Kapýyý kilitledik , evi sigortalattýk bunlarý normal þartlarda yapmalýyýz , çoðumuz yapýyoruz da peki hýrsýz bacadan girerse ne yapacaðýz ???? Yukardaki anlattýklarýmýzýn hiç biri çözüm deðil , çözüm insanlarýn zihinlerinde , hýrsýzlýðýn kötü bir þey olduðunu , dinen de haram olduðunu , hýrsýzýn dahi evine kimsenin girmesine müsaade etmeyeceðini insanlara öðretebilirsek , herkesin kapýsý açýk olur.Kimse kimsenin evine girmez.Elbette bu hayali bir þey , masal kitaplarýnda olur.Fakat yangýndan ne kadar insan kurtarabilirsek kardýr.Belki hýzrsýzlýk olaylarýnda azalma görebiliriz.
Þimdi gelelim bizim meseleye bizim spek para çok , açýða satýþ limiti gani hisseyi 1.32 den bastý aþaðý , bastý aþaðý 1.12 ye kadar indirdi.Bir çok insan panikledi , hissesini zararýna sattý sonra baþladý alttan hýzlýca toplamaya , küçük yatýrýmcý sattýðý fiata alamadan tekrar 1.32 e getirdi.Buradan para kazandý soruyorum helal mi ??? Haram mý ??? Sadece zoren de deðil bir çok hissede bunlardan çok var ne azýlý spekler var.Ýþte insanlarý eðitmemiz lazým.Hisseyi normal trendine býraksalardý iner de çýkarda oradan kazanýlan para helaldir ama bu soygunculuk.Benden bu kadar konu benim için kapanmýþtýr.Bu konuyla ilgili tekrar yazmayacaðým.Ben zaten stop-loss teknik fiattan yaptým hisse de deðilim ama uygun zaman yakaladýðýmda zararýmý çýkarmak için tekrar aranýza katýlýrým.Kalýn saðlýcakla.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri