Sayfa 58/535 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 4278 madde; 457 - 464 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Kapıyı kilitledik , evi sigortalattık bunları normal şartlarda yapmalıyız , çoğumuz yapıyoruz da peki hırsız bacadan girerse ne yapacağız ???? Yukardaki anlattıklarımızın hiç biri çözüm değil , çözüm insanların zihinlerinde , hırsızlığın kötü bir şey olduğunu , dinen de haram olduğunu , hırsızın dahi evine kimsenin girmesine müsaade etmeyeceğini insanlara öğretebilirsek , herkesin kapısı açık olur.Kimse kimsenin evine girmez.Elbette bu hayali bir şey , masal kitaplarında olur.Fakat yangından ne kadar insan kurtarabilirsek kardır.Belki hızrsızlık olaylarında azalma görebiliriz.
    Şimdi gelelim bizim meseleye bizim spek para çok , açığa satış limiti gani hisseyi 1.32 den bastı aşağı , bastı aşağı 1.12 ye kadar indirdi.Bir çok insan panikledi , hissesini zararına sattı sonra başladı alttan hızlıca toplamaya , küçük yatırımcı sattığı fiata alamadan tekrar 1.32 e getirdi.Buradan para kazandı soruyorum helal mi ??? Haram mı ??? Sadece zoren de değil bir çok hissede bunlardan çok var ne azılı spekler var.İşte insanları eğitmemiz lazım.Hisseyi normal trendine bıraksalardı iner de çıkarda oradan kazanılan para helaldir ama bu soygunculuk.Benden bu kadar konu benim için kapanmıştır.Bu konuyla ilgili tekrar yazmayacağım.Ben zaten stop-loss teknik fiattan yaptım hisse de değilim ama uygun zaman yakaladığımda zararımı çıkarmak için tekrar aranıza katılırım.Kalın sağlıcakla.

2. endeksteki genel düşüşe paralel maalesef 1.42 yukarı hedefi kıramadığı için aşağıdaki daha önce belirttiğim 1.09 h.o . gördü..endekste düzelme olmazsa dahada aşşağı gelirse maalesef kuruşlu rakamlar görülebilir..((

3. Hahah. Çok komik ya. Suçlu endeks oldu.
    Ee hani bu endeks papazı salınca 100 bini aşıyordu. Hani doların düşüşü teyit almıştı. Biz de güvenip yüklü mal aldık, ne olacak şimdi?
    Araba devrilince yol gösteren çok olur.
    Bakın çok büyük tespit yapacağım şimdi.
    Zoren yükselemediği için düşmesi olasıdır ve düşeceği yer de mantıken 1 ve 1'in altına doğrudur. Hahah. Bu seviyelerden 1.30 a düşecek hali yok. Ama güzel tespit değil mi?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Hahah. Çok komik ya. Suçlu endeks oldu.
    Ee hani bu endeks papazı salınca 100 bini aşıyordu. Hani doların düşüşü teyit almıştı. Biz de güvenip yüklü mal aldık, ne olacak şimdi?
    Araba devrilince yol gösteren çok olur.
    Bakın çok büyük tespit yapacağım şimdi.
    Zoren yükselemediği için düşmesi olasıdır ve düşeceği yer de mantıken 1 ve 1'in altına doğrudur. Hahah. Bu seviyelerden 1.30 a düşecek hali yok. Ama güzel tespit değil mi?

bak orda rakamlar var .1.42 h.o 1.09 h.o işkembeden sallama yok ..hohhoh.çok komik...patrron hissesi olanı olmayanı hepsi düşüyor.mahallede yangın var sen saçını tarıyorsun.peee ...benim beklentim gerçekleşmedi diye neredeyse zil takıp oynayacan mübarek ..keşke beklentim gerçekleşseydide yukarı gitseydi endeks ve zoren diye düşünürüm syn yelloz..endekste 91.700 son destek altı 87 bin... onun altı ikili dip 84 bin diyede düşünürüm.
    Son düzenleme : guddupayyusu; 26-10-2018 saat: 15:58.

5.  Alıntı Originally Posted by guddupayyusu Yazıyı Oku
    papaz salındı vatana millete hayırlı olsun .inşallah endeks toparlar.düşüş trendinin bitmesi için zoren 1.40-1.42 üzerine atması lazım..buranın yukarı kırılması takip edilecek ..endeksle beraber aşşağı trend devam ederse maalesef şu anki hedefi 1.09-1.10 h.o. diye düşünürüm
    13.10.2018 de aşşağı ve yukarıda da gidebileceği rakamları vermişiz..keşke papaz hikayesi olumlu sonuçlansaydı..bu arada patron kağıdı olanı olmayanı hepsi düşüyor.patron kağıdı olmayınca ne oluyor anlayabilmiş değilim.

6. He pardon. Hepsi düşüyorsa sorun yok. Endeks 100 bini aşacak diyen kimse çok ayıp etmiş o zaman. Benim lafim onaydı. Endeks çıkamaz ise otomatik olarak hisseler düşüyor tabii ki.
    Düşerken hedef göstermek çok zor tabi. Grafiği açacaksın, hissenin güncel fiyatından aşağı bir sayı belirleyeceksin, buraya doğru düşebilir diye düşüneceksin, zor işler bunlar, herkesin iq su yetmez. Sağlık olsun.
    Ben Zoren de pozisyonumu henüz arttırmadım, zarardayim ama maliyet düşürme imkanım var, bilançoyu bekliyorum. Olası bir bedellide sıkıntı yaşamamak için beklemem gerek.
    Işkembeden sallayanlara inanmayın. Hava soğuk, kutuplar daha da soğuk, üsütmeyin.
    Herkese bol kazanç.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. Büyük ihtimal yapmaz ama hisse başı %100 bedelli yapsa ve bunu da dürüst bir insan gibi kredi ödemesi için yapsa yani 350 mn dolar hiç fena olmazdi ama 300 ü ondan cikacağı için gidip faize yatirmayi tercih eder heralde

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

Sayfa 58/535 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •