Sadece izlemedeyim piyasa yapıcılarını...buraya bir şey yazdıkmı hep beni takip ediyorlar,en iyisi destek ve tepe noktalarını yazmamak...zaten hisse takibimde,düşürdükleri yere kadar alıcıyım,çıkarttıkları yere kadar satıcıyım :)...ytd.
Printable View
Sadece izlemedeyim piyasa yapıcılarını...buraya bir şey yazdıkmı hep beni takip ediyorlar,en iyisi destek ve tepe noktalarını yazmamak...zaten hisse takibimde,düşürdükleri yere kadar alıcıyım,çıkarttıkları yere kadar satıcıyım :)...ytd.
Bugünde tık yoktu :(...hala beklemedeyiz...zaten 3.80'e demir attı...işin tuhafı yavrusu ile eşitlendi yine...bakalım bu seferki yarış nasıl olacak !!!
Alışa devam öyleyse
3,76 ve hatta 3,59'u görse daha mı rahat uzaklaşacak dipten bilemedim...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün 3.75 gösterdi,hadi artık bugün yap bir kıyak yayı iyice gerdin,istersen fark etmez nasıl olsa düşürdüğün yere kadar alıcıyız,istersen tekrar 2 altına indir :)...ytd.
Ek 6555
Şuan vertudayım. Eğerki bir kaç güne hedefim gelir ve kar satışımı yaparsam yanınıza gelebilirim. gözümü korkutan iki şey var. birincisi yıllıkta %164 artıda olması. yani primli olması. ikincisi ise aşağıdaki gap boşluğu. bu ikisi dışında alım seviyesi gelmiş görünüyor.
yatırım tavsiyesi degildir.
Ben her zaman yazamıyorum 5 üstü bulasılmaması gerektıgını belirttim her yerde suan yeni yuklu pozisyon almak için
3.60-3.70 arası kademeli piyasa kosullarına gore dusunebılırım buralardan tepkı gelirse o tepkıden yararlanırım
yatırımcıyım gelirse alırım beklerım gelmezse hay hay acelemiz yok
3,76 desteği iyi kötü çalıştı, 3,59 küçük te olsa bir başka destek ihtimali, alışlarda kademeli düşünmek lazım...
Hadi be ismin sönmez,söndürme umutları !!!
Sabırla bekliyoruz bakalım
Galip e kızıyoruz ama bu kağıda da Galip gibi bir spek lazım. Spek efendinin elinde ne var ne yoksa alıp götürecek ve bizim spek efendi de arkasından bakacak. Olur mu olur ....YTD
http://fs5.directupload.net/images/170730/txuf65lq.jpg
aylık alan ve satanlar
Ek 6685 asla yatırım tavsiyesi değildir
İlk defa şimdi kızdım,yalandan insan 4 yapar yahu...3 altınamı göz diktin,orayada varız,düşürmezsen adisin,zaten ne fark eder,cezalı olarak düştüğün yer 1,orayada varız...istersen sıfıra indir,ben yine kaybetmem aldıklarımı yeküne koyarsam :)...ytd.
3.69-3.69'a her ikisini bağladılar,ana,baba yavru ayni rakamlarda sarmaş dolaş :(
3.60 a değmeden rahatlamıcak inek
Höst dersek koşmaya başlar mı ;-)
3.97 yaptı geri döndü...3.90 maliyet yapmıştık, yarısını maliyetine göndermek lazımdı beceremedik,hiç olmazsa kalanlar yeterdi bana eğer gitmeye karar verdiyse...4.20-4.05 yazmıştık otomatikten,namızsızlar tahtada bizlerin pozisyonlarını hep izliyorlar :(
Bilemiyoruzki !!!...eskiden sistemini çözmüştük,şimdiki formül tutmuyor artık...şu andaki fiat gözaltı pazarına inmeden önceki normal fiatı,buralardan 2 defa 15 üstüne atmıştı,üstelik o zamanki durumundan şimdiki durumu çok iyi !!!,ne yapmaya çalıştığını bir anlasak,tabiki peşini bırakacak değilim,düştüğü yere kadar toplamaya devam :)...ytd.
En azından durduğu bir yer var,g lip kağıdı gibi değil
Daha Henüz ne yapacağı belli değil. Geçen haftadan bu yana düşüş trendi devam ediyor. Biraz güven vermesi gerekiyor. 4 'ün üstüne atarsa tekrar bir yoklarız. YTD
Bana Göre yakın zamanda HEDEF 6 'lı rakamlar Dün akşam grafiklerinde analiz ettim. YTD bakalım göreceğiz
Önce 4 ve sonrası 4.50,onun öetesi 5...6 neden olmasın !!!,istedikleri zaman 10 üstünede attırabilirler,ama şimdilik bana 4.50 yeter :)...Bu gün endexte sert satış var,genellikle o havalar tam buna göre,çünkü endexse hiç uymaz kendi havasını çalar,Ağustos ayı bunun ayıdır !!!,bakalım bu ayda ne yapacak onu merak ediyorum...zaten eski durumuna göre şirket çok iyi durumda,arazi desen sürüsüne bereket...neyse bekleyip görelim bari :)...ytd.
Sanırım şimdide yavruyu götürecekler,zaten 2.90 üstüne attı ve bunu solladı,hadi yavrum be sende burun farlkı ile peşine düş deh,deh :)...ytd.
Yavru 4 bu 90 :)
Yavru uçtu anası sürünmede
Snpam dolaşımdaki kadar işlem gördü nerdeyse, sönmezde yarım gidiyorlar, pamuklunun cazgırı gedik asıl sönmeze ölüyor ama iş tepesine binince ürküyor, gelmesin ********...
C grubu bunlar, kredi yok, açık yok, tertemiz, alan bekler, beklerse kazanır, ağustos eylül güzel geçecek inşallah.
Yavrusu tavan çekti,yarın yavru nasıl yol izleyecek takip etmek lazım,bunlar genellikle gidişleri sıraya koyuyorlar,esasında bunun yeri endexse göre 5 üstü,dolaşımdaki pay kısıtlı olduğu için dansöz gibi oynatıyorlar,tabiki bu oynamayı piyasa yapıcının şekline göre hareket eden devamlı kazanır :)...bunda inatlan düştüğü yere kadar toplayan devamlı kazanır,tabiki birazda sabır işidir,bu işide çok iyi yapanlardanım :)...tabiki arasıra moral bozmuyor değil,önemli olan sabır...bugün kazanç her ikisinden 25 kağıt,biraz kötü yerden boşaltma yaptım kazanç oranı biraz düştü :(,ama olsun böyle hisseye can feda :)...ytd.
SONME
4,15...kapanış
4,17
4,25...zirve
3,73..düşük
4,00
10,67 %+
2.285.961...dönen lot
9.140.206...işlem hacmi
18:09:
SNPAM
4,42...tavan
4,42
0,00
4,42
3,66...düşük
4,12
19,78 %+
3.190.246...dönen lot
13.129.203...işlem hacmi
18:08:01
Bugün yavru günüydü,isterdikki buda tavan çeksin,yaptırmadılar namızsızlar,çünkü bu işi sıraya dökmüşler :(
Makul karla vedalaştım ben, 4 altından yine gelirim, bol şans...
şans meleğim refaba seni takip ettim cuma aldım .bugün uçurdun bizi.
3.7*okkalı al vermişti.
acaba 5 i kıraracak ikinci dalga olurmu.
incelemek gerek.