Acelesi olmasa bu fiyatlardan vermezdi zaten. Bu kervan herkesi taþýmayacak. 3.45 lerden 1.78 e kadar aldým. Tam bir yýla yaklaþan zamandýr bu hissedeyim. 2.07 den 2.11 e kadar 4 kademeyi sadece bir on onbeþ bin liralýk hacimle kaldiriyordum. Þirket uzun soluklu beklemeyi hak ediyor. Temettü vermesi iyi oldu. Yoksa belki 2.50 lerden bende çizgiyi cekecektim. Ha bu arada temettü ikiye bolmusler adamlar gerçekten çok akýllý. Bu periyotta devam ettiði sürece bu hisse taþýmayý hak ediyor.
Nice hisseler aldým. Aylarca beklediðim yýllarca tasidiklarim oldu. Bir Ege en hatýrlýyorum 92.5 tan en yüksekten elime vermiþlerdi[emoji1] [emoji9]
Tam 3 -4 ay 80 le 90 arasýnda gezdirdiler. 92.5 tan alan adamýn 80 liralara bir günlük zararýný yüzde 10 filan yapýyor. 4 ay sonunda o al sat yapanlar teknikciler taktikciler hepsi döküldü hisse tam olarak 136 Lara kadar soluksuz çýktý. Sonra bir tane teknikci vardý tam iki seans taban yaptýrdý hisseye sonrasý malum baba bin biri geldi aldý yürüdü. Teknikci taktikciler arkadan sadece seyretti. Bizim yerliler hep aynýdýr. Yuzde beþ düþtüm u depresyona girer
Yüzde 10 yükseldi mi ne zaman satayým diye bakar.
Bu hisse bilançosu ile taþýmayý hak ediyor. Kime isterseniz sorabilirsiniz. Temmettusu de var .
Ha bu arada 1.78 de kimse yuzune bakmýyordu. Simdi herkes usustu bu saatte gelenler tabiki iniþe çýkýþa saðlam duruþla karþýlýk vermezse duserde kalkarda rüzgarda savrulmuþ yaprak gibi
Bedava kimse kazanmiyor
Allah sabredenler le beraberdir

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri