Sayfa 57/1006 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hoşgeldin oranı olarak 14.85 dedi MT. Bu arkadasinki acaba temdit mi. Miktarda önemli burger 500 üstüne temditte 14.75 verdi.
    Hem dünkü hem de bugünkü paylaşılan oranlar temdit için.Diğer forumda her ikisi de belirtmiş.Dünkü temdit oranı ankara arjantin cad.şubesinden alınmış.bugünkünü bilmiyorum...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    500 üstü mü altı mi temditte 14.80
    Min. 25k. Bu oranı hesabı olmayan bir yakınım aldı. Bana 60k için 14.70 verdiler. Yani adama göre muamele var.

3. Burgan eft için 52 lira istiyor arkadaşlar. Aslı var mı? Vadesi bitmiş mevduat için

4. 370 bin lira para temdit yaptırmadım, bankadan eft yaptırmak istedim bu ücreti istiyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Orko Yazıyı Oku
    370 bin lira para temdit yaptırmadım, bankadan eft yaptırmak istedim bu ücreti istiyorlar.
    elden çek kafayı yesinler. yada netten yap 500000'e kadar yapılıyor. 3-4 lira para alır.

6. Burgan Bank ile bundan sonra bir işim olmaz. Ankara Arjantin Şube Özel bankacılık. Müşteri temsilcim randevu saatinde yerinde yok ve işlerimi şubeden yaptırıyorum.

7. Net ten 100 bin sınırı koymuşlar. Müşteri temsilcime 400 bine çıkarılmasını söyledim, ama yapılmamış. Kendisi artırma talimatını ilettiğini söylüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Orko Yazıyı Oku
    Burgan eft için 52 lira istiyor arkadaşlar. Aslı var mı? Vadesi bitmiş mevduat için
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    elden çek kafayı yesinler. yada netten yap 500000'e kadar yapılıyor. 3-4 lira para alır.
     Alıntı Originally Posted by Orko Yazıyı Oku
    Burgan Bank ile bundan sonra bir işim olmaz. Ankara Arjantin Şube Özel bankacılık. Müşteri temsilcim randevu saatinde yerinde yok ve işlerimi şubeden yaptırıyorum.
     Alıntı Originally Posted by Orko Yazıyı Oku
    Net ten 100 bin sınırı koymuşlar. Müşteri temsilcime 400 bine çıkarılmasını söyledim, ama yapılmamış. Kendisi artırma talimatını ilettiğini söylüyor.

İşte hayatın gerçekleri.. Ama bunlar için şimdi çıkar bir beyazyakalı -- yalan, iftira -- der.

Bu formun en güzel yanı minik minik de olsa insanlara finansal okuryazarlık öğretiliyor. Herkes bir tecrübesini yazınca , kocaman bir ansiklopedi oluyor.

Sayfa 57/1006 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •