bokunda boncuk vardı dün kapanışda 3.53 den vemediniz bende 3.40 dan mundar diyorum
bokunda boncuk vardı dün kapanışda 3.53 den vemediniz bende 3.40 dan mundar diyorum
B'nin D'ye yaklaşma senaryosu nedir? Hangi durumda ve ne zaman gerçekleşebilir?
C6833 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boyle bir senaryo mu var bilemedim de
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço zamanı da yaklaşıyor. Beklemeye devam
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlkçeyrek te açıkladı gı kar kadar herçeyrek açıklasa bile 5-6 lirası var.sermayesine yakın 12 aylık bilançoyla 5 üzerini hakediyor. Uv dede karı sermayeyi geçrse nerelere gidecegini tahmin edemiyorum. Beklemek lazım.
Krdmr b 2018/6 aylık bilanço: 46,004,977.
Maşallah, artık 5 li rakamları görelim.
Fk 6,32
Pd/dd 1,28
Şaka gibi yaaa..bu bilanço yla bunumu yapabildin sadece..
İkigünde nerdeyse +%10 yaptı kimse yok. Buralar harbiden dutluk olmuş. Neyse tekkeyi biz bekliyelim bari.
http://www.mining.com/web/shanghai-r...pat-escalates/
Çin'de Salı günü inşaat demiri fiyatları 6 yılın en yüksek seviyesine çıktıktan sonra Çarşamba günü %0.1 gerilemiş.
geçen yıl ağustos ayında 2,5X lerden satmıştım. 4 lere yanaşmıştı. keşke demiştim tutsaydım. şimdi 2,4X larda. 1,5X lardan almıştım.
yani borsada istisnalar kaideyi bozmaz. yok uzun vade yok temettü hikaye.
Kardemirin en değerli tertibi ayaklar altında.
Bu bilanço ve artan faliyet karıyla yarın tavana yapışmazsan çok agır hakaret ederim ona göre tahtacı.pd/dd 0,85 fk 4 yuhhh ... Körmü bu aracı kurumlar nasıl görmezler şu fiyattaki kardemir i.. Tabi onlar ancak mal çıkmak için hazırlık yaptıkları hisseleri önerrler.. Böyle yatırımı bitmek üzere olan ve artık düzenli kar arttıran yeni üretime geçen teker fab.bahsetmezler. filyos limanın bilanço ya nekadar etki yapıcanıda bahsetmezler. Yani şuan bahsetmezler. Kendileri bu fiyatlardan toplayıp 5 lirayı geçince her aracı kurum 8 lira 10 lira hedef vermek için sıraya geçerler. Yönetimin bundan sonra düzenli temettü kararı aldıklarındanda bahsetmezler. Onlar toplamakla meşguller çünkü.
Kap : Krdmd - Krdma - Krdmb :
Şirketimizin sene başında açıkladığı %23-25 aralığında 2018 yılı FAVÖK
Marjı beklentisi % 31-33 olarak revize edilmiştir
2,41 kadar 195 bin lot satışları döşemişler totoşlar. Hala baskılama derdindeler. Faliyet karı %300 artmış ulan. Kim satar size bu fiyattan kardemir leşçiler!!
hadi anladık tertip olarak eksigin yok fazlan var..( yönetim kuruluna soktugu üye sayısı) eger fiyatın d ye eşitlenecekse haklarına kısıtlama getirsinler pehhhhhh..borsada sıra dışı fiyatlamaya bir örnek karşımızda ..valla aldım attım kenara dursun zamanı gelince çıkarırız meydana :))
Ah bu gaplerin gözü kör olsun.
Şirket pozitif yönde ilerlemekte lakin hisseleride bu aralar her ne hikmetse negatif durumdalar. Kağıtlar şu an son bir yılın dibinde düşüşü gibi dönüşü de muhteşem olabilir diye düşünüyorum çünkü A ve B grubu hisselerinin önümüzdeki günler altın cağını yaşama dönemi olabilir, herşey yönetimle ilgili pozisyon alma heveslisi bir grubun bu fitili ateşlemesi ile başlayabilir. Böyle bir durum olursa önce A sonra B çok güzel hikayeler yazar. Gerçi hiç böyle bir durum olmasada kardemir elindeki nakiti yaptığı ve yapacağı kârlarla ( yıllık bilançoyu müthiş bekliyorum) 2019 dada çok güzel olur.Ben şimdiden güvertede yerimi saglamlastiriyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir
***KRDMA* *KRDMB* *KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***KRDMA******KRDMB******KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler KRDMA, KRDMB, KRDMD
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Mustafa Yolbulan tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/725395
BIST
(19/12/2018 - 09:26:51)
Krdmr karının mühteşem geleceğini sağır sultan duydu,yönetim avantajlı,temettü hakları eşit olduğu ve de KrdmrD fiyatının çok gerisinde kaldıkları halde D düşerken A-B de aynı hızla düşüyor!.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/DY2bk6.jpg
Teknik analiz fincan Kulp oluşumu.hedef 8 TL yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle.
Tâbi formasyon süresi 2 yıl.
2,08 üstü kapanış yapması lazım, spek illa ki bunu görmüş ve göz ardı etmez inşallah....
***KRDMA* *KRDMB* *KRDMD*** KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi
***KRDMA******KRDMB******KRDMD*** KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Mali Tablonun Hesap Dönemi
01.01.2018-31.12.2018
Mali Tablonun Verildiği Otorite
Karabük Vergi Dairesi
Mali Tablonun Verilme Nedeni
Geçici Vergi Beyannamesi Eki
Mali Tablonun Verilme Tarihi
18/02/2019
Açıklamalar
Şirketimizin 01.01.2018 - 31.12.2018 dönemine ait geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Usul Kanunu'na göre hazırlanıp Vergi Dairesine sunulan mali tablosu, sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş olup ekte takdim edilmektedir.
Bilgilerinize arz ederiz.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/740552
BIST
(18/02/2019 - 17:34:32)
Aynı mal corc, coni, HANS, arkadaş, yapmayın vermeyin d'nin satış fiyatı altında malınızı, verirlerlerse a. Ve b nin fiyatına ok.
Bilanço ile d den çok daha hızlı gidebilirler.
KRDMA Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 814259158 Yıllık Değ%:224 Ana Ortaklık Payları: 814484550 Yıllık Değ%:224
KAP : KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KRDMA, KRDMB, KRDMD
Olağan Genel Kurul Toplantısı
02.04.2019 -14:00
https://i.resimyukle.xyz/xAGBQG.jpg
A-B yatırımı yapan arkadaşlar. Buraları çok ıssız bırakıyoruz. D kadar olmasa da burda da ky var. Biraz da buralara yazsak nasıl olur?
bugün tüm heyecanımızı sevincimizi kursağımızda bıraktılar,elbet buralar artık çok ucuz gerçek değerlerine ulaşacaklar er geç ama yine de böyle güzel bilançonun üstüne bu düşüş moral bozucu oldu
bir de A-B epey zamandır beraber hareket ediyordu bu gün B aleyhine 4 kademe fark oluştu bu da ayrı bir hüsran oldu,ben de ful A ve B deyim,şu an grup içinde en ucuz kalan B oldu
A ve B de Sanko yatırımdan bir gerizekalı 27 Şubatta 2.52 'den 270.000 lot A , 800.000 lotta B aldı. Cuma günü de tüm bu malı zararına verdi. Muhtemelen açığa alım yapan veya kredili işlem yapan çömezim biriydi.
Düşüşün en büyük sebebi o. O salaktan başka ciddi bir satanda kimse olmadı zaten.
Acelesi olmasa bu fiyatlardan vermezdi zaten. Bu kervan herkesi taşımayacak. 3.45 lerden 1.78 e kadar aldım. Tam bir yıla yaklaşan zamandır bu hissedeyim. 2.07 den 2.11 e kadar 4 kademeyi sadece bir on onbeş bin liralık hacimle kaldiriyordum. Şirket uzun soluklu beklemeyi hak ediyor. Temettü vermesi iyi oldu. Yoksa belki 2.50 lerden bende çizgiyi cekecektim. Ha bu arada temettü ikiye bolmusler adamlar gerçekten çok akıllı. Bu periyotta devam ettiği sürece bu hisse taşımayı hak ediyor.
Nice hisseler aldım. Aylarca beklediğim yıllarca tasidiklarim oldu. Bir Ege en hatırlıyorum 92.5 tan en yüksekten elime vermişlerdi[emoji1] [emoji9]
Tam 3 -4 ay 80 le 90 arasında gezdirdiler. 92.5 tan alan adamın 80 liralara bir günlük zararını yüzde 10 filan yapıyor. 4 ay sonunda o al sat yapanlar teknikciler taktikciler hepsi döküldü hisse tam olarak 136 Lara kadar soluksuz çıktı. Sonra bir tane teknikci vardı tam iki seans taban yaptırdı hisseye sonrası malum baba bin biri geldi aldı yürüdü. Teknikci taktikciler arkadan sadece seyretti. Bizim yerliler hep aynıdır. Yuzde beş düştüm u depresyona girer
Yüzde 10 yükseldi mi ne zaman satayım diye bakar.
Bu hisse bilançosu ile taşımayı hak ediyor. Kime isterseniz sorabilirsiniz. Temmettusu de var .
Ha bu arada 1.78 de kimse yuzune bakmıyordu. Simdi herkes usustu bu saatte gelenler tabiki inişe çıkışa sağlam duruşla karşılık vermezse duserde kalkarda rüzgarda savrulmuş yaprak gibi
Bedava kimse kazanmiyor
Allah sabredenler le beraberdir
Evet sanko daki kişi B hissesini mahvetti, ama ben salak olduğunu zannetmiyorum. 2.52 ortalama ile aldığı 800 bin lot civarındaki hisseyi, cuma günkü piyasada vermesinin kişileri dökmek amacıyla yapıldığını düşünüyorum. 2.52 den alırken gelenin gidenin malını aldı, hisse onda toplandı, cuma günüde büyük kısmını yine takaslarda ilk iki sırada yer alan Halk ve Ak 'a devretti. B yi kullanarak A da QNB nin de 1.1 milyon mal toplamasına aracılık ettiler. Bakalım QNB bu malları birilerine virman yoluyla ya da tahtada kimlere devredecek.
Hisseler ucuz. Fabrikada sorun yok. İleriye dönük güzel yatırımlar mevcut. Riskten kat kat fazla getiri potansiyeli var. Buraya kadar herşey tamam.
Cuma günü Bist bozdu, Krdmler daha fazla bozdu. Adamlar bilançoyu tınlamadı. Kardemirler bi yana; ekonomik, siyasi(seçimler) ve bist sorunu var. Bu riskler kardemiri ne derece etkiler ve bu dönemde hisse taşımak ne kadar mantıklı?
Teknik taraftan bakıldığında: A-B yükseliş kanalının içinde hareket etmeye devam ediyor ve biraz daha aşığı gelip daha yukarılara çıkacakmış gibi görünüyor. Bu kanal D'den daha dik. Yani bir süre sonra D'yi geçebilirler. Bakalım beklemeye devam. Önümüzdeki hafta çok şey gösterecek. Bist bozarsa tutunmaları zor...
ereğlide bilanço ertesi yüzde 5 kadar eksi yapmıştı ama gün sonuna doğru toparlamıştı sonraki günler çalkalaya çalkalaya 9.50 ye kadar çıktı,kardemir de bilançoyu eksi 5 ile karşıladı ama fark biz gün sonu düştüğümüz yerde kaldık,endeksin kötü olduğu güne denk gelmesindendir inşallah diyelim
Temettü dağıtımından önce olmaz, çünkü o zaman eski hisse senedi, yeni hisse senedi ortaya çıkar , zaten A B D gibi üç çeşit senet varken A yeni A eski vs. olmaz..
Ancak ben kar payı dağıtımından sonra yani 2. taksit den sonra belki 2019 sonu, belki 2020 geçmiş yıllar karından karşılanmak üzere bir bedelsiz bekliyorum. Neden derseniz, USD bazında öz sermayesi 2014 yılına göre artmışken, ödenmiş sermayesi yarısından bile aşağıya geldi. Kayıtlı sermaye tavanı 3 milyar tl.. Eninde sonunda artıracağını tahmin ediyorum..
Not : yapsalardı aynı anda %22 kar payı, %20 kar payı karşılığı bedelsiz denilebilirdi.. Ama o zamanda hisseye çok talep gelirdi..
istenmedi herhalde..
https://i.hizliresim.com/8aoaNk.jpg
**Resimde çıkmamış. ilk kolondan başlayarak 2018 -2017-2016-2015-2014 şeklinde..
Yatırım tavsiyesi değildir.. Şahsi düşüncemdir.
Bu arada a ve b hissesine sahip kişiler mesela B de Kamil Güleç.. bu hisseye ne kadar değer biçer, bu hisselerini olası bir satışta kaça satar.. Az çok tahmin edebiliyorum ve bu nedenle düştü, yükseldi demeden rahat bir şekilde durabiliyorum hissede.. Onlar bizden daha çok hesap kitap yapıyor.. 2 sene önce genel kurul öncesinde B hisse lotunu yükseltmek için geleni gideni topladı.. 2020 ikinci yarıda yine aynı şeyi bekliyorum. Tabi bende gelen kar payları ile hisse sayımı yükselterek itina ile devredeceğim o zaman..
Yatırım tavsiyesi değildir..