma talimatını ilettiğini söylüyor.
İşte hayatın gerçekleri.. Ama bunlar için şimdi çıkar bir beyazyakalı -- yalan, iftira -- der.
Bu formun en güzel yanı minik minik de olsa insanlara finansal okuryazarlık öğretiliyor. Herkes bir tecrübesini yazınca , kocaman bir ansiklopedi oluyor.
bak kardeşim, söz konusu bankada internet limiti yükseltmiyorlar. Bunun yerine ücretsiz ( hadi 4-5 lira ) eft yapıyorlar. Biraz çokbilmiş davranmalısın ve bastırmalısın.
burger ile rodea neden büyük bankalarla aynı faizi vermeye başladı?
Dediklerine göre masraf almayacaklarmış. Bekliyorum.
bankalar müşteri çıkmasın diye böyle şeyler yapabilirler, 52 lira da çok büyük bir ücret değil, 200-300-500 lira istediklerini bilirim.
böyle durumlarda parayı nakit isterim, aynı gün alamasamda ertesi gün getirmek zorunda (bu nedenle cuma günü vadesonuna denk gelmemeli) o gün içinde gecelik bağlarım.
en fazla 1 gün için düşük bir faiz kaybı yaşamış olurum.
syg,
.
Yeni para olan temdite ise yukarıdaki oran geçerli bir kısmı o şekilde döndü
500 k üzerinde rxpu nun dediğini teklif ediyorlar .
Durum bu şekilde .
Pazarlık Yok tek fiyat söyleniyor .
14.85 oranı eski hesaplarda Yok yeni eklerseniz eklediğiniz sadece ona o oran olabilir
120 gün geçerli hg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eft mobilde 100 bin
Pc de isterseniz ayarlardan yükseltebilir siniz kendiniz veya telefon bankacılığı arayıp artırabilir siniz
Aynı muameleyi bana vakıfbank yapmıştı mevduat faiz oranını son iki ayda durmadan düşürmeye devam edince verin paramı dedim dün neden söylemedin dedi tamam yarın verin olmadı öbürgün bddk şikayetim sonucu 4.günde zor aldım bir daha kendileriyle işim olmaz zaten en hantal çalışan bankalardan biridir kendileri..
İlk müşteri açılışı 4 Aydan az ise hoşgeldin oranı alabilirsiniz veya yeni paraya
Temdit edilen oran farklı yeni para farklı olabilir .
Misal 250 bin var eski 250 yeni ayrılır
İki farklı oran şeklinde olabiliyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar son günlerde fibadan oran alan var mı? nasıl bir oran veriyor 500k TL civarından bir paraya ? en son 14.40 demişlerdi...
Miktar: 1M
Sube: Vakıfbank Yesilkoy OB
Vade: 36 gün
Oran: %14.85
Durum: Temdit
valla perşembe günü
büyüme 7-8 arası gelir diye söylüyor başbakan
dolar euro az gevşer
oradan gireriz inşallah euro'ya biraz daha..:bravo:
Burger 92 gun, 1.4 mio, 14.95 ust uste 8.temdittir.
Anadolu 36 gun, 1.5 mio, 14.90 ust uste 6.temdittir.
Bana mı yöneltiniz bu bilmiyorum ama kısa bir özet yapayım size
1) Hesap 1 milyon üstü .
2) Vade 32 gün değil 92 gün .
3) Buradaki yazılan saat 19:30 bunun kime ne faydası var ki
Gün bitti yarın ki fiyatlama farklı olabilir . Gün içi belirtmediği için bize de faydası olmadı tabi .
4) Bazı oran alanların forumu basamak olarak kullandıklarını biliyorum .
250 bine veriyorsun bunu zaten benimki 600 bin bana şunu ver diye .
5) Buradaki oranları söylediğimde ertesi gün mt ye . Bu oran merkezden tarafından verilmesi imkansız şube cebinden vermiş farkı diye mail gösterenler vardı .
Hazinenin yetkisinde maksimum oran diye .
6) Tabi burada küçük bir nüans var o maili taslak olarak hazırlayıp yemliyorsa onu bilemem o mt nin bileceği iş .
7) Benim şubeye gitmeye vaktim yok .
Arayıp konuşmaya da yok genelde .
8) Ekstrem olarak hastanede bugün ameliyat olan yakınımla ilgili sürekli meşgul olmasam zaten oranı beğenmediğim için eft yapacaktım .
Tüm bunlar ışığında bir daha paylaşım yapmama kararı aldım .
10 yıldır değerli bilgilerle paylaşım yapanlara teşekkürler ederim .
Sağlıcakla kalın
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir