https://i.hizliresim.com/r1Pb6z.jpg
3 aylık pasta
Printable View
https://i.hizliresim.com/r1Pb6z.jpg
3 aylık pasta
https://i.hizliresim.com/4z6JP0.jpg
2 aylık takas.
geçerli olan takastır.
Kimsenin ceza falan aldığı yok Kutup sakini arkadaş. Senin saçmalamalarına laf yetiştirmekten bıktım. Forumdaki çoğunluk da bıkmış olacak ki kendi kendine alt alta yazıp duruyorsun. Herkes anladı ne menem bir şey olduğunu.
Ne seni tanırım ne de @val'i. Ama mantık kimde dersen sende olmadığı için kale bile almam yazdıklarını.
Patron hissesi ne demek hala anlayamamış olmana şaşırmadım asla. Kapasite meselesi bazı şeyler. Iq seviyesi önemli. Yine de tekrar anlatayım. Bu tip hisselerde teknik olmaz, temele ve bilançoya bakarak hareket edersin ama o da kısa vadede sonuç getirmez. Hissenin çoğu kimdeyse istediği gibi at oynatır. Hissenin çoğu da patronda. Aç takas oku biraz. İlkokul bebesi gibi çizgilere bakıp birşey uydurmakla vaktini geçirme.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aşağı giderse aşağı yönlü bir hareket olur..yukarı giderse yukarı Yönlü bir hareket olur..efsane yorum
aşşağıdada yukarıdada gidebileceği yerleri verdim ..1.42 üzerine atamadığı sürece zoren düşüş kanalında düşmeye devam...sonuç olarak borsaya endekse ve zoren e ben yön vermiyorum.bu günkü düşüşle endeksin doldurmadığı boşluk kalmadı .gelecek bilançolarla inşallah yukarı yöne döner diyelim endeks vetüm kağıtlar.papazın salınması hikayesi maalesef 100.500 üzerine attıramadı ...
...
bızzzt bıztttt
Ek 20529
1.30 altı fiatları görmez diyen arkadaşlar vardı.Borsa bu bin bilinmeyenli denklem.:Sad:
ben yıllarca VESTL 0.7--1.3 aralığında taşıyıp sonunda zorlu ya katmerli küfürlerle çıkıp sonrasındada 3 haftada 8-10 tl ye çıkışını izleyip kahrolmuş birisi olarak buradada bıktırma usandırma vs. tezgahlanıyor... %15 i halka açık olup onunda çoğu yine kendisindedir....
Tahminimce hisseye açığa satış yapan YENİ bir spek girdi almak isteyenlere bolcana veriyor.Tek başına malı indiriyor bindiriyor.Yani rakibi olsa hisse tutunur ama karşı koyacak bir spek yok.Nereye kadar satar bilemem ama limiti çok yüksek gibi.nerden anladınız derseniz.Borsa 200-300 puan bile düşse bile yüksek hacimle giriyor. (AL-SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR-KİŞİSEL TAHMİN VE DEĞERLENDİRMELER.)
Hisse inerken de çıkarken de kontrolün kendisinde olmasını ister. Mesela hisse düşerken birisi toplu bir alım yapar da hissede payını arttırmaya çalışırsa patron hemen satışları keser ve kendi de alım tarafına geçip diğer kişileri sindirir. Ama düşüşte toplu bir alım talebi yoksa kontrollü bir şekilde düşüşe izin verir. Vakti geldiğinde kendisi alıma geçip düşük fiyattan hissedeki payını yükseltir. Yeterli kara ulaştığında da tekrar satışa geçer ve hisse düşüş trendine girer. Bu döngü bu şekilde devam eder.
Bu hareketler olurken bazı arkadaşlar nafile teknik kasmaya çalışır. Hisse salınca da susar kalırlar böyle.
Bu hissede tek yapmanız gereken patronun alış zamanını denk getirip uzun vade beklemek. Geçen seneki 1.30-2.20 hareketi gibi. Bir daha ne zaman tekrarlanır bilinmez. Patron sabırlıdır. İş sizin sabrınıza kalmış.
Hissede patron felan yok kardeşim böyle işlerle uğraşcak en son kişi bu şirketin patronu olur herhalde bu hissede açığa satış yapan spek oğlu spek var.Varsa cesaretin buyur öncelik senin ucuz ucuz al.
Arkadaşlar takaslara hiç bakıyor musunuz? Alan satan kim? Kim kime virmanlıyor? Yüksek alış yapmak isteyene kim mal veriyor? Bunları bir zahmet inceleyin sonra karar verirsiniz patron olup olmadığına. Hissenin mevcut dağılımına da bi bakın bakalım.
Halka açık olması hissenin paylarının dengeli bir şekilde dağılması anlamına gelmez. Her hissede etkin bir fon veya patronun kendisi olur. Hissenin borsada olmasının avantajlarından yararlanır ve hisseye istediği gibi yön verir.
Hissede spek olduğunu söyleyen bir zahmet ispatlasın kimmiş görelim.
Patron hisseye girerse zirvede satar bekler kara kuyunun dibinden alır.Bu hissede kara kuyunun dibi 0.96 o seviyere gelir gelmez bilemem.Gelirse de patron gibi bende alışa geçerim.Her ne kadar açığa satış oynayan spek çok güçlü olsada , diğer orta ve küçük ölçekli yatırımcıların 1.10 altına müsaade etmeyecekleri kanaatindeyim.En son açığa satış operasyonu dahilinde 1.32 den 1.12 ye gelen bir fiat var.20 kademe az boz değil.Aslında bu bir çeşit manüpülasyon patron spk dan , bu hisse için açığa satış ve kredili işlem yasağı isteyebilir.Bir arkadaş demişki kimmiş spek biz de bilelim demiş.Benim bilecek halim yok ya spk takas dökümlerinden kim olduğunu kolayca anlar.Ayrıca bu kişinin cazalandırılması lazım.Yaptığı terbiyesizliği kendiniz de görüyorsunuz.Bugün % 1.14 artan borsada fiatı aşağı kapadı.Şimdi hala patron deyip günahsız insanların günahını almayın.
Bir evin tek anahtarı var.
Evinin kapısını kilitleme imkanı varken açık bırakırsan ve içeri hırsız girerse suçlu kim?
Ev sahibi evini her duruma karşı sigortalamışsa bir de derdi olur mu hiç?
Az biraz mantık yürüten demek istediğimi anlar.
Bol kazançlar.
Kapıyı kilitledik , evi sigortalattık bunları normal şartlarda yapmalıyız , çoğumuz yapıyoruz da peki hırsız bacadan girerse ne yapacağız ???? Yukardaki anlattıklarımızın hiç biri çözüm değil , çözüm insanların zihinlerinde , hırsızlığın kötü bir şey olduğunu , dinen de haram olduğunu , hırsızın dahi evine kimsenin girmesine müsaade etmeyeceğini insanlara öğretebilirsek , herkesin kapısı açık olur.Kimse kimsenin evine girmez.Elbette bu hayali bir şey , masal kitaplarında olur.Fakat yangından ne kadar insan kurtarabilirsek kardır.Belki hızrsızlık olaylarında azalma görebiliriz.
Şimdi gelelim bizim meseleye bizim spek para çok , açığa satış limiti gani hisseyi 1.32 den bastı aşağı , bastı aşağı 1.12 ye kadar indirdi.Bir çok insan panikledi , hissesini zararına sattı sonra başladı alttan hızlıca toplamaya , küçük yatırımcı sattığı fiata alamadan tekrar 1.32 e getirdi.Buradan para kazandı soruyorum helal mi ??? Haram mı ??? Sadece zoren de değil bir çok hissede bunlardan çok var ne azılı spekler var.İşte insanları eğitmemiz lazım.Hisseyi normal trendine bıraksalardı iner de çıkarda oradan kazanılan para helaldir ama bu soygunculuk.Benden bu kadar konu benim için kapanmıştır.Bu konuyla ilgili tekrar yazmayacağım.Ben zaten stop-loss teknik fiattan yaptım hisse de değilim ama uygun zaman yakaladığımda zararımı çıkarmak için tekrar aranıza katılırım.Kalın sağlıcakla.
endeksteki genel düşüşe paralel maalesef 1.42 yukarı hedefi kıramadığı için aşağıdaki daha önce belirttiğim 1.09 h.o . gördü..endekste düzelme olmazsa dahada aşşağı gelirse maalesef kuruşlu rakamlar görülebilir..((
Hahah. Çok komik ya. Suçlu endeks oldu.
Ee hani bu endeks papazı salınca 100 bini aşıyordu. Hani doların düşüşü teyit almıştı. Biz de güvenip yüklü mal aldık, ne olacak şimdi?
Araba devrilince yol gösteren çok olur.
Bakın çok büyük tespit yapacağım şimdi.
Zoren yükselemediği için düşmesi olasıdır ve düşeceği yer de mantıken 1 ve 1'in altına doğrudur. Hahah. Bu seviyelerden 1.30 a düşecek hali yok. Ama güzel tespit değil mi?
bak orda rakamlar var .1.42 h.o 1.09 h.o işkembeden sallama yok ..hohhoh.çok komik...patrron hissesi olanı olmayanı hepsi düşüyor.mahallede yangın var sen saçını tarıyorsun.peee ...benim beklentim gerçekleşmedi diye neredeyse zil takıp oynayacan mübarek ..keşke beklentim gerçekleşseydide yukarı gitseydi endeks ve zoren diye düşünürüm syn yelloz..endekste 91.700 son destek altı 87 bin... onun altı ikili dip 84 bin diyede düşünürüm.
He pardon. Hepsi düşüyorsa sorun yok. Endeks 100 bini aşacak diyen kimse çok ayıp etmiş o zaman. Benim lafim onaydı. Endeks çıkamaz ise otomatik olarak hisseler düşüyor tabii ki.
Düşerken hedef göstermek çok zor tabi. Grafiği açacaksın, hissenin güncel fiyatından aşağı bir sayı belirleyeceksin, buraya doğru düşebilir diye düşüneceksin, zor işler bunlar, herkesin iq su yetmez. Sağlık olsun.
Ben Zoren de pozisyonumu henüz arttırmadım, zarardayim ama maliyet düşürme imkanım var, bilançoyu bekliyorum. Olası bir bedellide sıkıntı yaşamamak için beklemem gerek.
Işkembeden sallayanlara inanmayın. Hava soğuk, kutuplar daha da soğuk, üsütmeyin.
Herkese bol kazanç.
Büyük ihtimal yapmaz ama hisse başı %100 bedelli yapsa ve bunu da dürüst bir insan gibi kredi ödemesi için yapsa yani 350 mn dolar hiç fena olmazdi :) :) ama 300 ü ondan cikacağı için gidip faize yatirmayi tercih eder heralde :(
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''papaz salındı vatana millete hayırlı olsun .inşallah endeks toparlar.düşüş trendinin bitmesi için zoren 1.40-1.42 üzerine atması lazım..buranın yukarı kırılması takip edilecek ..endeksle beraber aşşağı trend devam ederse maalesef şu anki hedefi 1.09-1.10 h.o. diye düşünürüm ''
şu paylaşımıda iyi oku mübarek zaat ..kenarından köşesinden kırpıp demogoji yaratma …oku ve feyz al ...afferim şöyle yellozla beraber her yazdığımı çok iyi takip ediyorsunuz ..öyle takip edin paylaşın ...
vay efendim zoren patron hissesidir patron ne isterse o olur efendim aşağı giderse aşşağı yönlü hareket olur yok yukARI giderse yukarı yönlü hereket ololur .biraz işkembe biraz karabiber atalım üstüne..kim almış o satmış bu almış.kayıtlı sermaye okadar giderler bukadar o onu yapmış. peeeeeeee vay sakallı vay peruklu ..ülen ne güzel ceza aldılar gene geldiler başlarlar şimdi yinee .peeee..matrix ten çizimlerinizi yapın paylaşında tartışalım ey allahın insanları ..
Arttirir canim. Kim ne dicek :)
patrona bağlı gaflet dalalet ve hıyanet içindeki işkembeci avanesi zoren de bedelli sermaye artırımı konusunu işlemeye başladı .yavaş yavaş ky ları bedelliye hazırlıyorlar.korkarım zoren de bedelli olabilir diye düşünürüm..
Digerlerinin durumu nedir bilmiyorum. Ama borç ödemek icin yapilacak bedelli bence 2 yil öne atar beklentileri. :)
Bir kişi de şu malum şahsın dediklerini desteklesin veya hak versin. Yoksa doğruyu söyleyen herkesi kendisine cephe alan kişiler sanmaya devam edecek.
Malum kutup sakininin hayal dünyasında biz birbirimizi tanıyoruz, ona laf sokmak için hep birlik halindeyiz. :)
Bedelli mevzusuna gelince, ben yatırım yaparken her ihtimali göz önüne alırım. Şirketin yatırımları ve döviz borcu malum. Bunları kısa sürede çevirmesi zor, ya tekrar kredi arayışına gidecek ya da hissedarlarına yönelecek daha önceden yaptığı gibi.
Çizgilere çubuklara bakıp işkembeden sallayanlara inansak hem dibine kadar zararda olacağız hem de bedelli ihtimaline karşı açıkta kalacağız.
Allah'tan mantığımızı kullanıyoruz, ne iduğu belirsiz tiplere kulak asmıyoruz. :)
zoren 90 kuruşlara inerse 1 tl verip 95 kuruşa hisse sahibi olacak yurduminsanı peee.patronun has adamı bunlar ...hemde has be has..birisibir gün iyi melek oluyor öbür gün kötü melek ...rolleri değişiyorlar sonra ..büyük demogojistler ama ..peeeeee.sabahtan akşama patrona verip veriştirenler.şirketi öyle bir sahiplenmişlerki şimdide .bedellinin erdemlerinden bahsediyorlar ...uh uh uh ...
sabah akşam vay sakallı vay peruklu patrona sövenler zorende oluşabilecek bir bedelli faciasına para yatırarak katılacak başgedikliye birer savaşçıya dönüşüverdiler bir anda çooook ilginç ba ba ba ba sen işkembecilere ..peeeee.döviz cinsinden borcu varmış borçları varmış bu borç kapanması lazımmış..peeeeeeee.ülen bu işkembeciler patronun has adamları değilse bende galata kulesine çıkıp karpaz eşşeği gibi anıracam ..peeeee
Peki sn. Yatirimcilar bu sirketin halihazirda kurmakta oldugu bir santral var midir ? Yani 6 ay 1 yil icinde bitecek olan projesi ? Ayrica bu santral icin kredi anlaşmasi yapilmis mi yoksa daha henüz kredi mi ariyorlar ?
https://www.imageupload.co.uk/images...28/Resim94.jpg
1 mart'tan bu yana pasta