şu 35.50 yi kırsa kıvama gelecek...Dün Kozal dan çıktım nakitde bekliyorum seni...Üzme beni marshallcığım bensiz gitme bi yere
Size destek için 35.50 ye 100 lot yazdım bu arada
Printable View
şu 35.50 yi kırsa kıvama gelecek...Dün Kozal dan çıktım nakitde bekliyorum seni...Üzme beni marshallcığım bensiz gitme bi yere
Size destek için 35.50 ye 100 lot yazdım bu arada
22 Mart 2017 Çarşamba, 15:39 Güncelleme: 22 Mart 2017 Çarşamba, 15:49
Akzo Nobel NV, PPG Industries Inc.'nin 22.4 milyar euroya (24.2 milyar dolar) yükseltilmiş satın alma teklifini redeetti. Böylelikle, Avrupa2nın en büyük kaplama şirketi Akzo Nobel, ABD'li rakibinden gelen teklifi ikinci kez reddetti ve hissedarlarından birinden eleştiri aldı.
Amsterdarm merkezli şirket, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, PPG'nin, Akzo hissedarlarına hisse başına 88.72 euro tutarında nakit ve hisse vermeyi önerdiğini duyurdu. Hollanda şirketine Şubat sonunda verilen ilk teklif hisse başına 83 euro seviyesindeydi. Akzo'nun 9 Mart'ta reddettiği ilk teklifle, şirket son teklifin çok düşük olduğunu ve hissedarların çıkarına olmadığını kaydetti ve istihdam kayıplarına yol açabileceğini belirtti. Akzo, yeni teklifin Akzo'nun PPG ile müzakereye girmesini garanti etmeyeceğini kaydetti.
Akzo Nobel CEO'su Ton Buechner, açıklamasında, "Teklif Akzo Nobel'in değerinin farkına varmada önemli ölçüde başarısız oldu," dedi ve yönetim ve danışma kurullarının oybirliği ile teklifi reddettiğini belirtti.
Teklifin yükseltilmesi ile birlikte, Buechner şimdi Pittsburgh merkezli PPG ile pazarlık görüşmelerine başlaması için artan bir baskı ile karşı karşıya kalmış durumda. Milyarder Paul Singer tarafından kurulan hedge fonu Elliott Management Corp., Akzo'nun ABD2li rakibi ile görüşmelere başlaması gerektiğini kaydetti. Hollanda şirketinin en büyük uzun vadeli yatırımcıların biri, bu hissedarın pozisyonu hakkında bilgiye sahip kaynaklara göre, Akzo'nun her yeni teklifi dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini belirtti.
Yine bizbize tarifesine geçtik.
Demekki başarılı bir operasyon ile malı verdiler.
Yine yeni yine yeniden alım düşünecekler için tavsiyem 34 lü rakamın altıdır.
bu arkadaşın akzo nobelin satışı için verilen teklifi ve neticesini kap'a bildirmesi gerekmez mi? biz bu haberleri medyadan mı öğreneceğiz. YTD.
Bugün yeniden aranıza katıldım,hayırlısı olsun. :)
P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah katılan katılana
Olaya temkinli yaklaştığını görüyorum.Mesela öğleden önce cevap yazmıyarak ne olur olmaz diye beklemişsin. Bense fark edersen olayı önceden yazıyorum,iş işden geçtikten sonra değil.Ondan sonra aldım sattım demiyorum.
100 günlük ort.35.689 (malesef kapanış 35,52)
kritik seviye 35,10 tehlikeli bölge stop 34,51
boğa 37.10 güçlenmesi için 36.40 gerekli
Bu arada 13 martta 35.50 görüp 35.68 ile kapatmıştı bugün ise 35,46 görüp 35.52 ile kapattı.Buna acaba ikili dip diyebilirmiyiz.
Bugün yapamadığını yarın yapmasını umut ediyorum.
Ama şuda bir gerçek para temeli de tekniği de bozar.POZİTİF YADA NEGATİF OLARAK.
Küçük te olsa kar açıklaması ve diğer bilançolara (kendi bilançolarına)oranla iyi gelmesi gayet iyi.Fakat çıkamamasının nedeni kesinlikle oyular oynanması.Şu an kötünün kötüsü 37.50 lerde olması gerekir endexe ve kar a bakılınca.Ama nerelerde malum.Hisse iyice sıkıştı yine.HİSSE 2-3 senedir yaptığı geleneksel hareketlerine yakında kısa zamanda (2-3 hafta)içinde son vereceğini.Ve artık yeni bir grafik çıkacağını umut ediyorum nitekim yatırımcısına alıştırdığı piskoloji ile yine düşer piskolojisi.Bir yerde son bulacak insanlar yıllardır taşıdığı ve satamadığı hisseleri spekk en değerli zamanda ele geçirecek.Yıllardır küfür yiyen hisse,bu sefer de küfür yiyecek:).
Sayın ICO Öncelikle lakabın çok güzel ve anlamlı.Herkezin yoğurt yiğişi farklı olabilir .Umarım Tren bir gün güzel kalktığında hepimizin bu trende olması beni sevindirir (küçük yatırımcılar olarak).Malum ülkemizin durumu ortada para kazamak o kadar zorki artık olanı kaybetmemek marifet oldu.ALLAH hepimize sahip çıkar hepimizin yüzünü güldürür İNŞALLAH.
Yazdıklarım yatırım tevsiyesi olarak almayınız zarara uğrayabilirsiniz.SAYGILAR SEVGİLER
Bu arada aklıma gelmişken, ben ne zaman bir seviye versem tersi oluyor.Bu da şunu gösteriyor birileri küçük yatırımcı piskolojisi ni takip ediyor.Bu da olayın iyi pozitif yanı.Yani spek i terse getirmek çok zor değil.O nedendir ki bir ara yazmıyarak yapığım hesaplara MRSHL nin 1-1 uyması tuhafıma gitmişti.Yakında tekrar sesizliğe bürünürsem şaşırmayın:).SAYGILAR SEVGİLER
el akım yapmak için 16 nisan sonu bekliyorum cb dün de söyledi avrupaya özellikle hollandaya süprizimiz olacak diyor keşke ab ile ilişkileri tümden durdururda biz de onlarda kurtulur
Akzo Nobel'i almak isteyen Amerikalı PPG internetten baktığım kadarı ile Akzo dan daha büyük bir dev şirket. Türkçe siteleri bile var ama sanırım ülkemizde daha yeniler. Dikkatimi çeken de özelikle bina yalıtımı ve mantolama birde otomobil boyalarında bir numaralar... yatırım tavsiyesi değildir...
Bildiğimizden değil fiyat ucuz kaldı diye girdik işte:)
30 dk. düşey üçgen formasyonu olabilir mi. grafik bilgisi iyi olan arkadaşlar yorumlayabilirmi
Uçacak kaçacak diyenler vardı. Onlara kefil olanlar vardı.
:)
Vardıda vardı.
Ekstra bir haber olmadıkça 33-39 arasında gidip geleceğiz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Grafiklerin bu kağıt için önemi yok.
Para para para.Para her şeyin ilacı.Temeli de tekniği de çözer. 35,10 tehlikeli bölge orayı da kırarsa 33,94 ikinci baraj.
Artık devre kesici gelsede rahatlasa :))
Mis, bu kez yedek kurşunum var:)
borsada hangi hissenin sayfasını açıp bakarsanız bakın durum burdakinden farksız. en temizi doviz altın ve faizde sepet yapmaktı sayın macera severler :)
Bugünkü düşük hacimde bile tahta 8000 lot eksi.
Akzo nobel hisse satışı ile alakalı bilgisi olan varmı ?
Akzo Nobel NV, PPG Industries Inc.'nin 22.4 milyar euroya (24.2 milyar dolar) yükseltilmiş satın alma teklifini redeetti. Böylelikle, Avrupa2nın en büyük kaplama şirketi Akzo Nobel, ABD'li rakibinden gelen teklifi ikinci kez reddetti ve hissedarlarından birinden eleştiri aldı
Amsterdarm merkezli şirket, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, PPG'nin, Akzo hissedarlarına hisse başına 88.72 euro vericekmiş
şimdi marshallda Akzo hisseleri ile birlikte mecburen satılacak Yeni teklif Bu çarşamba yapılacakmış galiba akzo PPG nin yaptığı teklifi reddetmiş PPG hisse başı 95 euro ile tekrar teklif verecek diyorlar bu satış olursa marshallı tutana aşk olsun söylüyeyim :) adamlar milyar dolarlardan bahsediyorlar..
Yarın bu Marshall baya bi hareketli olacak gibi bakalım hayırlısı olsun
Heyecanlandım gece gece:)
http://i.hizliresim.com/ojk4dk.jpg
Akzo Nobel 'in marshall üstündeki payı %40 civarında alacak olanlar hakim ortak yani %51 ini isterlerse ya borsa yolu ile alım yapmalı yada tekyar holding ile görüşmeleri lazım kalan %11 için bencede güzel bir haber bu MARSHALL hisselerinin avrupa devinden DÜNYA devine geçmesi tabiki olumlu karşılanacaktır ki dolar bazlı bakılırsa 75 dolar fiyatları gördü marshall şuanda 9 dolardan işlem görüyor dolar bazlı zaten çok ucuz heran herşey olabilir bencede yatırımcılar dikkatli olsun satış haberi gelirse tavana kitleyebilirler 2011 deki tavan serisini bilenler bilir :D
alan adamlar türkiyedeki ortaklıktan çekiliyoruz demesin de
Sabah açıldığı gibi yukarıya çektiler tahta yaklaşık 7000 lot artı idi. Kapanış itibarıyla 1000 lot eksi.
:)
Demesinin mümkünatı yok açıklamalarında bu varlıkların özellikle gelişen ülkelerdeki ayakları bizim için önemli şeklide yapmış bu sadece marshall için geçerli olan bişey değil diğer gelişen ülkelerdede grubun boya konusunda farklı yatırımları var onlar içinde olumlu bir haber yani sadece marshall olarak düşünmemek gerekli Hayırlısı olsun