Acelesi olmasa bu fiyatlardan vermezdi zaten. Bu kervan herkesi taşımayacak. 3.45 lerden 1.78 e kadar aldım. Tam bir yıla yaklaşan zamandır bu hissedeyim. 2.07 den 2.11 e kadar 4 kademeyi sadece bir on onbeş bin liralık hacimle kaldiriyordum. Şirket uzun soluklu beklemeyi hak ediyor. Temettü vermesi iyi oldu. Yoksa belki 2.50 lerden bende çizgiyi cekecektim. Ha bu arada temettü ikiye bolmusler adamlar gerçekten çok akıllı. Bu periyotta devam ettiği sürece bu hisse taşımayı hak ediyor.
Nice hisseler aldım. Aylarca beklediğim yıllarca tasidiklarim oldu. Bir Ege en hatırlıyorum 92.5 tan en yüksekten elime vermişlerdi[emoji1] [emoji9]
Tam 3 -4 ay 80 le 90 arasında gezdirdiler. 92.5 tan alan adamın 80 liralara bir günlük zararını yüzde 10 filan yapıyor. 4 ay sonunda o al sat yapanlar teknikciler taktikciler hepsi döküldü hisse tam olarak 136 Lara kadar soluksuz çıktı. Sonra bir tane teknikci vardı tam iki seans taban yaptırdı hisseye sonrası malum baba bin biri geldi aldı yürüdü. Teknikci taktikciler arkadan sadece seyretti. Bizim yerliler hep aynıdır. Yuzde beş düştüm u depresyona girer
Yüzde 10 yükseldi mi ne zaman satayım diye bakar.
Bu hisse bilançosu ile taşımayı hak ediyor. Kime isterseniz sorabilirsiniz. Temmettusu de var .
Ha bu arada 1.78 de kimse yuzune bakmıyordu. Simdi herkes usustu bu saatte gelenler tabiki inişe çıkışa sağlam duruşla karşılık vermezse duserde kalkarda rüzgarda savrulmuş yaprak gibi
Bedava kimse kazanmiyor
Allah sabredenler le beraberdir
Yer İmleri