Sayfa 56/945 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 441 - 448 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Pasta paylaşan var mı

y.t.d

2.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    150 milyona dikkat dedik daha 1 hafta olmadı..90 ı gitti.nereye gitti boyacıya gitti..kim bu boyacı internet adresi varmı şirket bilgisi ne .g.menkulleri ne..babafingoya devam...dikkattttttt..baba ocaklamalı gülen adam formülü jet fadılsal...bu arada borsa gündem haberlerini yapmaz oldular..spk dan zamanı geldiğinde bi şeyler olacaktır...

90 ı gitmedi kardeşim may boyadan 90 milyon alacağına karşın şirketi devraldı

3. Burak herşeye şikayet eden Mahalle karılarını geçtin.Tontonun seni memnun ermesi
    için ekstra çaba göstermesi gerekli. % 2 düşmüş dır dır dır. Hayırdır saattında milletede sattırmayamı çalışıyorsun.
    Tamam sen haklısın bu hisse kötü berbat rezil pislik adi eeeee şimdi ne yapıyoruz
    Alma kardeşim alma sen tektu alma
    Şişko bencil pislik bir hisse bu tektu
    Ama yeter arkadaş sürekli aynı hikaye hisse kötü

4. Bu forumda çok gereksiz insanlar var ve sürekli hisseyle ilgili kötü yönde atıp tutuyor fakat nehikmetse hergün burdalar forumda yazıp duruyorlar kardeşim hisse kötüyse sat çık burdaki leri etkileme aslı astarı olmayan şeyler yazarak millete sattirmaya calisma.yarın bir haber gönderir may kagit tavanlar insan içine çıkamazsın. ..

5. Aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

TEKTU günlük

7.  Alıntı Originally Posted by usterme Yazıyı Oku
    Bu forumda çok gereksiz insanlar var ve sürekli hisseyle ilgili kötü yönde atıp tutuyor fakat nehikmetse hergün burdalar forumda yazıp duruyorlar kardeşim hisse kötüyse sat çık burdaki leri etkileme aslı astarı olmayan şeyler yazarak millete sattirmaya calisma.yarın bir haber gönderir may kagit tavanlar insan içine çıkamazsın. ..
    adam hissenin patronuna saydırıyor, içini döküyor kimseye sat demiyor ki, hayir hemen patronu savunma moduna neden geçiyorsunuz onu da ben anlamıyorum ?

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ozangungordu Yazıyı Oku
    adam hissenin patronuna saydırıyor, içini döküyor kimseye sat demiyor ki, hayir hemen patronu savunma moduna neden geçiyorsunuz onu da ben anlamıyorum ?

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kardes ben patronu ovmuyorum sadece bu kagit cikacaksa sen ben çıkarmicaz heralde bu kagit patron kagidi adam ne derse o olur.tektunun içi boşaltılıyor nedemek sence?elinde hissesi olana akış yapmak strese sokmak degilmi.sapla samanı karıştırma kimsenin mayi övdüğü yok.bu kagit cikaçaksada goturecek adam belli.

Sayfa 56/945 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •