Pasta paylaşan var mı
y.t.d
Printable View
Pasta paylaşan var mı
y.t.d
Burak herşeye şikayet eden Mahalle karılarını geçtin.Tontonun seni memnun ermesi
için ekstra çaba göstermesi gerekli. % 2 düşmüş dır dır dır. Hayırdır saattında milletede sattırmayamı çalışıyorsun.
Tamam sen haklısın bu hisse kötü berbat rezil pislik adi eeeee şimdi ne yapıyoruz
Alma kardeşim alma sen tektu alma
Şişko bencil pislik bir hisse bu tektu
Ama yeter arkadaş sürekli aynı hikaye hisse kötü
Bu forumda çok gereksiz insanlar var ve sürekli hisseyle ilgili kötü yönde atıp tutuyor fakat nehikmetse hergün burdalar forumda yazıp duruyorlar kardeşim hisse kötüyse sat çık burdaki leri etkileme aslı astarı olmayan şeyler yazarak millete sattirmaya calisma.yarın bir haber gönderir may kagit tavanlar insan içine çıkamazsın. ..
Aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?
TEKTU günlük
http://imageturko.com/?di=FBBN
adam hissenin patronuna saydırıyor, içini döküyor kimseye sat demiyor ki, hayir hemen patronu savunma moduna neden geçiyorsunuz onu da ben anlamıyorum ?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardes ben patronu ovmuyorum sadece bu kagit cikacaksa sen ben çıkarmicaz heralde bu kagit patron kagidi adam ne derse o olur.tektunun içi boşaltılıyor nedemek sence?elinde hissesi olana akış yapmak strese sokmak degilmi.sapla samanı karıştırma kimsenin mayi övdüğü yok.bu kagit cikaçaksada goturecek adam belli.
bırak adam dertlenmiş saydırsın biraz,kağıt 153 den 65 e inerken stres olmayan k.y propolis in yazdigiylami olacak stres olacak , anlamsız tipler gereksiz vs. demeniz cok yanlış kardeş
Aynen felaket tellalığına gerek yok. Piyasa genel durumuna nazaran bu seviyeler şimdilik kötü sayılmaz. Senetler ortalama 25% değer kaybetmiş durumda. Özellikle teknik olarak 0.65 seviyesinden dönmesi olumlu. Yatırımcıları önümüzde nasıl bir süreç bekliyor onları yazıp çizmek gerek. Sonuçta bir tahta yapıcı var her şeyin kontrolü altında devam ettiğini düşünüyorum. Geçenlerde olumsuz senaryom 0.66 dan tepki gelmesi ile kısmen olumluya dönmüş sayılır. atayburak a da bence karışmayın isabetli tahminleri oluyor zaman zaman. Ha kötülemesine gerek yok belki ama söylediklerinin altını doldurursa istifade ederiz bizde.
Sahiplerinin ne olduğunu biliyor ama kaç senedirde bu kağıtta, sizce de salakça bi durum değil mi.
Neyse olumsuzluk pompalanıyorsa bugün bu hisse gider.
zaten 9 - 4 - 5 şeklinde alımlarda umut verici :)
9 - 5 - 4 şeklinde aldılar mı çıkıyor,
14 - 4 şeklinde aldılar mı düşüyor.
Bakalım bugünde tutacak mı :kahkah:
YTD.
Ne demek istediğimi anlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Amacım kimseyi kırmak değil ama bu kağıtta yapılan şöyle yükselecek böyle uçacak yorumları hem yorumu yapanlara hem de okuyanlara zarar veriyor, insanlar gereksiz beklentiye girip burada zarar ediyor. Ben uzun süredir kağıttayım ama alım satım yaptığım için iyi bir kar ettim daha önce tektu portföyümü paylaşmıştım. Artık kağıdın hareketlerini tahmin edebildiğim halde yine de forumda kimseye tavsiye verecek kadar cesur değilim. Çünkü insanlar çok zor kazandıkları paraları, çoluk çocuğunun rızkını tektu da hemen kaybedebiliyorlar. Yine de siz bilirsiniz ama bence anlamsız spekülatif yorumlardan kaçınmak gerekir.
Forumda hafta sonu öyle bir hava yaratıldı ki sanki pazartesi açılışta tavan çekecek ve böyle devam edecek gibi. Ama gördük ki öyle olması gerekse bile öyle olmayabiliyor.
Senelerdir borsadayım sadece 2 kağıt takip ettim biri bossa diğeri tektu. Bossa da 1.82 den aldığım kağıtları 6_8 tl arasında sattığımı bossa forum yazılarından görebilirsiniz. Bir kağıdı uzun süre takip edince ne yapacağını tahmin edebiliyorsunuz. Ama yine de sadece tahmin olacağının garantisi yok. Ama bu tektu nun sahipleri son derecede kötü niyetli zamanında yükselen kendi kağıdını düşürmek için satış yapan ve bunu söylemekten çekinmeyen tipler.
Endeks le hic alakasi yok.
y.t.d
Ula PATRONİÇE ALACAM DEDİN 25 MİLYONCUK ,2 MİLYONCUK ALDIN.EH HABERİDE GÖNDERDİN ALAÇATIDAKİ VİLLARI SATIYORUM DİYE .MADEM SATACAKSIN VE NİYETİN VAR ÖNCE SEN NEDEN HİSSENE SAHİP ÇIKIP SÖZ VERDİĞİN MİKTARI ALMAZSIN Kİ?HEM BAK GYO KURUCAM DEDİN 78 KURUŞLUK HİSSEDEN KAÇ KURUŞLUK GYO KURUCAN MERAK ETTİM?HEM BU DEFA NEDEN BORSA GÜNDEM DEĞİLDE KAPTA AÇIKLAMA YAPARSIN.YAP BORSA GÜNDEMDE VER GAZI.BU KAĞIT OLUMLU GÖRÜŞTEN ÇOK OLUMSUZ YORUMU HAKKEDİYOR.HAKKETTİRENLER DE BELLİ MAAALESEF.BU HİSSEYİ 1.50 TAŞIYIP ORADAN 70-80 KURUŞLARA BEN GETİRMEDİM.YENİ GİRECEKLER VE GİRENLER KAĞIDIN GEÇMİŞİNE BAKIN YOK UÇAR ,YOK ÖLÜR DİYENLERE BAKMAYIN.UÇACAK KAÇACAK YOK BATACAK HEDEF FİYAT ŞÖYLE OLACAK.BIRAKIN KENDİ YORUMLARINIZI.HAYALLER PARİS GERÇEKLER DURSUNBEY. HİSSE 150 GÖRDÜĞÜNDE HEDEF FİYATI 2 KÜSURLAR HATTTA 3-4 GÖSTERENLER ÇIKTI BİRDEN BİRE.TOBO DİYENDEN OBO DİYENLER.AMA KURBAĞA GİBİ HAŞLADILAR MİLLETİ.
0.75 in altina dusurmuyor buralar kagidin toplanma yeri galiba
abi dün de 78 den aşağı düşürmüyordu, hatta 77 den 1 adet işlem olmuştu gün sonunda ytd
Derinlik gonderebilen varmı
76 428 bin 77 537 bin.şimdilik iyı direniyor bakalım. .
Beklemeye devam .Bu hafta böyle gidecek gibi...
y.t.d
Alıcı ve satıcıyı paylaşacak olan varmi
0.76 400bin satış
0.77 90bin alış oldu şimdiye kadar,
Birazdan 0,75 ide kıracak gibi gözüküyor.
Ama ben ümitliyim. 65 deki yaptığı hareketin aynısını yapacağını düşünüyorum .
YTD.
teker patladı yine
https://i.hizliresim.com/Y6MNqE.png
Tahta öksüz olunca, Gedik yatırım kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor kelimenin tam anlamıyla.
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün alıma başladım tekrar 200 tl 78 aldım 76 ya düştü bugün 200 tl 76 dan alım düştü 74 e :) sahipsiz kaldık hergün 200 tl alacam 0,02 ye kadar yolun var:)
74 de ne kadar kaldı acaba
kasada 150 milyon 90 gitti.**may boya gayri faalmiş...menkulleri çokmuş.,
bu böyle olmaz o değerleme raporuaçıklanmalı..ve g.menkuller açıklanmalı..nerde ne ..zaten may da kendilerinin ..olabilir..karlıdır şirkete fayda sağlayacakca sorfun yok..sadece açıklanmalı nedir bu g.menkuller kira gelirleri**
ayrıca zigana satış geliri 90-130 milyon avro.gelir..şirket bilançosunda nasıl hesaplanmış baktınızmı..yaklaşık 500 milyonluk bir gelirden bahsediliyor..
şimdi kasada 150 milyon ve 500 milyonluk zigana satışı..bu hisse 10 taklalı**tavan yapması lazım..sizce neden aşşşaaa...neden.**
dün yatırımcı ilişkilerinden ibrahim beye mail attım;
nedir bu may boya gayrimenkulleri diye gelen cevap'tan paylaşıyorum
Pendik kurtköy'de fabrika binası (kira getirili)
Trabzon'da çarşı+ofis binası (kira getirili)
Üsküdarda bir daire
Ankara'da bir Villası olmak üzere gayrimenkulleri vardır şeklinde oldu.
bu bilgiler nerede var bilemiyorum bana maille soruma cevap geldi ancak kap'ta yayınlanması gerekirdi diye düşünüyorum.
Ayrıca may boya diye google da araştırdığımda
"Grup şirketlerimizden May Boya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait Pendik Kurtköy'de bulunan YDA 6265 Ada, 7 Parsel; YDA 6272 Ada, 8 Parsel; YDA 6271 Ada, 3 Parsel; YDA 6262 Ada, 2 Parsel; HD6847 Ada, 13 Parsel; HD 14 Parsel ve HD 15 Parseldeki imarlı arsalar
bu kurtköydeki arsaya daha önce proje yapılmak istenmiş o haberde arsa hakkında bulabildiğim bilgi bu.
Hissenin fiyatı nedir su an 0.740 kr yok arsalar yok bunlar hikaye yazmayın bence ytd
kurban olduğum okuman yazman yokmu?
şirkete mail attım gelen cevabı paylaştım. Şirket iyimi dedim. kötümü dedim.
Adamlar bi şirket satınalmış faaliyeti olmayan!!.
Bende hissedar olarak şirkete sormuşum .Gelen cevapla yetinmeyip may boyanın kurtköy arazisidir nedir diye aramışım. bulduğum ada parsel numaralarını paylaşmışım.
Teşekkür etmenizi geçtim. şu emeği eleştirmek nedir. Size hangi fiyattan aldınız bilmiyorum; benmi aldırttım?
benim yazım ile almış iseniz 0,6X lı fiyatta almış olmalısınız.
Tektu forum sitesinde maç sohbetimi yapalım.
Ek 19016
Bakalim bugun 73 ten toplanan mallar yarın nasi karsimiza cikacak
Az buz da degil
Çok teşekkür ederim arkadaşım
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böyle abidik olmaz..işte varya var inanın falan..bir villa trabzonda bi şeyler 90 milyon.**açıklkanması gerekirdi.olay tamamen usulsüz.belki ederi doğrudur.ama açıklanmalıydı...kendin pişir kendi ye.güvenin falan da hissedeki olaylar parametreesine bakıldığında öyle olmuyor..
1 lişralardan başlayan oyun devam ediyor..hep ara gazı veriyorlar ara gazındada aşşa gönderiyorlar..nasıl bir tezgah kurgu...
500 milyonluk g.menkul satışı bile hisseyi aşşa gönderiyor..150 milyon taze para hisseyi çökertiyor..başka örneği yok.onun için parayı izleyin mış muş..değil hise fiyatı zaten yansıtır durumları var bi pislikki hisse çöktü..geçen bir yatıırmcı kardeşimiz öfkeleniyor.bana niye yazdığımyanlışmı..**hissenin on tavan yapması lazım aşşşşşaa..hala aşşşaa..nasıl bir tezgah..
para yan cepten öbür yana ..nasıl iş..açıklmaa işte acaip kazançlı tamam hiseye yansıyormu yok demekki ..**